DVD Prehravac - titulky
DVD Prehravac - titulky
takze, mam tento DVD prehravac a chcel by som sa opytat, ako je mozne dosiahnut to, aby prehraval titulky aj s diakritikou. v nastaveniach som sa uz hral, ale nejako to nepomohlo skoro nic. ked mam titulky pri divx filme s diakritikou, tak mi nezobrazuje tie pismena, resp. len nejake cudne znaky miesto nich dava. takze, je mozne nejak dosiahnut, aby sla diakritika ako ma?
Re: DVD Prehravac - titulky
jedine tak, ze ho nejako prepalis soft, ale do toho bych sa radsej nepustal, preto pouzivam odstranovac diakritiky2Pacaveli napísal:takze, mam tento DVD prehravac a chcel by som sa opytat, ako je mozne dosiahnut to, aby prehraval titulky aj s diakritikou. v nastaveniach som sa uz hral, ale nejako to nepomohlo skoro nic. ked mam titulky pri divx filme s diakritikou, tak mi nezobrazuje tie pismena, resp. len nejake cudne znaky miesto nich dava. takze, je mozne nejak dosiahnut, aby sla diakritika ako ma?
aj som ti ho upol
- Prílohy
-
- Diacritics_Remover_v2_0.rar
- (318.63 KiB) 134 stiahnutí
-
nejakymarko
Addict
ozivim troska tuto temu
Mam prehravac Samung DVD-1080P8
Ked pustam divx tak mi rovnako ako bolo vyssie pisane nezobrazi diakritiku korektne resp. hodi nejake cudesne znaky. Skusal som upgradovat firmware zo stranky vyrobcu, upgrade prebehol v poriadku, ale titulky stale nejdu tak ako maju.
Neviete mi poradit, ako to nastavit alebo co este urobit?
Mam prehravac Samung DVD-1080P8
Ked pustam divx tak mi rovnako ako bolo vyssie pisane nezobrazi diakritiku korektne resp. hodi nejake cudesne znaky. Skusal som upgradovat firmware zo stranky vyrobcu, upgrade prebehol v poriadku, ale titulky stale nejdu tak ako maju.
Neviete mi poradit, ako to nastavit alebo co este urobit?