len hra?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Nopredsaja
Amateur
Amateur

len hra?

Príspevok od používateľa Nopredsaja »

Zdravim
Poznam jednu holku uz dost dlho,sme celkom dobry kamarati rozumieme si,no problem je ze sa vzdy namotam,lebo to vyzera ze nieco chce aj ona,a ked jej poviem ze by som nieco chcel tak pocitim chlad a odmietnutie.....potom sa chvilu nebavime,zas sa mi ozve ona alebo ja jej po case a stale sa to opakuje.....co mam robit?len sa somnou hra alebo ma nejaky blok?ci puberta,alebo prepinaky v hlave??

vek 17/17 :cry: thx
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Možno ťa berie len ako kamaráta a nič viac a chcela by, aby to v takej rovine aj ostalo...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

17 je uz sice "dost" ale mozno este sama nevie co chce :?
qwerty-xyz

Re: len hra?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Nopredsaja napísal:Zdravim
Poznam jednu holku uz dost dlho,sme celkom dobry kamarati rozumieme si,no problem je ze sa vzdy namotam,lebo to vyzera ze nieco chce aj ona,a ked jej poviem ze by som nieco chcel tak pocitim chlad a odmietnutie.....potom sa chvilu nebavime,zas sa mi ozve ona alebo ja jej po case a stale sa to opakuje.....co mam robit?len sa somnou hra alebo ma nejaky blok?ci puberta,alebo prepinaky v hlave??

vek 17/17 :cry: thx
HEH len aby to nebolo u holky tak ze jej telo chce a rozum nie :lol: alebo naopak.
No alebo ta berie len ako zalohu a v skutocnosti chce ineho alebo nevie co chce. Skus to viac rozpisat. :oops:
sinaj
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa sinaj »

Baby nikdy nevedia co chcu..sice v jednej chvili to vyzera ze nieco konkretne chcu ale vskutocnosti ked pride na krajanie chleba tak im to akosi v hlave skosi opacne:-D..........je to tak ako pisu predomnou...bud ta berie len ako supeeeeer kamosa a nic viac..alebo sa toho nieco viac boji a vzdy si to rozmysli.....
Nopredsaja
Amateur
Amateur

no ide o to ona ked si vypije tak ma lubi,no vtriezvom stave mi napise "sorry za vcera"......proste take blbe

ci ju fyzicky pritahujem to neviem no viacerim povedala ze hej (ked som tam bol neviem co je natom pravdy)

viac rozpisat asi ani neviem,jednoducho pekne slova,slova ktore jednoznacne naznacuju ze hej..."chcem stebou byt/chybas mi"alebo len sms ":-*"....

neviem kvoli comu to je ....
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

zvykaj si, brotha. kym je to len jedna to je fajn, ale ked ich bude viac, tak to budes "profesionalny kamarat" :wink:
viem presne o com to je, ked baba v telefone tvrdi ako sa tesi ze sa stretnete alebo sa tvari mierne ziarlivo a ked das najavo viac zaujimo uzemni ta...
ale fizz, to vysvetlila z babskej stranky a celkom dobre
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Nopredsaja: Písalo Ti to tu už viacero ľudí, no napíšem aj ja. Viem, že by si bol najšťastnejší, pokiaľ by Ťa chcela, no zrejme ju fakt nepriťahuješ, no ako kamarát si pre ňu alfa a omega. Váž si preto, že máš niekoho takého, kto v Teba vkladá dôveru. Viem však, že toto, čo som Ti sem napísal Ti nepomôže odmotať sa od nej. Na to Ti neporadím nič iné, ako čas... :?
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

zvladol by si keby ste uz neboli ani priatelia?
ak nie...rady tu uz padli asi take, ze sa zmier s tym, ako to je
ak ano a si ochotny risknut, ze ju stratis...rozhyb veci - nechaj ju rozhodnut sa...vztah alebo nic...mozno pod tlakom si uvedomi co chce...hlavne ak ta odmietne sa nezvez zas do stavu v akom si teraz a pohni sa dalej
Nopredsaja
Amateur
Amateur

dakujem za nazory....ironiou osudu je ze asi pred rokom somnou chcela chodit ona,no ja som nechcel....riesit to uz nechcem,chcel som zistit preco mi to stale robi....sme kamarati,aj ked si uz tolko ani nepiseme ani tolko nechodime von ...
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

No a mozno ze tu je prave to kvoli comu to robi , a v tom pripade to bude hra a urcita "pomsta" zato ze ta ona mozno VELMI chcela a ty si ju ako-tak igonoroval , teraz ta mozno ona vobec nechce , ale zmyslela si ze ti to postupne vsetko vrati , zato ako sa (MOZNO) trapila ...
Hmm dievcata , ba dokonca aj mladsie "menejuvazujuce" zeny , su uz raz take . Mne sa tiez par krat stala podobna situacia ...
Ale to co som pisal nemusi byt tak , totiz ty vies toho urcite viac ako to bolo a co ste prezili , ja pisem co si myslim stoho co si napisal ...
delta
Amateur
Amateur

Cista pravda

Príspevok od používateľa delta »

fizz napísal:Ma ťa strasne rada, rozumie si s tebou, mas vsetky vlastnosti, ktore u ludi hlada, ale nepritahujes ju. Aj keby ta chcela milovat, nepojde to. Vzdy, ked sa ti ozve po nejakom case, tak preto, ze o teba nechce prijst,caka, ze si sa uz odmotal, ze nebudes uz vymyslat, a ze budete jednoducho skvely kamarati...
Tha tak toto poznam velmi dobre aj ja :D z vlastnej skusenosti :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ma ta rada ako kamarata, ale nevie ti povedat razne NIE!, to je casta vec...budes sa musiet kolega zmierit s tym ze hold ostanete kamarati a nic viac s toho nebude. Namotavat sa nema zmysel!
Nopredsaja
Amateur
Amateur

mozno som spravil blbost ,no prerusil som kontakt,asi to bude aj lepsie
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Nopredsaja napísal:mozno som spravil blbost ,no prerusil som kontakt,asi to bude aj lepsie
toto je najlepsie co si mohol spravit, malo ludi sa k tomuto kroku odhodla..preto ho uz ani nepisem...podstatne teraz je ..aby si sa toho drzal a nezmenil to!!!! prejde to rychlejsie..Believe me :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Nopredsaja napísal:vek 17 :cry: thx
OdpveĎ?: 17
Nopredsaja
Amateur
Amateur

to nieje mozne aby toto niekto robil aj ked ma 17....ved toto je take svinstvo,asi to fakt nepochopimmm....raz mi napise ako jej chybam a chce byt somnou,a raz mi povie nechcem stebou mat vztah....no v pohode :roll:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Nopredsaja napísal:to nieje mozne aby toto niekto robil aj ked ma 17....ved toto je take svinstvo,asi to fakt nepochopimmm....raz mi napise ako jej chybam a chce byt somnou,a raz mi povie nechcem stebou mat vztah....no v pohode :roll:
pfuu zažil som už oveľa čudnejšie veci a nie len pri 17 ročných dievčatách..
ony si myslia aké sú dospelé a riešia "lásku" ale sú ešte daleko od dospelosti a robia iba ko*ot
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ako neviem, vám nie je dobre s kamošmi? Nemáte chuť raz za čas si s nimi ísť sadnúť? Tu existuje asi to isté len medzi rôznym pohlavím, ale to neznamená že sem okamžite musíte ťahať lásku atď.

V tomto uplne suhlasim s fizz.
littleSgirl
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa littleSgirl »

hmm je to asi cudne ale dievcata chcu to co mat nemozu, akonahle zistia ze sa im ,,to" podriadilo stratia zaujem, ako aj ,,ona" namotaava si ta potom ta schladi zasa si ta namota a tak dalej...
Napísať odpoveď