//upraveny nazov
Žena, ktorá sa vám najviac páči
Žena, ktorá sa vám najviac páči
tak ktoraje to podla Vas?... dajte aj foto 
//upraveny nazov
//upraveny nazov
-
Murder_Inc
Star
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Problem u tychto celebrit je ten, ze nevieme ako vyzeraju normalne... Tak napriklad ta Kresakova... Je zo Sene, mam odtial spoluziaka, s ktorym do velkej miery zdielam vkus co sa zien tyka - a on mi len potvrdil co som predpokladal - ze v skutocnosti je vyslovene skareda. Podobne aj bratranci co s nou chodia resp. chodili na strednu.
Inak ja by som najkrajsiu oznacit nevedel... Jednak posudzujem individualne a druhak u mna vela robi aj spravanie, gestika, mimika, vseobecny styl obliekania (napr. ked jedno fakt velmi pekne dievca zmenilo styl obliekania na taky +- emacky tak sa mi dost znepacila, aj ked s nou memam osobny problem a viem ze spravanim ma od takych deti - pozerov akych nemam rad dost daleko)
Inak ja by som najkrajsiu oznacit nevedel... Jednak posudzujem individualne a druhak u mna vela robi aj spravanie, gestika, mimika, vseobecny styl obliekania (napr. ked jedno fakt velmi pekne dievca zmenilo styl obliekania na taky +- emacky tak sa mi dost znepacila, aj ked s nou memam osobny problem a viem ze spravanim ma od takych deti - pozerov akych nemam rad dost daleko)