Ako by ste ohodnotili vseobecne toto forum ?
Ako by ste ohodnotili vseobecne toto forum ?
Ako by ste ohodnotili vseobecne toto forum ? Mozte ju samozrejme slovne, ale aj ciselne od 1 (najlepsie disk. forum) 2 (paci sa mi) 3 (celkom v pohode) 4 (vas nazor) 5 (nazor by mal byt, viac-menej negativny).
Umna ma znamku "1" a uz len kvoli tomu ze ked niekdo hlada pomoc, tak tu sa valia pozitvne odpovede raz-dva.A vy?
Ak by ste boli taky dobri, tak karmu mi poslat aspon jednu nech som stastny?
Umna ma znamku "1" a uz len kvoli tomu ze ked niekdo hlada pomoc, tak tu sa valia pozitvne odpovede raz-dva.A vy?
Ak by ste boli taky dobri, tak karmu mi poslat aspon jednu nech som stastny?
Pridane hlasovanie,
Pridane hlasovanie, dufam ze same jednotky budu.
hm no fajn forum, dal som sice dvojku 
paci sa mi ze tu stale niekto pomoze ked treba.. hlavne Šu-Do (inac neviete ako vymyslel taky nick?
), brm a dalsi.. zo zaciatku som pisal len do sekcie pomoc.. potom len do VSETKO O WORLD OF WARCRAFT no a potom som zistil ze su tu celkom interesantne temy..
no a toto forum je jedine ktore poznam a nikde inde som nemal ze cez 500 prispevkov.. vacsinou som koncil tak pri 30
mier..
paci sa mi ze tu stale niekto pomoze ked treba.. hlavne Šu-Do (inac neviete ako vymyslel taky nick?
no a toto forum je jedine ktore poznam a nikde inde som nemal ze cez 500 prispevkov.. vacsinou som koncil tak pri 30
mier..
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
neustupi, cim som tu dlhsie, tym som aktivnejsi prispievatel a tym viac casu tu travim. bud ta to po par tyzdnoch omrzi, alebo skoncis medzi zavislakmicurious napísal:...aj keď po čase to ustúpi
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
moje hodnotenie je urcite 1..... toto je jedine diskusne forum kde chodim a este volake warez co nastevujem ale toto jednoznacne naj......a ta zavislost sa teda rozrasta a cim som su dlksie tak je vacsia....zacinal som sekciou hry ale potom som casom nasiel aj ostatne velmi zaujimave zakutia fora a vzdy sa tesim na vikend ako poskocim v tabulke zavislakov