x avi na DVD
-
vladino001
Light Professional
x avi na DVD
Chcem napaliť 10 rozprávok (700mb 80-120min) mam program ConvertXtoDVD 3 a chcem to napaliť na DVD aby to išlo v DVD-čku ale neviem ako spraviť aby mi tam vošli napr 5 na 1 DVD PLS Help
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
jednoducho si tam to video pretiahni.. do okna CxtDVD
alebo klikni na subor, pridat video subor, alebo na ten zeleny krizik ktory je napravo...
filmov si tam mozes dat kolko chces..
ak vsak mas obmedzenie na 1DVD (4.7GB) tak by som ti odporucil dat max take 4 hod az 5.. (dole je pisane kolko to ma)
ja som uz daval aj 6.. dalo sa pozerat ale uz bolo znacne vidiet ze klesla kvalita.. tmave scenky boli rozmazane... jo.. zalezi tiez aky film si davas.. ak rozpravky tak ich tam natrep aj tych 6 hodin..
alebo klikni na subor, pridat video subor, alebo na ten zeleny krizik ktory je napravo...
filmov si tam mozes dat kolko chces..
ak vsak mas obmedzenie na 1DVD (4.7GB) tak by som ti odporucil dat max take 4 hod az 5.. (dole je pisane kolko to ma)
ja som uz daval aj 6.. dalo sa pozerat ale uz bolo znacne vidiet ze klesla kvalita.. tmave scenky boli rozmazane... jo.. zalezi tiez aky film si davas.. ak rozpravky tak ich tam natrep aj tych 6 hodin..
-
vladino001
Light Professional
-
vladino001
Light Professional
Aha ok ja som to tak spravil asi pred pol hodkou že "skusim" a aj som ja pohrajkal z menu a tak tak som zvedavý čo z toho vznikne. zatial dikyŠu-Do napísal:tu si nastavis to kolko bude mat vystupne video.. das DVD5 a velkost bude do 4.32gb..
tam dole to mozno pise.. ze kolko by to malo zaberat normalne na tych 8000kbps ktore ma DVDvideo.. ale ver mi ze to bude mat tolko ze sa to vojde na DVD5