Nie, neustupicurious napísal:som tu len pár dní,ale začínam byť na tom závislý...aj keď po čase to ustúpi
Ako by ste ohodnotili vseobecne toto forum ?
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Pohoda. Je tu troška dospelejšie osadenstvo ako na ostatných fórach, takže tu ľudia majú aj vlastné názory a práve tie ma zaujímajú.
Potom sú tu ešte také fóra, ako napr. na poste, kde už ale useri netvoria komunitu.
-Tiež treba oceniť prehľadosť a stálosť. Najviac neznášam, keď sa na nejakom fóre každý druhý týždeň menia vzhľady a tiež mi prekážajú sigy (kde na jednej strane je ten istý aj 3-4 krat a spravidla muju na výšku cez 200px, lebo userbar nestačí).
+Ďalšie plus je, že sa vedenie radí s osadenstvom, keď sa chystajú väčšie zmeny a snaží sa userom vyhovieť.
Potom sú tu ešte také fóra, ako napr. na poste, kde už ale useri netvoria komunitu.
-Tiež treba oceniť prehľadosť a stálosť. Najviac neznášam, keď sa na nejakom fóre každý druhý týždeň menia vzhľady a tiež mi prekážajú sigy (kde na jednej strane je ten istý aj 3-4 krat a spravidla muju na výšku cez 200px, lebo userbar nestačí).
+Ďalšie plus je, že sa vedenie radí s osadenstvom, keď sa chystajú väčšie zmeny a snaží sa userom vyhovieť.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
3. navstevujem len toto forum. preco 3? pretoze je tu nuda. mozno som tu uz dlho alebo co ale akosi ma tu uz ziadna tema nevie zaujat. modi vzdy zahasia hocaky flame,, snazia sa, ze by sme sa mali vsetci radi a pritom to je pi*ov***. neviem preco hasit nieco co pali tak akurat dvoch ludi. ved nikto tu nikoho nezabije. a aspon by to tu obzilo. netusim naco to je dobre, ani kto take kktske interne pravidlo vydal. taze tak. ale kedze sa to nezmeni tak uvazujem aj nad 3- ale to sa casom uvidi.
paci sa mi, ze zelovoc to sem napisal uprimne
k+ zato
no neviem, forum je paradne, je tu dost uzivatelov, ked mam nejaky mensi problem, hned sa niekto ozve, je to vyriesene. da sa tu najst zaujimava diskusia, ale aj nezaujimava, zla, ale aj dobra... ale hojko navstevujem pravidelne, kazdy den tu som dost dlho... jedina vec, ktora ma stve, ze sa ludia boja vyjadrit svoj nazor (nie kazdy) koli karme, aspon mne to tak pripada...
takze dal by som znamku 2
no neviem, forum je paradne, je tu dost uzivatelov, ked mam nejaky mensi problem, hned sa niekto ozve, je to vyriesene. da sa tu najst zaujimava diskusia, ale aj nezaujimava, zla, ale aj dobra... ale hojko navstevujem pravidelne, kazdy den tu som dost dlho... jedina vec, ktora ma stve, ze sa ludia boja vyjadrit svoj nazor (nie kazdy) koli karme, aspon mne to tak pripada...
takze dal by som znamku 2
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
taky tak, proste elitaIng. FijoK napísal:ale lepsie taketo vseobecen forum na slovensku nepoznam
jedine, co mi vadi, su temy ala co vas dnes potesilo/nahnevalo (nie, ze by som bol egoista, ale absolutne ma netrapi, ci sa niekto vyspal dobre alebo nie; je to podla mna cista posthunt tema) + ritolezecke deti, ktore sa pchaju k modom/adminom, resp. uzivatelom, ktori budia respekt (najma poctom prispevkov)... taktiez mi neda nespomenut adeptov, ktori poctivo kazdemu oplacaju K- -> da sa na tom celkom pobavit
ale aj napriek tomu 1 (resp 1-