Jediny clovek ktoremu mozes verit a ktory ti v zivote pomoze, je ten na ktoreho sa pozeras kazde rano do zrkladlaPatyk napísal:Dakujem vam vsetkym vase prispevky ma dost povzdvihliNo neviem ak nastane sanca sa snou otom porozpravat aj ked uz jej neverim tak to skusim. Toto mi aspon otvorilo oci. Uz neverim nikomu.
Ovplyvnil som ju :(
-
midnight_man
Guru
Re: Ovplyvnil som ju :(
Patyk napísal:...mam kamaratku a ma 20r. a 3rocneho syna...
Otvor oci kamo, ta je kurv*u uz sakra dlho...Patyk napísal:...stala sa snej k**va!!!!...
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
hned ako som prečítal prvých pár riadkov som si niečo pomyslel ale povedal som si že nalej to bude vysvetlené..
prvé čo mi na nej nesedelo je že má 20 rokov a už má 3 ročného syna tzn. v 17 rodila a v 16 ju niekto nabúchal. s otcom dieťaťa bola rok a pak mala vzťah 2 roky.. tzn. že mala chlapov bez prestávky.. čo tiež podľa mna nieje úplne najlepšie..
to že sa oblizuje s hocikým a je*e kade tade za to ty nemôžeš si zober od 16 je zaviazaná novým životom ktorý ju stále obmedzuje a ted ked už je o kúsok viacej voľna doháňa čo nemala ako teens. Viem o čom hovorím môj bratranec má takú ženu (a chudák to tak nezvládol že si včera podrezal žili - ešte musím ísť vyfliaskať tú žabu a s ním musím hodiť reč).
ja - síce ja niesom až tak objektívny bo som na tieto "ženy" nasraný a to veľmi..
ale daj s nou reč že prečo to robí a toto (poprípade občas pomôže ked ju zjebeš poriadne).... apeluj na jej malého že čo s neho bude a toto. každej matke záleží na svojich deťoch aj ked o tom niektoré nevedia....skús jej pomôcť s tým všetkým ale ako náhle vidíš že to nemá zmysel kašli na to.. ved trošku ti musí záležať aj na samom sebe
my ju nepoznáme a nemôžeme súdiť a hovoriť že je kur*a.... aj ked možno je. Nechajme to na ľudí ktorí ju poznajú a vedia aj okolnosti prečo sa tak sprváva ale pochybujem že to vie aj ona
a ešte ma napadlo.. no nechcel by som byť v jej koži. ved má doje*** celý doterajší life - to isto na nej nechalo nejaké stopy
prvé čo mi na nej nesedelo je že má 20 rokov a už má 3 ročného syna tzn. v 17 rodila a v 16 ju niekto nabúchal. s otcom dieťaťa bola rok a pak mala vzťah 2 roky.. tzn. že mala chlapov bez prestávky.. čo tiež podľa mna nieje úplne najlepšie..
to že sa oblizuje s hocikým a je*e kade tade za to ty nemôžeš si zober od 16 je zaviazaná novým životom ktorý ju stále obmedzuje a ted ked už je o kúsok viacej voľna doháňa čo nemala ako teens. Viem o čom hovorím môj bratranec má takú ženu (a chudák to tak nezvládol že si včera podrezal žili - ešte musím ísť vyfliaskať tú žabu a s ním musím hodiť reč).
ja - síce ja niesom až tak objektívny bo som na tieto "ženy" nasraný a to veľmi..
ale daj s nou reč že prečo to robí a toto (poprípade občas pomôže ked ju zjebeš poriadne).... apeluj na jej malého že čo s neho bude a toto. každej matke záleží na svojich deťoch aj ked o tom niektoré nevedia....skús jej pomôcť s tým všetkým ale ako náhle vidíš že to nemá zmysel kašli na to.. ved trošku ti musí záležať aj na samom sebe
nemusí byť kur*a... všetci dobre vieme že chlast robí svoje a takisto aj vnútorné rozpoloženie.Gangy napísal:Otvor oci kamo, ta je kurv*u uz sakra dlho...
