potrebujem javascript kod
-
Quido
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
potrebujem javascript kod
potrebuje js kod do html stranky ktory spravi jednoduche zalezitosti. Otvori subor precita z neho cislo pricita k nemu jedna a prepise subor novym cislom. Potrebujem to k tomu aby som mal trocha prehľad na tym kolko krat bola stranka zobrazena. Nie žeby som to nevedel spravit ale momentálne fakt nemam cas a potrebujem len dat tam skript ktory len pastnem do kodu a viac by som sa stym nebavil.... ak mate neco take tak vopred diki. 
-
hojko
Site Admin
"Nie žeby som to nevedel spravit ale momentálne fakt nemam cas"
Uz ta vidim ako to robis v JS
http://www.hotscripts.com/PHP/Scripts_a ... index.html
Uz ta vidim ako to robis v JS
http://www.hotscripts.com/PHP/Scripts_a ... index.html
-
Quido
Light Expert
preco si myslus ze by som to nespravil..... ja s kodovanim nemam problem.... problem je v mojej lenivosti a v tom ze mam aj ine kodovanie ako tychto skriptov a popri tom aj skolu a pracu ked zas kodujem tak si touto formou snazim urychlit aspon tieto banality
a nieje to pre moju page ale pre spoluziakovu.... a on to ma ciste html tak som mu to tam chcel seknut iba do indexu.
a nieje to pre moju page ale pre spoluziakovu.... a on to ma ciste html tak som mu to tam chcel seknut iba do indexu.
-
hojko
Site Admin
A preco si myslis, ze niekto bude robit za teba pocitadlo??? Myslis, ze my nemame pracu, rodinu, kamaratov, spoluziakov a co ja viem co este??? Na internete mas tisicky pocitadiel, navyse su pocitadla ako Toplist, Naj a podobne, ktore tam mozes pouzit.
A to, ze to nedokazes naprogramovat, tak za tym si stojim.
A to, ze to nedokazes naprogramovat, tak za tym si stojim.
-
Quido
Light Expert
nemienim tu riesit a dokazovat nieco o sebe..... neziadal som konkretne vás ale všetkych, keby sa chcelo nahodou niekomu z nudy to spravit.... pre mna to nieje podstatne tak to neriesim..... s internetovými počítadlami maš pravdu ale tie nemam rad a na svojich veciach mam všade vlastne php počitadlá ktore su mnohonásobne efektívnejsie ako tie internetove.
a myslim si že ak si tu hojko niečo taketo zriadil tak bud ja aleob ty zle chápeme princípi fóra a to že ziadam o nieco len preto ze na to nemam cas to je uplne moja vec a komu sa s tym nechce babrat nemusi sa vyjadrovat.... počitadlo je banalna zaležitosť ktorá by odo mňa vyžadovla iba jedinu vec a to zistit ako sa pracuje so subory v js inak nic viac.
uz mi na tomto fore bolo vypomohnute k mojim veciam kde som potreboval helfnut z casovej nudze tak nemozem povedat ze su tu len ludia co si nevidia dalej od nosa ako vy ale bohuzial su to aj taky ako vy
a myslim si že ak si tu hojko niečo taketo zriadil tak bud ja aleob ty zle chápeme princípi fóra a to že ziadam o nieco len preto ze na to nemam cas to je uplne moja vec a komu sa s tym nechce babrat nemusi sa vyjadrovat.... počitadlo je banalna zaležitosť ktorá by odo mňa vyžadovla iba jedinu vec a to zistit ako sa pracuje so subory v js inak nic viac.
uz mi na tomto fore bolo vypomohnute k mojim veciam kde som potreboval helfnut z casovej nudze tak nemozem povedat ze su tu len ludia co si nevidia dalej od nosa ako vy ale bohuzial su to aj taky ako vy
-
audiotrack
VIP
nie len že vhodnejší, ale jediný prípustnýt0m4s3 napísal:A nutne to musi byt v JS? Php a podobny server-side programovaci jazyk na to bude imho vhodnejsi.
