Seria A

O športe...
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Seria A

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

sem mozte hadzat vsetko o serii a.hamsik opat skoroval proti atalante :)http://www.eurofotbal.cz/serie-a/
Deejay-LoLo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Deejay-LoLo »

Skoroval,jo..Ale ten gol by som nevyzdvihoval nejako.. :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mna najviac tesi, ze ACM je na tom biednejsie. Je to moj neoblubeny klub a nikdy som ich nemal rad. Prakticky mi je jedno kto tam vyhra ligu, len nech to nie je ACM :)
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Odmalička mi bol sympatický Juventus s Del Pierom, Inzaghim, Contem, Deschampsom, Davidsom a Zidanom...
Po "áfere" ma síce sklamali, ale stále im verím, aj keď je ťažké budovať team nanovo...
Z ostatných mužstiev nemám favorita, ale samozrejme fandím Hamšíkovi vo farbách Neapolu...
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

tak moje tímy v taliansku sú AS Rím a Juventus, i keď Juventus po tej korupčnej afére ani moc nie ale stále sledujem ich výsledky, dúfam že AS získa Scudetto.
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

Lazio mam najradsej :)
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Moj team Serii A je Juventus, uz od malicka som bol za Juventus, neviem dajako mi prirastol k srdcu. Skoda tej korupcnej afery, aspon ze sa hned vyhrabali z 1.ligy. Inak Juventus v roku 1996 bol imho jeden z najlepsich klubov vobec.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

To sú staré časy ked talianské tímy ovládali Európu.
Seriu A som nikdy velmi nesledoval,len ked tak si pozriem výsledky...stačí mi vidieť ich zápasy v LM a už aj to je veľa,aj ked AS Rím občas zahrá pekne.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Zhodujem sa s tym co pisal Hojko, tiez nemam moc v oblube AC Milan a celkovo nemam v oblube talianske muzstva a taliansky futbal a hlavne poslednu dobu ked uroven tejto ligy velmi klesa ci uz umiestnenim muzstiev europe, korupcne afery u rozhodcoch alebo fanusikovske vytrznosti.

Dokonca by som sa odvazil tvrdit ze uroven tejto ligy padla pod Nemecku bundes ligu.
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

ja tiez nemam moc rad AC milano...neviem preco ale nevadi...
Inter alebo Juventus...to su uz dobre kluby...
inac fandim Chelsea
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

kali520 napísal:Dokonca by som sa odvazil tvrdit ze uroven tejto ligy padla pod Nemecku bundes ligu.
Podla mňa to sa už stalo dávno!...ved Bundes liga,je pre neutráleneho diváka ako stvorená...celý zápas neustále útočenie oboch tímova akcie nekončia pred 16-kou,ale zakončením.Možno nemá kvalitu ako PL,ale zápasy sú naozaj pekné...a v bundes lige vedia velmi dobre vyhecovať hráčov.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

seria A je moja najoublubenejsia liga. urcite patri medzi najkvalitnejsie. moj najoblubenejsi tim je odjakziva Juventus Turin a hrac Alesandro Del Piero. za nim nasleduje Internacionale
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

ale zas v talianskej lige ake su nepokoje (bitky atd....)
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Fero270 napísal:ale zas v talianskej lige ake su nepokoje (bitky atd....)
ale zase aj anglická liga si prešla tiež nejakými výtržnostiami...
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

AC sa posilnilo Ronaldinhom a posilni sa este asi aj Drogbom :) .Moj oblubeny klub.Jediny klub ktory ako tak zachovava svoju historiu,hraci tam ostavaju dlho(aj cely zivot)hlavne taliani.
kali520
Darca
Darca

Jelko4 napísal:AC sa posilnilo Ronaldinhom a posilni sa este asi aj Drogbom :) .Moj oblubeny klub.Jediny klub ktory ako tak zachovava svoju historiu,hraci tam ostavaju dlho(aj cely zivot)hlavne taliani.
Ale ta ich politika nakupovanie je uz smiesna. To chcu kupit vsetkych skrachovanych dochodcov? Berluscony by sa mal zobudit a nezit vo futbale co bol pred 5 rokmi a zacat investovat aj do nejakych talentov.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

kali520 napísal:Ale ta ich politika nakupovanie je uz smiesna. To chcu kupit vsetkych skrachovanych dochodcov? Berluscony by sa mal zobudit a nezit vo futbale co bol pred 5 rokmi a zacat investovat aj do nejakych talentov.
v tomto suhlasim z tebou a hlavne ked ronaldinho ma taku mizernu formu,bol to pan hrac pred 3 rokmi 8)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

kali: Ronaldinho je rocnik narodenia 1980 a Drogba 78 takze az taki dochodci to nie su, aj ked Drogba bude mat (alebo uz ma) 30 tak ma stale vybornu fyzicku, co sa neda povedat o Ronaldinhovi, ale co ty vies, spolupraca s Kaka mu moze len prospiet. Ak nie tak pojde prec :)
kali520
Darca
Darca

Drago napísal:kali: Ronaldinho je rocnik narodenia 1980 a Drogba 78 takze az taki dochodci to nie su, aj ked Drogba bude mat (alebo uz ma) 30 tak ma stale vybornu fyzicku, co sa neda povedat o Ronaldinhovi, ale co ty vies, spolupraca s Kaka mu moze len prospiet. Ak nie tak pojde prec :)
Drogbu som konkretne nemyslel, ale aj tak si myslim ze sa tam moc nepresadi. Je to silovy hrac on jednoducho pasuje do tej Chelsea, este mozno v takom Liverpoole by som si ho vedel predstavit.

A ten prispevok som myslel nejak v takom zmysle ze proste kupuju bud starych alebo aj ked este pomerne mladych hracov ale uz za zenitom resp skrachovane hviezdy a to je pripad Ronaldinha alebo Ronalda atd.

Myslim si ze je tomu dost navine Berluscony lebo posoby dojmom ze futbal moc nesleduje (mimochodom podobne posoby aj Abramovic). Hlavne z dvovod nakupu Ronalda a momentalny zaujem o Ronaldinha lebo si mysli ze ked boli hviezdy pred 3 resp 4 rokmi tak su tak vinikajuci aj teraz.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

kali520 napísal:Hlavne z dvovod nakupu Ronalda a momentalny zaujem o Ronaldinha lebo si mysli ze ked boli hviezdy pred 3 resp 4 rokmi tak su tak vinikajuci aj teraz.
Možno si myslel, že Ronaldo ešte raz "ožije" ako na MS 2002... :roll:
Každopádne to dobrý nákup nebol :) ...

Čo sa Ronaldinha týka, tak myslím, že ešte nie je za zenitom svojej výkonosti a mohol by ešte ako-tak prekvapiť a niečo ukázať...

Drogba je teraz hnacím motorom Chelsea a aj keď je Seria A iná liga, tak sa presadiť môže aj takýto typ hráča (viď "Bobo" Vieri)...
*k tej poznámke: myslím si, že napr. do súčasného ManU by to nebol vhodný typ hráča...*

K politike nákupov Abramovič/Berlusconi... ehm... Chelsea ale spravila aj dobré nákupy, ktorými boli napr. Wright-Phillips, Kalou a Malouda -> aspoň v čase prestupov som si to myslel...
Napísať odpoveď