my ju nepoznáme a nemôžeme súdiť a hovoriť že je kur*a.... aj ked možno je. Nechajme to na ľudí ktorí ju poznajú a vedia aj okolnosti prečo sa tak sprváva ale pochybujem že to vie aj ona
a ešte ma napadlo.. no nechcel by som byť v jej koži. ved má doje*** celý doterajší life - to isto na nej nechalo nejaké stopy
-
Začiatok Konca
Professional
Gangy, nič proti Tebe, ale označovať ju za ku*vu a nevedieť dôsledky..Gangy napísal:Otvor oci kamo, ta je kurv*u uz sakra dlho...
-
bolek
Guru
Presne tak, zase tu súdime a pri tom o tom dievčati, jej minulosti, vzťahoch nič nevieme. Keby tu bolo písané, že šla na potrat, tak by tu bolo popísané, aká je bezcitná a že si neváži život nenarodeného dieťaťa.ZitePunkom napísal:Gangy, nič proti Tebe, ale označovať ju za ku*vu a nevedieť dôsledky..možno to bola len náhoda..možno toho človeka ľúbila..možno,.. Nevieš, aké tam boli dôvody..možno by po potrate už nemohla byť tehotná...fakt to nevieme..
Tak si to teda rozpisme.
V sedemnastich mala decko, nechala dvojrocny vztah kvoli chalanovi o 4 roky mladsiemu ktory ju aj tak nechcel naco sa ozrala, lizala s okoloiducimi a potom si povedala, ze ked uz tak poriadne a s jednym(?) sa aj vychrapala.
Pre mna je to kur*a.
Ze ju nepoznam viem a nevylucujem ze keby som ju spoznal nezmenil by som svoj nazor. Podla toho co o nej vsak viem som si ho uz utvoril.
V sedemnastich mala decko, nechala dvojrocny vztah kvoli chalanovi o 4 roky mladsiemu ktory ju aj tak nechcel naco sa ozrala, lizala s okoloiducimi a potom si povedala, ze ked uz tak poriadne a s jednym(?) sa aj vychrapala.
Pre mna je to kur*a.
Ze ju nepoznam viem a nevylucujem ze keby som ju spoznal nezmenil by som svoj nazor. Podla toho co o nej vsak viem som si ho uz utvoril.
-
Začiatok Konca
Professional
Gangy, ale to sú len domienky..tak ako keby som napísal, že ten vzťah nechala len kvôli tomu, že v ňom nebola šťastná..a chalanovi to povedala trochu inak..Niektorí ľudia slabšej povahy alkoholom riešia trápenie..Pokiaľ viem, tak ona s ním nespala, či áno?.. po preskúmaní máte pravdu..ale aj tak..(keď si chlap užíva s viacerými ženami je borec a keď to spraví žena, tak je ku*va?..)Gangy napísal:Tak si to teda rozpisme.
Pre mna je to kur*a.
Ehm si snad natvrdly kamo?ZitePunkom napísal:Gangy, ale to sú len domienky..tak ako keby som napísal, že ten vzťah nechala len kvôli tomu, že v ňom nebola šťastná..a chalanovi to povedala trochu inak..Niektorí ľudia slabšej povahy alkoholom riešia trápenie..Pokiaľ viem, tak ona s ním nespala, či áno?.. po preskúmaní máte pravdu..ale aj tak..(keď si chlap užíva s viacerými ženami je borec a keď to spraví žena, tak je ku*va?..)
Ja som predsa jasne napisal ze svoj nazor som si utvoril na zaklade toho co som sa dozvedel v tejto teme, a ze v skutocnosti to moze byt inak. A zakladatel napisal ze po tom incidentne s niekym spala. Taktiez neviem odkial beries ze "keď si chlap užíva s viacerými ženami je borec a keď to spraví žena, tak je ku*va". Moj nazor to nieje tak ho zan ani nevydavaj.
