Assasin`s Creed
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
na googli za 10 sek.Zavulon napísal:Oplati sa pockat na CZ ? Oco vlastne v hre ide ? je to podobne Gothicu ?
Recenze PC verze
Megarecenze
Videorecenze - odporucam pozret a dozvies sa vsetko
-
Hulkm
Professional
hra pada aj s poslednych crackom s ktorym sa dostanes ku jeruzalemu aj ked asi menej a pri tych predoslych ale pada co sa aj mne obcas stalo....ziadny novy craack asi neni lebo sa caka na normalnu, nie rusku verziu2janci2 napísal:caute...hru som nainstaloval,a ked hram,tak asi po hodinke mi ju vyplo ze send error a dont send...aj som to crackol...v com je problem??
Omfg google?Hulkm napísal:mmmm tak to rad pocujem....sorry za zle info......to vysla cela hra co???takze to budem musiet od znova tahat...aka grupa to vydala ??aby som netahal volaku blbost
Assassins Creed REPACK CLONEDVD-PROCYON
...a cracknuta verzia...
Assassins Creed REPACK-RELOADED
...a ano, musis to znova cele stiahnut ale savy si mozes preniest.
-
Šu-Do
Redeemer
je treba mat podporu SSE2 na CPU ak chcem spustit Assassina ?
ked dam RUN AS.. ( ale dam normalne svoj ucet ) tak mi pise (priloha 1)
v opacnom pripade ked len spustim ikonu tak mi preblikne ten update a potom nic.. ani v spracovi uloh nie je.. asi kvoli tomu SSE2 sak ?
viem na 100% ze zvysok HW mam taky ze hru spusti urcite.. len to CPU (AMD 2500+)
ked dam RUN AS.. ( ale dam normalne svoj ucet ) tak mi pise (priloha 1)
v opacnom pripade ked len spustim ikonu tak mi preblikne ten update a potom nic.. ani v spracovi uloh nie je.. asi kvoli tomu SSE2 sak ?
viem na 100% ze zvysok HW mam taky ze hru spusti urcite.. len to CPU (AMD 2500+)
som to nainstaloval zo zaujimavosti po spusteni to chcelo nieco pathovat to som cel zakazat (kerio.) ale potom sa hra nepustila tak som to povolil a pustil som hru v rozhovoroch nesiel zvuk- ale to si nastavim (uz som kukal ako ) ale potom jak je ten tutorial co som zabil toho typka s tym nozom mi to vyhodilo error report...tak ze kaslem to... neviete preco ten error?
//ten zvuk som urobil podla toho co pisal typek na warforu ze ovladacie panely / zvuky / hlasitost / upresnit / vykon / a hardwarova axelerace na na zadnu .. a potom isiel ten zvuk..ale zas mi pri tutoriali vyhodilo chybu..odesilat/neodesilat...a teraz ten zvuk nejak susti (mam sluchatka a nemam nic pustene pocujem iba sustanie..)
niekto kto by vedel ako to vsetko vyriesit?
//ten zvuk som urobil podla toho co pisal typek na warforu ze ovladacie panely / zvuky / hlasitost / upresnit / vykon / a hardwarova axelerace na na zadnu .. a potom isiel ten zvuk..ale zas mi pri tutoriali vyhodilo chybu..odesilat/neodesilat...a teraz ten zvuk nejak susti (mam sluchatka a nemam nic pustene pocujem iba sustanie..)
nikto nevie wtf? docela by som si tu hru aj zahralKelko napísal:som to nainstaloval zo zaujimavosti po spusteni to chcelo nieco pathovat to som cel zakazat (kerio.) ale potom sa hra nepustila tak som to povolil a pustil som hru v rozhovoroch nesiel zvuk- ale to si nastavim (uz som kukal ako ) ale potom jak je ten tutorial co som zabil toho typka s tym nozom mi to vyhodilo error report...tak ze kaslem to... neviete preco ten error?
Prepáčte mne sa fakt nechce čítať tých 18 strán ...
Ja som chcel oba vedieť , že o koľko je to lepšie ako PoP ....
Dúfam že to bude pecka fakt ...Ale neviem či to spustím =)
Mno ale nádeje si robím čiže o to môže byť väčšie sklamanie....
Tak mi prosím teda napíšte na čo som sa pýtal a taktiež mi prosím napíšte či sa to oplatí inštalovať , že ake ste mali z tpho dojmy a tak ...
Ďakujem..
Zabzo
Ja som chcel oba vedieť , že o koľko je to lepšie ako PoP ....
Dúfam že to bude pecka fakt ...Ale neviem či to spustím =)
Mno ale nádeje si robím čiže o to môže byť väčšie sklamanie....
Tak mi prosím teda napíšte na čo som sa pýtal a taktiež mi prosím napíšte či sa to oplatí inštalovať , že ake ste mali z tpho dojmy a tak ...
Ďakujem..
Zabzo