Petícia EA Slovak - Hraj po slovensky

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Petícia EA Slovak - Hraj po slovensky

Príspevok od používateľa Retne »

http://easlovak.gamesims.sk/
Co na to hovorite, je to realne? :?
gandus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa gandus »

co ja viem, vizera to dost amatersky, a okrem toho, peticie predsa nebyvaju elektronicke, potom je ich vypovedna hodnota dost mala, okrem toho: preco by malo EA byt na slovensku, tu je trh s hrami naozaj maly
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Samozrejme ze to vyzera amatersky ved je to aj od amatera (urcite je to ale na 10x vyssej urovni ako tvoja gramatika). A elektronickych peticii je dnes uz habadej a zeby to nejak markantne znizovalo ich vahu sa povedat neda. Okrem toho ceske lokalizacie su uz dlhsi cas o tom ze by si tam ludia nejak hojne kupovali oroginalky a trh s hrami by tam prekvital neviem.

Ja som peticiu s radostou vyplnil.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

toto som nepochopil, preco chce nejake zdrzunie fandov kolo hier EA donutit zahranicnu firmu aby vyrabala hry v slovencine, resp. to akolkolvek podporovala, navyse ja som nevidel ziadnu hru od EA pri ktorej by hrac musel mat nejake specialne znalosti z anglictiny aby mohol hru hrat bez problemov
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Myslim, ze tato peticia je zbytocna, ved plnohodnotne ludom musi stacit ceska verzia, nevidim v tom ziadny problem. Na stranke ma vsak uputal obrazok GTA medzi hrami od EA. Pokial ako tak sledujem dianie, tak GTA patri pod Take Two a tym nedavno predlozili z EA ponuku na kupe, ale o kupe neviem nic.
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

tiez si myslim ze uplne staci ludom cesky preklad, a kedze hry od EA su sra*ky tak ma EA Slovak vobec nezaujima
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

S dnesnym pirastvom a zaujmom kupu hier na Slovensku je tato peticia uplne zbytocna.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Toy M@ch!n3 napísal:tiez si myslim ze uplne staci ludom cesky preklad, a kedze hry od EA su sra*ky tak ma EA Slovak vobec nezaujima
no sracky, vela hier som od nich nehral, ale napr. tie starsie celkom usli, co ma chytili, NHL 2001, 2005, NFS: HP2, U1, U2...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dem0n napísal:S dnesnym pirastvom a zaujmom kupu hier na Slovensku je tato peticia uplne zbytocna.
Presne to som sa chystal napisat. Predpokladam, ze velka vacsina z tych, ktori peticiu podpisali si originalnu hru od EA este nikdy nekupili. Mrchy zlodejske, vsetko by chceli zadarmo a este idu tlacit na zahranicnu firmu, nech im hry preklada.
A teda k teme: nie, nie je to realne
Retne
Darca
Darca

GothaR napísal:A teda k teme: nie, nie je to realne
Aj keby ze nie, tak som to podpisal, o nic neide, ja uz aj tak hry co su prelozene nejako nepreferujem pred anglickym dubingom, slovencinu si uz cibrit nemusim a nejake tie frazy rad pochytim aj z hier...

Tak, ako som predpokladal pojdem o nejaky ten blud, tak je na vedeni ci to zamknu alebo nie... :)
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Totálna somarina! Načo žiadať od EA aby boli hry v slovenčine? Na veľké ... !
Nestalo sa mi, že by som nechápal alebo nerozumel niečomu v hrách od EA. Škoda námahy. :?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

hojko napísal:Myslim, ze tato peticia je zbytocna, ved plnohodnotne ludom musi stacit ceska verzia, nevidim v tom ziadny problem. Na stranke ma vsak uputal obrazok GTA medzi hrami od EA. Pokial ako tak sledujem dianie, tak GTA patri pod Take Two a tym nedavno predlozili z EA ponuku na kupe, ale o kupe neviem nic.
mňa zas zaujalo to logo EA-slovak. Hneď som zbadal že je to link na psd a volá sa ako logo_fake.jpg. Tiež ten form na spracovanie: že druhy.php a text iba Mail bol odoslaný. Ďakujeme. Žiaden návrat, žiadne overenia či som vôbec niečo vyplnil.. no dosť amatérske sa mi to zdá. Podľa mňa je to len nejaká zberňa mailov pre spambotov.
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

2Pacaveli napísal:no sracky, vela hier som od nich nehral, ale napr. tie starsie celkom usli, co ma chytili, NHL 2001, 2005, NFS: HP2, U1, U2...
myslel som ich nove hry, stare som mal rad :)
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

to mozu chciet len tupe hlavy co maju problem par fraz v anglictine :roll: ...a ze preco sme zaostaly ?... :roll:
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

som za.. ked moze mat cech hru po cesky a kopec inych ludi hry v ich materinskom jazyku preco ne my ? ja s tym osobne problem nemam a hry od EA ani nehravam ale som za preco by som mal ja nieco citat po anglicky nech to len pekne prelozia
Pulpman
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pulpman »

ja som proti, uz len preto ze cesi maju lepsi dubing, ked mam moznost na dvd cz/sk tak jednoznacne cz. ea slovak je hlupost podla mna
Retne
Darca
Darca

Pulpman napísal:ja som proti, uz len preto ze cesi maju lepsi dubing, ked mam moznost na dvd cz/sk tak jednoznacne cz. ea slovak je hlupost podla mna
Ale ved to kebyze nahodou urobia sk, tak cz sa tiez bude robit, o nic neprides... a co ty vies aky bude ak bude :D
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

EA Slovak - blud. To nech uroba EA Great Britain :roll:
Určite tú petíciu nevymyslel človek s troškou podnikateľského a ekonomického zmýšľania - KTORÝ IDIOT bude financovať pobočku, ktorá vlastne už existuje? Ah pardon, volá sa "Czech" a nie "Slovak", v prekladoch nie sú "stoličky" ale "židle" tak nejaký akože vlastenec dostal nápad - EA Slovak. Keď mám rád svoju vlasť nie je na tom nič zlé, ale všetkého veľa škodí.
A čo tak 2K Slovak? 2K Czech vzniklo minule, my sme na rade.
Šance sú naozaj veľké. Spoločnosť EA ma informovala o možnosti doplnenia jazykov vrátane slovenčiny, všetko však závisí na produkčnom tíme, ktorý sa rozhodne na základe popularity ich hier na Slovensku.
Mňa zas kontaktoval Bill Clinton že Monika Lewinski ho minule táák fájne vy---ale nič no.
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

uplne staci EA Czech, slovensky dabing nepotrebujem ani vo filmoch lebo to stoji za....a v hrach mi tiez nebude chybat
bond35
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bond35 »

cesky je podla mna lepsi, naco to davat aj do slovenciny
Napísať odpoveď