Scénika
-
Mrs_the_Hell
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Scénika
Tak by ma zaujímalo, či vôbec niekto viete, čo je to scénický tanec. Resp. či ste to už počuli. Aký váš názor, dáke skusenosti? ( síce pochybujem, že sa s nimi dakto nájde, ale náhoda je sviňa
)
-
lekoklatik
VIP
-
Mrs_the_Hell
Amateur
lekoklatik: V praxi je to akykolvek tanec, ktory ma dej. Len zvacsa vychadza z klasiky, jazzu (vela ludi si vie aj ten len tazko predstavit
), ale uz som videla aj "prepracovany" Let's dance - teda polovicu tanca skopirovany z Let's dance, s malymi upravami aby to daky dej malo...
A co vravite, ze v divadlach a tak - jj, aj to je scenika, ale to uz ide fakt do "moderna", tiez velmi nemusim. Dokonca som raz bola na takom workshope sucasneho tanca, a pripadalo mi to ako lesby show...no nic, zazitok mam
A co vravite, ze v divadlach a tak - jj, aj to je scenika, ale to uz ide fakt do "moderna", tiez velmi nemusim. Dokonca som raz bola na takom workshope sucasneho tanca, a pripadalo mi to ako lesby show...no nic, zazitok mam
v muzikali, na ktorom som sa zucastnil ako daka pomcna ruka v backstage bolo take daco,ale dako ma to neslovilo... mali tnacovat zivot a smrt, aj on aj ona su moji kamosi ale co ja viem... IMHO nic moc... ak sa da scenikou nazvat "tancek" zo zaveru ROMingu s podobnym motivom ako ten z muzikalu, ten sa mi pozdaval vic, ale tiez som z toho nebol uneseny...
-
lekoklatik
VIP
pockat pockat.... Takze to je take nieco ako bolo vo filme
Taková normální holka.
„She's All That“
http://www.filmklub.sk/m/movie.php?id=1668?
Ak si to pamatate... Bolo to tam ze "bud zticha, nehejbej se" alebo tak nejak
Taková normální holka.
„She's All That“
http://www.filmklub.sk/m/movie.php?id=1668?
Ak si to pamatate... Bolo to tam ze "bud zticha, nehejbej se" alebo tak nejak
-
Mrs_the_Hell
Amateur
-
lekoklatik
VIP