Co na to hovorite, je to realne?
Petícia EA Slovak - Hraj po slovensky
Samozrejme ze to vyzera amatersky ved je to aj od amatera (urcite je to ale na 10x vyssej urovni ako tvoja gramatika). A elektronickych peticii je dnes uz habadej a zeby to nejak markantne znizovalo ich vahu sa povedat neda. Okrem toho ceske lokalizacie su uz dlhsi cas o tom ze by si tam ludia nejak hojne kupovali oroginalky a trh s hrami by tam prekvital neviem.
Ja som peticiu s radostou vyplnil.
Ja som peticiu s radostou vyplnil.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Myslim, ze tato peticia je zbytocna, ved plnohodnotne ludom musi stacit ceska verzia, nevidim v tom ziadny problem. Na stranke ma vsak uputal obrazok GTA medzi hrami od EA. Pokial ako tak sledujem dianie, tak GTA patri pod Take Two a tym nedavno predlozili z EA ponuku na kupe, ale o kupe neviem nic.
Presne to som sa chystal napisat. Predpokladam, ze velka vacsina z tych, ktori peticiu podpisali si originalnu hru od EA este nikdy nekupili. Mrchy zlodejske, vsetko by chceli zadarmo a este idu tlacit na zahranicnu firmu, nech im hry preklada.Dem0n napísal:S dnesnym pirastvom a zaujmom kupu hier na Slovensku je tato peticia uplne zbytocna.
A teda k teme: nie, nie je to realne
Aj keby ze nie, tak som to podpisal, o nic neide, ja uz aj tak hry co su prelozene nejako nepreferujem pred anglickym dubingom, slovencinu si uz cibrit nemusim a nejake tie frazy rad pochytim aj z hier...GothaR napísal:A teda k teme: nie, nie je to realne
Tak, ako som predpokladal pojdem o nejaky ten blud, tak je na vedeni ci to zamknu alebo nie...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
mňa zas zaujalo to logo EA-slovak. Hneď som zbadal že je to link na psd a volá sa ako logo_fake.jpg. Tiež ten form na spracovanie: že druhy.php a text iba Mail bol odoslaný. Ďakujeme. Žiaden návrat, žiadne overenia či som vôbec niečo vyplnil.. no dosť amatérske sa mi to zdá. Podľa mňa je to len nejaká zberňa mailov pre spambotov.hojko napísal:Myslim, ze tato peticia je zbytocna, ved plnohodnotne ludom musi stacit ceska verzia, nevidim v tom ziadny problem. Na stranke ma vsak uputal obrazok GTA medzi hrami od EA. Pokial ako tak sledujem dianie, tak GTA patri pod Take Two a tym nedavno predlozili z EA ponuku na kupe, ale o kupe neviem nic.
EA Slovak - blud. To nech uroba EA Great Britain 
Určite tú petíciu nevymyslel človek s troškou podnikateľského a ekonomického zmýšľania - KTORÝ IDIOT bude financovať pobočku, ktorá vlastne už existuje? Ah pardon, volá sa "Czech" a nie "Slovak", v prekladoch nie sú "stoličky" ale "židle" tak nejaký akože vlastenec dostal nápad - EA Slovak. Keď mám rád svoju vlasť nie je na tom nič zlé, ale všetkého veľa škodí.
A čo tak 2K Slovak? 2K Czech vzniklo minule, my sme na rade.
Určite tú petíciu nevymyslel človek s troškou podnikateľského a ekonomického zmýšľania - KTORÝ IDIOT bude financovať pobočku, ktorá vlastne už existuje? Ah pardon, volá sa "Czech" a nie "Slovak", v prekladoch nie sú "stoličky" ale "židle" tak nejaký akože vlastenec dostal nápad - EA Slovak. Keď mám rád svoju vlasť nie je na tom nič zlé, ale všetkého veľa škodí.
A čo tak 2K Slovak? 2K Czech vzniklo minule, my sme na rade.
Mňa zas kontaktoval Bill Clinton že Monika Lewinski ho minule táák fájne vy---ale nič no.Šance sú naozaj veľké. Spoločnosť EA ma informovala o možnosti doplnenia jazykov vrátane slovenčiny, všetko však závisí na produkčnom tíme, ktorý sa rozhodne na základe popularity ich hier na Slovensku.
-
c.a.r.n.e.
Medium Star