podľa mňa najlepší herec je johny depp.nielen že je pekný ale aj dobrý herec.prvý film čo som s ním videla bol "mŕtvy muž" vrelo odporúčam.všetki filmi s ním sa dosť dobré.čo dodať má ta lent
je ich viac. kazda doba ma svojich. ale medzi mojich najoblubenejsich hercov dnes patria anglani jason statham a vinnie jones. ked oni hraju v nejakom filme, musim vidiet. moja najoblubenejsia herecka je meg ryan, aj ked jej zlate casy uz pominuli.
Morgan Freeman - Vykupenie z väznice Shawshank, Bruce Almighty, a teraz najnovsie v The Bucket List
Danzel Washington - American Gangster, Prezumpcia viny...
Tom Hanks - Forrest Gump, Zachrante vojaka Ryana, Terminal
Morgan Freeman - Vykupenie z väznice Shawshank,
Danzel Washington - American Gangster,
s týmto plne súhlasím...
a doplním: Al Pacino ako Michael Corleone...mal som zimomriavky keď dal ten jeho povestný pohľad, ako keby to mal v krvi a ani to nehral :r oll:
a ešte samozrejme Hugh Laurie
Fíha, gratulujem. Som nevedel, že aj režíruje. Ja som kedysi ako chlapec v tom divadle (ešte v starej budove) strávil strašne veľa času. Mám tam rodinu a otec tam kedysi aj pracoval tak som tie predstavenia poznal naspamäť. To boli časy.
Každopádne Harry je tam fakt asi jedna z najvýraznejších postáv
UjoNecro napísal:Fíha, gratulujem. Som nevedel, že aj režíruje. Ja som kedysi ako chlapec v tom divadle (ešte v starej budove) strávil strašne veľa času. Mám tam rodinu a otec tam kedysi aj pracoval tak som tie predstavenia poznal naspamäť. To boli časy.
Každopádne Harry je tam fakt asi jedna z najvýraznejších postáv
no v starej budove su teraz Sobotisti...kebyze hra Harry v BA tak by hral po boku Kramara a inych a nezapodieval sa ochotnickym divadlom ...preto si ho velmi vazim
mohli by ste mi s niečim poradiť?aká herečka by sa hodila na rolu morskej panny?ja som rozmýšlal nad penelope cruz ale rád by som si prečítal vaše tipy