nedá, práve na to hojko narážalQuido napísal:iba zeby sa to nedalo js ale nesom si isty
v js so súbormi pracovať nemôžeš.Quido napísal:... počitadlo je banalna zaležitosť ktorá by odo mňa vyžadovla iba jedinu vec a to zistit ako sa pracuje so subory v js inak nic viac.
k téme:
http://www.hojko.com/pocitadlo-navstevn ... 80-15.html
http://www.hojko.com/graficke-pocitadlo ... 61991.html
-
Quido
Light Expert
diki audiotrack..... ak sa to neda tak sa to neda ...... pre php pocitadlo mam spravene co ktore som spravil jednotne pre vsetky moje app. Dikes za upozornenie ze v js sa neda pracovat so subormi.
tak mu tam asi pridam index.php ktory to zapise podla mojho pocitadla a potom ho presmeruje na jeho index.html dufam ze index.php berie prednostne ak nie tak mu to tam budem musiet trocha prelinkovat....
tak mu tam asi pridam index.php ktory to zapise podla mojho pocitadla a potom ho presmeruje na jeho index.html dufam ze index.php berie prednostne ak nie tak mu to tam budem musiet trocha prelinkovat....
-
audiotrack
VIP
och len to nie. Dva indexy, no môj bože. Šak nechaj iba index.php. Čo tam chceš presmeruvávať, načo?Quido napísal:diki audiotrack..tak mu tam asi pridam index.php ktory to zapise podla mojho pocitadla a potom ho presmeruje na jeho index.html dufam ze index.php berie prednostne ak nie tak mu to tam budem musiet trocha prelinkovat....
-
Quido
Light Expert
nechcem mu menit strukturu a nic v jeho page .... na to nemam cas
to nieje moja page to len spoluziak chcel do nej pocitadlo tak ze mu s tym helfnem. Ale asi to poriesim tak ze celu jeho stranku dam do adresara a potom sa z index.php presmerovanim odkazem do adresar/index.html to bude asi najrozumnejsie a najrychlejsie riesenie nakolko skripty v podstate mam uz hotove.
to nieje moja page to len spoluziak chcel do nej pocitadlo tak ze mu s tym helfnem. Ale asi to poriesim tak ze celu jeho stranku dam do adresara a potom sa z index.php presmerovanim odkazem do adresar/index.html to bude asi najrozumnejsie a najrychlejsie riesenie nakolko skripty v podstate mam uz hotove.
-
audiotrack
VIP
ale veď jeho index.html prepíš na index.php a na začiatok daj počítadlo. Ak to spravíš tak ako píšeš, tak:
1) veľmi škaredé neefektívne a amatérske riešenie
2) zbytočne čakať na presmerovanie
3) ak prídem priamo do adresára na index.html (ver tomu že to ludia budú robiť, lebo načo by čakali na presmerovanie keď môžu hneď) tak ti to nezaráta prístup
4) keď už silou mocou chceš nechať index.html nedotknutý, tak radšej ako redirect by som ho celý includol do index.php a cez .htaccess zakázal naň priamy prístup
1) veľmi škaredé neefektívne a amatérske riešenie
2) zbytočne čakať na presmerovanie
3) ak prídem priamo do adresára na index.html (ver tomu že to ludia budú robiť, lebo načo by čakali na presmerovanie keď môžu hneď) tak ti to nezaráta prístup
4) keď už silou mocou chceš nechať index.html nedotknutý, tak radšej ako redirect by som ho celý includol do index.php a cez .htaccess zakázal naň priamy prístup
naco js
Kód: Vybrať všetko
<?php
$nazov_suboru = "pocitadlo.txt";
$subor = fopen($nazov_suboru, "a+");
$pocet = fread($subor, 1024);
$pocet++;
ftruncate ($subor,0);
fwrite($subor, $pocet);
fclose($subor);
echo $pocet;
?>