myslel to tak ze ak nemas dlhe nechty tak sa na tom blbo pise lebo nie su ani vyskovo od seba rozlisene ani nic podobne..proste je ta klavesnica ako doska a su tam nakreslene cislacurious napísal:diky také niečo som chcel počuť...osobnú skúsenosťmna zaujal hlavne vzhľad...ale možno sa porozhliadnem po nejakom SE
//ešte k tým sms. AKo sa ti písali horzne? ako blbé tlačítka myslíš?
Samsung d900i vs Samsung U600
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
mam U600 a nemozem sa stazovat...je to skvela imidzovka a hoci sa strasne capka display, je to znesitelne...je trochu horsie citatelny na slnku a ked je zasunuty ma trochu volu, ale myslim ze je to ok
tie senzorove tlacidla...no chcelo to trochu zvyku...u dakoho den, u mna tak hodinku
...stalo sa mi sice par nechcenych vytoceni cisla, ale potesi aspon to ze nereaguju na latku ani na podobne veci (sposobuje to trochu problemy ked mas rukavice)...
ale nemenil by som
...fcie su dostacujuce, design perfektny a baterka je tiez celkom schopna
...
btw. SMS sa mi pisu uplne normalne
...ak si drzal RAZR od motorky tak je to cosi podobne...dan za hrubku 
tie senzorove tlacidla...no chcelo to trochu zvyku...u dakoho den, u mna tak hodinku
ale nemenil by som
btw. SMS sa mi pisu uplne normalne
-
guess.whoo
Redeemer
-
guess.whoo
Redeemer
-
reno23
Guru wannabe
za kolko ho predavas. Mozno by som mal zaujemguess.whoo napísal:a k550i by si nechcel kupit odo mna?
K teme: Brat si kupil D900i a po dizajnovej stranke je to fakt paradny telefon. Tenucky, trosku tazsie vysuvanie (ma to velku vyhodu najma ked nosis telefon vo vacku - aspon sa ti zbytocne nvysuva). Kvalitny display (zda sa mi viac ostry ako display na N6300). Funkcie
+ prehravanie videi ide aj na 23.975 fps pri rozliseni 320x240
+ dobry zvuk pri pocuvani mp3
+ kvalitny 3Mpix fotak s autofocusom. Ostre fotky su vsak len pri foteni predmetov tak to 40 cm
- kvalita natacanych videi je otrasna
- playlist
- problematicke nahravanie hier a aplikacii do mobilu
Este k tym tlacitkam na d900i: Nieje to ako pri Motorole. Pri samsungu su trosku vyzdvihnute. Ale ked som pisal, tak som mal napisanu vetu, pozriem na display a veta sa este len pisala... Cize tie reakcie neboli nejake uzastne. Mozno som mal len zly FW alebo co, ale podla mna ten telefon na SMS stvoreny nieje... Co sa tyka hier, hm tam to nefunguje tak, ze si aplikaciu skopirujes na pametovu kartu a nainstalujes. Nejde to ani cez Samsung PC Studio. Je to trochu komplikovanejsie. Myslim ze si treba tu urcitu aplikaciu stiahnut priamo z wapu. Ale niesom si isty, skus si pozriet nejake fora, kde sa s tymto problemom zaoberaju.
ja som isiel zo SE na samsung a fungujemFilipito napísal:ok no zvyk jak zvyk, z nokii na samsung neviem ci je vhodne no ale necham tak
natukas jeden kod...uz som ho tu na fore kdesi postoval...a normalne nainstalujes aplikacie...horsie je ze je tusim obmedzenie na 1MB...ale to ma v podstate nasralo len pri slovniku...neviem sice co tam ty chces matcurious napísal:ako je t s tými aplikáciami/hrami??? ako to funguje?