\\edit, dúfam, že som to zrozumintelne napísal
jednoduchá vlastná stránka
-
marsell2607
Novice
jednoduchá vlastná stránka
Chcel by som pomôcť so stránkou, len mi to nejde neako vytvoriť, potreboval by som niečo takéto, je to úplne jednoduché>>pozrite si toto>>http://www.pluskoazetko.ic.cz/>> to má jeden chalan stránku a ked tam napíšete svoje meno a heslo, tak kamošovi prídu tie údaje na mail, čiže ja by som si chcel tiež niečo také ako má aj on , dnes sa dá všelikto oblbnúť, skúste tam všeličo zadať a možno pochopíte ako tá stránka funguje, bol by som rád kebyže mi dá niekto rady, ako mám postupovať, aby som niečo podobné vytvoril, vdaka
-
marsell2607
Novice
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
marsell2607
Novice
pozri sa sem, a prečítaj si to>>http://www.hojko.com/phishing-t50357-30.html--==[ RA ]==-- napísal:Taketo stranky koncia tak ze pokec napise providerovi stranky a ten ju zrusi, ak si ju vytvoris znovu, zase zrusi, ale ak vytvoris 3 krat tak som pocul pripady ze sa zavolala no to policia a hadaj ako to potom skoncilo. To co chces urobit je trestne...
najlepšie by bolo, ak by si si to pozrel od začiatku(od prvej strany), konktrétne potrebujem heslo na jednu osobu, to je všetko, a prečo potrebujem niekoho heslo, tak to ja už viem, dosť o tom pochybujem, že by sa o to zaoberala polícia, to je len pokec(nič také dôležité tam nie je), ale šak v poho....ja proste musím zistiť jedno heslo a bodka...
A nieco ako ochrana osobnych udajov?
Nie je to len pokec. Je to azet, co je aj mailovy portal. A citat niekoho osobne maily..? To mas tak, akoby si prepadol postarku, precital si si postu, ktoru roznasa. A nakoniec nie je to len azet.sk, ak by si sa dostal niekomu do maila, mozes si v pohode zmenit heslo, napr aj na tomto fore, cim sa opat prestrojis do jeho identity. A takych to for (hovorim priklad) existuje mnoho.
Nie je to len pokec. Je to azet, co je aj mailovy portal. A citat niekoho osobne maily..? To mas tak, akoby si prepadol postarku, precital si si postu, ktoru roznasa. A nakoniec nie je to len azet.sk, ak by si sa dostal niekomu do maila, mozes si v pohode zmenit heslo, napr aj na tomto fore, cim sa opat prestrojis do jeho identity. A takych to for (hovorim priklad) existuje mnoho.
Stranka pre debilov, nenapisal som ziadne meno a heslo, len klikol na prihlasit a napisalo to ze budem mat aktivne plusko
.Ako vazne tymto strankam naletia len blbci(cize vacsina uzivatelov azetu).
Navyse hladas pomoc po forach, toto forum nepodporuje ziadne trestne/nelegalne ci inak skodlive aktivity a tato tema bude podla mna coskoro zamknuta, takze radsej ten komp predaj lebo ocividne nevies co normalneho na nom robit alebo rob blbosti dokym ti interpol nezaklope na dvere
.
Navyse hladas pomoc po forach, toto forum nepodporuje ziadne trestne/nelegalne ci inak skodlive aktivity a tato tema bude podla mna coskoro zamknuta, takze radsej ten komp predaj lebo ocividne nevies co normalneho na nom robit alebo rob blbosti dokym ti interpol nezaklope na dvere