Co by ste privitali nove na fore???
posledná jeho téma ma dorazila: "Vaše intímne miesto na tele"...neviem či to robí naschval ale mne sa to nezdá...chudák.on to asi ani nemyslí zle.
no každopádne by som mu doprial nieco nasledovné : 
bavíme sa tu jak keby tu nebol
//kibo:zmiatol ma ten smile takže teraz neviem či je to na mna alebo nanho
bavíme sa tu jak keby tu nebol
//kibo:zmiatol ma ten smile takže teraz neviem či je to na mna alebo nanho
mam taku otazku, neviem, ci tu uz take nieco bolo. takze, chcel by som sa opytat, ci by sa nemohlo zaviest ku tlacitkam Code, Quote, ... nejake tlacitko, ktore ak stlacim na oznaceny text, tak mi to spravi taky odkaz, ze je tam napr. napisane Tuto kliknite a po kliknuti ma to presmeruje na stranku. viem, ze som to napisal dost nezrozumitelne (aspon z mojho dojmu), tak prepacte. dik 
Tuto kliknite2Pacaveli napísal:mam taku otazku, neviem, ci tu uz take nieco bolo. takze, chcel by som sa opytat, ci by sa nemohlo zaviest ku tlacitkam Code, Quote, ... nejake tlacitko, ktore ak stlacim na oznaceny text, tak mi to spravi taky odkaz, ze je tam napr. napisane Tuto kliknite a po kliknuti ma to presmeruje na stranku. viem, ze som to napisal dost nezrozumitelne (aspon z mojho dojmu), tak prepacte. dik
Pomocou URL buttonu, alebo sme sa nepochopili.
co chces vlastne spravit?
to co spravil pato83 spravis nasledovne:
je to len hranie s tagmi... 
to co spravil pato83 spravis nasledovne:
Kód: Vybrať všetko
[url=www.hojko.com][u][b]Tuto kliknite[/b] [/u][/url]-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: URL
[url=http://www.hojko.com]tuto kliknite[/url]
Uz to tu bolo vysvetlene, taktiez vo FAQ v hornom menu je nieco o tom. Ale poporiadku:
Tu je odkaz ---> Tuto kliknite a takto to vyzera zapisane1. Kliknes na URL a napise sa ti URL v hranatej zatvorke
2. Za URL ale do zatvoriek vlozim znak = a link, na ktory chcem odkazovat
3. Za zatvorku vlozim text, ktory sa ukaze v poste namiesto linku
4, Ukoncim to stlacenim opat URL
Nic zlozite si myslim. K tomu si vsimaj, ze ak ides mysou na dane tlacitko, tak sa ti ukaze vzorovy priklad pre pouzitie daneho buttonu.
Znaky U a B si nevsimaj, U znaci underline- pociarknute a B znaci bold - tucne. To len aby sa to, co najviac podobalo tomu tvojmu zadaniu.
p.s.: Kto ma s Vami stihat sakra
Tu je odkaz ---> Tuto kliknite a takto to vyzera zapisane
Kód: Vybrať všetko
[url=www.hojko.com][u][b]Tuto kliknite[/b] [/u][/url]2. Za URL ale do zatvoriek vlozim znak = a link, na ktory chcem odkazovat
3. Za zatvorku vlozim text, ktory sa ukaze v poste namiesto linku
4, Ukoncim to stlacenim opat URL
Nic zlozite si myslim. K tomu si vsimaj, ze ak ides mysou na dane tlacitko, tak sa ti ukaze vzorovy priklad pre pouzitie daneho buttonu.
p.s.: Kto ma s Vami stihat sakra
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa: