cz/sk torrent tracker..prosím o pozvánku
Nema niekto pozvanku na http://hunters.codecz.net/ 
-
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Kto by mal zvyšnú pozvánku na http://www.sk-cz.net tak prosím pošlite mi ju na mail [email protected]
Vopred ďakujem.
edit:\\ Ďakujem, len zoznam mail nejako nejde.
Vopred ďakujem.
edit:\\ Ďakujem, len zoznam mail nejako nejde.
Pozvanie úspešné!
Aktivačný e-mail bol odoslaný na adresu ktorú ste zadali ako ([email protected]). Pozvaný užívateľ potrebuje na tento e-mail odpovedať. Ak takto neurobí, jeho pozvánka bude do niekoľkých dní zmazaná.
Aktivačný e-mail bol odoslaný na adresu ktorú ste zadali ako ([email protected]). Pozvaný užívateľ potrebuje na tento e-mail odpovedať. Ak takto neurobí, jeho pozvánka bude do niekoľkých dní zmazaná.
Asi ti pokazim radost, ale pochybujem, ze ak niekto pozvanku ziska, tak ze ju da niekomu neznamemu, pretoze:aaaa napísal:kto ma pozvanku na tracker.czech-server nech posle mailom thx alebo ss.
Upravy na Trezor Trackeru od 1.4.2008
POZVANKY
- zruseni vstupniho testu bez pozvanky
- zruseni pridelovani pozvanek za dárcovství ,pridelovani uploadu zustava,
- dárcovství formou VIP = 5 pozvanek, stavajici pozvanky vsem userum zustavaji
Vstup na pozvanku
Uzivatel ktery obdrzi pozvanku, musi projit vstupnim testem z oblasti IT a BT protokolu a to na 1 pokus,v pripade chybneho vyhotoveni testu se pozvanka rusi
-
vladino001
Light Professional
to čo je zač to tam sa preberaju dokumenty FBI ?GothaR napísal:Kód: Vybrať všetko
Upravy na Trezor Trackeru od 1.4.2008 POZVANKY - zruseni vstupniho testu bez pozvanky - zruseni pridelovani pozvanek za dárcovství ,pridelovani uploadu zustava, - dárcovství formou VIP = 5 pozvanek, stavajici pozvanky vsem userum zustavaji Vstup na pozvanku Uzivatel ktery obdrzi pozvanku, musi projit vstupnim testem z oblasti IT a BT protokolu a to na 1 pokus,v pripade chybneho vyhotoveni testu se pozvanka rusi
Pozvánka
Ak by bola este nejaká pozvánka poprosím o zaslanie.
[email protected]
[email protected]
-
Medium Star
Kto by bol ochotný a poslal by mi pozvánku na sk-cz.net? Minule mi odoslal pe3x ale dodnes neprišla.
[email protected]
Ďakujem vopred.
[email protected]
Ďakujem vopred.
Posle niekto pozvanku na tracker.czech-server.com?Vymenim za pozvanku na iptorrents.com... som dobry seeder...
dik ... [email protected]
-
Supersonic
Light Professional