Neviem preco sa mi furt snazis natlacit do hlavy tu tvoju predpojatu ideologiu "nic nevieme, tak sa nevyjadrujme". Ak si to myslis tak prosim, nevyjadruj sa, ale ja budem a na to ze niesom zrovna ohladuplny recnik si uz snad kazdy zvykol. Proste neviem preco ma nutis byt opatrny pri tom co pisem, snad mam pravo na svoj nazor a od toho aby som ho vyjadril je tu toto forum. Ak sa ti zda nespravny fajn, oponuj ale nenut ma za kazdu cenu prijat ten tvoj.
-
Začiatok Konca
Professional
Ver, či nie, ale príjemne som sa usmial.
určite Ti nenútim svoj názor. Samozrejme rešpektujem aj ten Tvoj. Okrem iného, ako si sám povedal, toto je diskusné fórum. Preto aj ja mám vlastn názor na vec. Vieš, išlo mi len o to, že som sa už mnohokrát presvedčil, že odsudzovať niekoho len na základe pár slov(viem, že keby je detailov viac bolo by to jednoduchšie)je absolutne nesprávne..
(k tomu, že chlap je borec,atď.. myslel som to skôr všeobecne.. neútočil som na Teba.. ale väčšinou sa to tak hovorí a ľudia to tak berú..
) takže tak.. 
-
Začiatok Konca
Professional
V poriadku, nikdy som si ani nemyslel ze vsetky moje ciny su ci boli spravne. To ale neznamena ze by som ich nespravil znova a uplne rovnako.ZitePunkom napísal:...že som sa už mnohokrát presvedčil, že odsudzovať niekoho len na základe pár slov(viem, že keby je detailov viac bolo by to jednoduchšie)je absolutne nesprávne...
Konecne niekdo pochopil, dakujem.Sheep napísal:Ja len dodam ze chlast nie je ospravedlnenim...a ano oslovenie kur*a na mieste je, pretoze ked ma male deti, tak nepojde sa niekde rozbit a dat prvemu v rade...
ale ved ty si ju nazvi jak chces, ale proste je to jednak nedbalost ze mala syna v 17 a nezodpovednost pretoze sa ide niekde rozbit, a o laske k jej synovi no...tiez asi pochybujem, to myslim ze staci na vysvetlenieZitePunkom napísal:Samozrejme, že alkohol nie je ospravedlnením..je to bordel. A aj tak nemyslím, že ku*va je to správne slovo.. podľa mňa je len sprostá a zúfalá.. ale možno sa mýlim..
Nie. Ona stym co mala dieta bola len rok. Rozisla sa snim, lebo ju bil aj maleho ( ak ma samozrejme aj v tomto neklamala ) , potom si nasla chlapca ktoru ju fakt lubil bol to chlapec s dobrym srdcom ktory sa vedel aj postarat o maleho. Snim bola najdlhsie 2 roky. Ako nahle sme sa spoznali a chodievali si sadnut vzdy po skole tak sa snim rozisla. Preto pocitujem pocit viny, ze to vsetko kvoli mneGangy napísal: V sedemnastich mala decko, nechala dvojrocny vztah kvoli chalanovi o 4 roky mladsiemu ktory ju aj tak nechcel
No ved tak som to napisal dobre.Patyk napísal:Nie. Ona stym co mala dieta bola len rok. Rozisla sa snim, lebo ju bil aj maleho ( ak ma samozrejme aj v tomto neklamala ) , potom si nasla chlapca ktoru ju fakt lubil bol to chlapec s dobrym srdcom ktory sa vedel aj postarat o maleho. Snim bola najdlhsie 2 roky. Ako nahle sme sa spoznali a chodievali si sadnut vzdy po skole tak sa snim rozisla. Preto pocitujem pocit viny, ze to vsetko kvoli mne
-
PaliMpi
Medium Star
jaaj heh no ja mam chaos z toho,ale minule som bol u baby a som videl E.B. s deckom tam pri tom gangu pri podchode,ach achPatyk napísal:OK zajtra sa snou otom porozpravam ak ju zastihnemsom zvedavi jak mi bude zas klamat do oci...
![]()
zo Strehovej .....
a btw ta E.B. co spominas ma 17 a uz ma tusim skoro 2rocne dieta