Chyba pri instalacii produktov Adobe
Chyba pri instalacii produktov Adobe
Pri instalacii trial verzie Adobe Illustrator CS3 a Adobe Photshop CS3 sa mi zobrazi chyba v prilohe... Cim je to sposobene?? moze to byt tym, ze mam uz nainstalovany photoshop CS2... 
mam IE7 a chybu hadze hned ako spustim SETUP.EXESSemteXX napísal:D4rth nepytali sme sa ci ti to ide nainstalovat alebo nie....
a toto,tam ti hodilo chybu "INTERNET EXPLORERU",co mas za verziu? ..
..popripade skus reinstall exploreru,alebo mas nejaky Crack alebo Serial? ..a este jedna otazka,chybu ti hadze pri instalacii,alebo pri spustani?
Pytal sa ci nemoze byt tym ze ma nainstalovany aj CS2,tak iba odpovedam ze ja mam a ideSSemteXX napísal:D4rth nepytali sme sa ci ti to ide nainstalovat alebo nie....
a toto,tam ti hodilo chybu "INTERNET EXPLORERU",co mas za verziu? ..
..popripade skus reinstall exploreru,alebo mas nejaky Crack alebo Serial? ..a este jedna otazka,chybu ti hadze pri instalacii,alebo pri spustani?
Musis odinstalovat vsetky produkty CS3 a pouzit totoD4rTh napísal:Pytal sa ci nemoze byt tym ze ma nainstalovany aj CS2,tak iba odpovedam ze ja mam a ide
Kód: Vybrať všetko
http://download.macromedia.com/pub/creativesuite/script/3/wincs3clean.zip no uz asi viem preco to neslo... lebo som mal nainstalovane eng verziu photoshopu a potom som sa snazil nainstalovat cz verziu dreamweaveru, takze to neslo... ale nejde mi ani eng verzia indesignu... myslim si, ze problem je v tom, ze ja som este davnejsie spustal portable verziu indesignu, a asi oreto mi teraz nejde nainstalovat plna... nvm, mozno sa spustenim tej portable verzie nieco nakoprovalo do pc, co by som mal teraz vymazat... neviete co mam robit??? plz help