KOPACKY (futbalove:) )
KOPACKY (futbalove:) )
ake kopacky mate? ako sne s nimi spokojny?
mozte pridat aj fotky
a kolko ste najviac ochotny za kopacky zaplatit?
mozte pridat aj fotky
a kolko ste najviac ochotny za kopacky zaplatit?
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no to mas rozdielne.. pretoze kazdy vyrobca nevyraba len jeden druh kopacky.. ale viac.. ale z tych co su v hlasovani je najlepsia znacka nike... diadora.. znacka skor pre halovky.. puma hmm.. adidas puma nike... zalezi ake su.. ako sa v nich citis.. btw hummel ani nepoznam a nad platenymi ani neuvazuj...
ja hlasujem za nike
a cena tak do 3-5 K... samozrejme zalezi ze ci hras len tak vonku s kamosmi alebo nejake zapasy v klube..
ja hlasujem za nike
a cena tak do 3-5 K... samozrejme zalezi ze ci hras len tak vonku s kamosmi alebo nejake zapasy v klube..
jackb - sklidni hormon.
Co sa tyka sportovej obuvi jednoznacne doverujem znacka Puma. Este za mojich tenisovych cias to boli prave pumy, ktore sa najviac osvedcili z hladiska pohodlia a kvality. Preto pri vybere kopaciek som mal jasno - Puma King. Vobec som sa nemylil - pohodlne, lahke, pevne a kvalita spracovania perfektna. Mam ich uz 3 roky a zatial nepovolila ani nitka. Z casu na cas ich prebehnem neakym tym prostriedkom na osetrovanie koze a vyzeraju ako prave kupene.

Co sa tyka sportovej obuvi jednoznacne doverujem znacka Puma. Este za mojich tenisovych cias to boli prave pumy, ktore sa najviac osvedcili z hladiska pohodlia a kvality. Preto pri vybere kopaciek som mal jasno - Puma King. Vobec som sa nemylil - pohodlne, lahke, pevne a kvalita spracovania perfektna. Mam ich uz 3 roky a zatial nepovolila ani nitka. Z casu na cas ich prebehnem neakym tym prostriedkom na osetrovanie koze a vyzeraju ako prave kupene.
nike mercurial vapor III to mi vydrzalo rok co je u mna najdlhsia doba trenoval som s nimi aj hraval proste vsetko som s nimi robil ale boli to originali u mas stoja 7litrov ale ja som kupil lacnejsie
a nie na slovensku proste najlepsia obuv co som mal najlahsie kopacky na svete su to fakt odporucam zainvestovat a vyplati sa to
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
podla toho aku ligu hras? ked hras dedinu tak je jedno v com hras , ale ja mama radsej Adidas ako Nikewesley17 napísal:NT90 - Laser II
tieto niekto mate?
chcel by som si ich kupit, a neviem ci sa mi skor neoplatia nove predatory... tak ak niekto ma, moze odporucit...
pred tymto som mal NT90 - Laser I
Podla mňa si kopačky netreba podla toho kupovať,že akú ligu hráš...ale ako sa v nich cítiš.kubodinho napísal:podla toho aku ligu hras? ked hras dedinu tak je jedno v com hras , ale ja mama radsej Adidas ako Nike
Najlepšie je kupovať podla prvého dojmu...odídeš do obchodu,vyskúšaš,nikde ťa netlačia,cítiš sa vnich pohodlne a už ich aj kupuješ.