Ako na restart modemu...
Ako na restart modemu...
Zdravim vas..Mam nasledovny problem,a chcem sa obratit na toto forum,lebo tu mi vzdy s ochotou poradili.
Mam Dsl-ko a dynamicku IP..bol som zvyknuty ,ze pri stahovani z rapidshare,len vypnem a zapnem modem a mam novu IP a taha sa dalej.No pred mesiacom si susedia ku nam natahali draty a zriadil sa router .No lenze ked ja teraz budem chciet odpojit modem,sice len na chvilku,odpojim aj ich a vzniknu zbytocne problemy a otazky,co s tym stale je.tak sa chcem spytat,ci neexistuje nieco,co by restartovalo iba mna??bez toho,aby som odpojil ich??Mne sa to zda byt absurdne,ale predsa...VDAKA ZA KAZDY KOMENT!!
Mam Dsl-ko a dynamicku IP..bol som zvyknuty ,ze pri stahovani z rapidshare,len vypnem a zapnem modem a mam novu IP a taha sa dalej.No pred mesiacom si susedia ku nam natahali draty a zriadil sa router .No lenze ked ja teraz budem chciet odpojit modem,sice len na chvilku,odpojim aj ich a vzniknu zbytocne problemy a otazky,co s tym stale je.tak sa chcem spytat,ci neexistuje nieco,co by restartovalo iba mna??bez toho,aby som odpojil ich??Mne sa to zda byt absurdne,ale predsa...VDAKA ZA KAZDY KOMENT!!
No ten problem mam aj ja... Neviem sice aky mas router, ale v mojom ( Vigor2700) sa da pozriet kto ma zapnuty PC a je na internete... v polozke DIAGNOSTICKE NASTROJE / MONITOR PRIETOKU DAT , alebo este presnejsie ked maju zapnuty PC ale prave netahaju z netu tak treba pozriet aj DIAGNOSTICKE NASTROJE / ARP CACHE TABULKA
Re: Ako na restart modemu...
zriadit si dva jeden DSL pristup a dva dsl programy,, vyjde to 2 krat drahsie ako mesacne konto na RSPuN! napísal:Zdravim vas..Mam nasledovny problem,a chcem sa obratit na toto forum,lebo tu mi vzdy s ochotou poradili.
-
vladino001
Light Professional
Toto ste pozerali? http://www.blog4all.ic.cz/2007/07/22/au ... e-routeru/
je tam aj pre modem.
je tam aj pre modem.
-
vladino001
Light Professional
-
Supersonic
Light Professional