Ako na restart modemu...

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
PuN!
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Ako na restart modemu...

Príspevok od používateľa PuN! »

Zdravim vas..Mam nasledovny problem,a chcem sa obratit na toto forum,lebo tu mi vzdy s ochotou poradili.

Mam Dsl-ko a dynamicku IP..bol som zvyknuty ,ze pri stahovani z rapidshare,len vypnem a zapnem modem a mam novu IP a taha sa dalej.No pred mesiacom si susedia ku nam natahali draty a zriadil sa router .No lenze ked ja teraz budem chciet odpojit modem,sice len na chvilku,odpojim aj ich a vzniknu zbytocne problemy a otazky,co s tym stale je.tak sa chcem spytat,ci neexistuje nieco,co by restartovalo iba mna??bez toho,aby som odpojil ich??Mne sa to zda byt absurdne,ale predsa...VDAKA ZA KAZDY KOMENT!!
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Nie, nic take neexistuje, lebo susedia maju rovnaku externu IP, kedze ste pripojeni cez jeden modem a ip mu zmenis iba tak, ze ho restartnes.
Aladin
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Aladin »

No ten problem mam aj ja... Neviem sice aky mas router, ale v mojom ( Vigor2700) sa da pozriet kto ma zapnuty PC a je na internete... v polozke DIAGNOSTICKE NASTROJE / MONITOR PRIETOKU DAT , alebo este presnejsie ked maju zapnuty PC ale prave netahaju z netu tak treba pozriet aj DIAGNOSTICKE NASTROJE / ARP CACHE TABULKA
vilko
Light Professional
Light Professional

Re: Ako na restart modemu...

Príspevok od používateľa vilko »

PuN! napísal:Zdravim vas..Mam nasledovny problem,a chcem sa obratit na toto forum,lebo tu mi vzdy s ochotou poradili.

Mam Dsl-ko a dynamicku IP..bol som zvyknuty ,ze pri stahovani z rapidshare,len vypnem a zapnem modem a mam novu IP a taha sa dalej.No pred mesiacom si susedia ku nam natahali draty a zriadil sa router .No lenze ked ja teraz budem chciet odpojit modem,sice len na chvilku,odpojim aj ich a vzniknu zbytocne problemy a otazky,co s tym stale je.tak sa chcem spytat,ci neexistuje nieco,co by restartovalo iba mna??bez toho,aby som odpojil ich??Mne sa to zda byt absurdne,ale predsa...VDAKA ZA KAZDY KOMENT!!
zriadit si dva jeden DSL pristup a dva dsl programy,, vyjde to 2 krat drahsie ako mesacne konto na RS :-D
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

podla mna by nebolo od veci kupit ucet na rapidshare a mozes tahat do nemoty a nemusis nic odpajat je to asi najrealnejsia moznost inak neviem...
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

Toto ste pozerali? http://www.blog4all.ic.cz/2007/07/22/au ... e-routeru/
je tam aj pre modem.
vilko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vilko »

Suffel napísal:podla mna by nebolo od veci kupit ucet na rapidshare a mozes tahat do nemoty a nemusis nic odpajat je to asi najrealnejsia moznost inak neviem...
lenze on chce restartovat len svoj PPoE connect a susedia maju byt zatial pripojeni na vzduchoprazdno
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

vilko napísal:lenze on chce restartovat len svoj PPoE connect a susedia maju byt zatial pripojeni na vzduchoprazdno
jaj tak tak :lol: :lol:
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

mam ppoe a restartujem to tak ze zakazem sietovku odpoji sa net a potom zapnem a znova sa prihlasim :)dakedy treba aj 2x
mmv38
Medium Expert
Medium Expert

---

Príspevok od používateľa mmv38 »

nejako netaham, pomohol by nejaky anonzymizer?
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

to Supersonic: V pripade modemu to pomoze,kedze tym, ze vypojis sietovku vypojis aj modem (bo sa klasicky odhlasis a potom zase prihlasujes na novo), ale v pripade routra nie, bo tam si za NAT.

to mmv38: Mozno by pomohlo, aj ked vecsinu takychto "sluzieb" ma rapidshare v "black liste"
Napísať odpoveď