Hmyz ako potrava budúcnosti
Nejako moc netuzim po dobe, v ktorej by hlavnym jedlom bol hmyz. Su to male potvory, ktore sa dokazu dostat vsade a este by som si ich ja sama dala do ust?nie,nie
..ale kebyze to bol uz len jediny sposob ako sa najest,tak fajn,ale to by som sa presvedcila ci je to mrtve a nech to aspon nevzera ako chrobak,mucha,kobylka... 
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ty loloSheep napísal:ze v priruckach na prezitie, si ma pobavil, nemas rovno aj prirucku na zivot?
príručku pre život mám, ale tá je z iného súdka...
btw vôbec si nereagoval na zmysel môjho príspevku, takže ak nemáš k téme čo napísať, len si ju čítaj, oki? Ušetríme obaja prácu modom s mazaním.
ale ja sa nehadam len proste, kebyze sa dostanem do nudze tak vytiahnem z vrecka 20 stranovu brozurku kde najdem najnovsie typy na tento den a som zachraneny? to by bolo superStoporko napísal:ty lolonemas pochopenie pre survival nadšenca...
![]()
príručku pre život mám, ale tá je z iného súdka...
btw vôbec si nereagoval na zmysel môjho príspevku, takže ak nemáš k téme čo napísať, len si ju čítaj, oki? Ušetríme obaja prácu modom s mazaním.
-
Stoporko
VIP
nope, asi si žiadnu ešte nemal v ruke... je to skôr ako učebnica pre skautov, alebo také niečo. Máš tam rady, ako sa správať v tej ktorej situácii všeobecne... ono sa to dosť ťažko takto opisuje, veď kukni na google a uvidíš...
späť k švábom na večeru: už ste mali tú časť ochutnať našich hmyzích kamarátov? Nemyslím teoreticky, ale naozaj ste zjedli hmyz. Aké to bolo?
späť k švábom na večeru: už ste mali tú časť ochutnať našich hmyzích kamarátov? Nemyslím teoreticky, ale naozaj ste zjedli hmyz. Aké to bolo?
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional