Ing. FijoK napísal:tak ty si asi vela mobilov v ruke nedrzal, ked tvrdis toto

ved uz len oznacenie iPhonu ako Fotomobilu je sprostost najvyssieho stupna
jednoznacne najlepsie 5 Mpix fotaky v mobiloch ma dvojica Samsung G800 a Sony Ericsson K850i.
take mensie porovnanie:
- Samsung G800 ma aj 3x OPTICKY ZOOM
- Samsung G800 ako mobil je strasne velka krava
- Sony Ericsson K850i (teda jeho prve kusy) mal s fotakom problemy a niekedy odfotil len ciernu fotku. ale to bola zalezitost firmware, malo by to byt uz vyriesene (popripade u SE je obrovskou vyhodou to, ze si firmware vies prehrat aj sam doma)
Prepac, ale mne tu ako neikto kto nedrzal fotomobil pripadas ty. Ako mozes povedat o G800 ze je to najlepsi fotomobil? Fotky maju zlty nadych, absolutne hnusnu kompresiu a ostrost je akurat tak v strede fotky.
O K850i pomlcim. V prospech hovori akurat znacka Sony v nazve, ale zlate casy K750i su prec. Ma zly obrazovy procesor, je tam zla kompresia, digitalny sum a uz pri zakladnej citlivosti. Najlepsi fotomobil je Nokia N82 a bolo to aj dokladne otestovane (Mobility 2/08 ). Fotky su vyborne, vyborne zvoleny algoritmus aj kompresia. Proti hovori len absencia optickeho zoomu.
A to s K850i plati aj v pripade novych firmwareov. Mobilom sa venujem a tak si myslim ze uz trosku viem co hovorim. Cize niekto je tu asi zatazeny na zabehnute modely

Peace.