myslim si ze nie na SR aj ked tu mame jadrovu ele. a to je dobry ciel ale aj poblizku nas su v okolitych statoch a to staci ked jedna spravi boooom..(Hiroschima a Nagassaki)
Príde Japonský turista do Michaloviec a vidi ako do výškovej budovy trafi jedno rogalo, potom hneď druhé, tak sa začudovane pýta :shock: okoloidúceho že prečo rogala triafajú do tej budovy, no a ten mu na to odpovie: aká krajina, taký terroristi
Podla toho od koho. Je mozny ze "terorista" ktory stratil pracu zacne hadzat hovna na ludi, ale aby "terorista" spravil niaky utok kvoli utlacaniu jeho naroda, na to si este pekne dlho pockame
neobavam sa.....mame vyhodu ze sme take zapadakovo ze o nas nevedia....ked teroristom povies SLOVAKIA pomyslia si ze to je nieaka zapadakovska dednika ddakde v Saudskej Arabii
uplink to vystihol. az sa prestaneme pchat do riti tak nam tu daky ten utok spravia aby sme sa zacali znovu pchat. cize momentalne sa nebojim. taky ten izrael si to zasluzi aj s urokmi.ale to uz je o inom.a hlasovanie?
neobavam sa okrem slovanov avychodnej EU pozna SR velmi malo obcanov staci ist do UK s napisom som slovak a prelozia si to som blazon lebo nevedia co je SLOVAKIA ..... neviem slovensko je malo zname a hrozba je minimalna nezapajame sa moc do vjonovych konfiktov mozno teraz zaciatkom , moslimov tu vela nemame neterorzujeme ich moslimske vierovyznanie tu nie je nepalime im mesity nemaju sa preco na nas hnevat mozno casom ak sa budeme stale pchat do riti NATO a EU a mozme sa potom obavat ale to by si radsej svoje zbrane minali na USA , UK a DE ako na neke 5.000.000 SVK ci ???
No ja sa skor bojim tych nasich kradnucich ciganov ako teroristov.
Najprv by museli v Arabii vediet kade sa ide na slovensko. Ci to je smerom ako let 93 alebo je to smerom na ich ropne polia.
urcite sa nebojim, pretoze co by tu uz len vyterorizovali, skor by nastupila romska cata z lunikudzevac a rozobrala im vozidla, zobrala zbrane do zbernych surovin...takze neni sance
mastermind napísal:ked sa ludia boja su lahsie ovladatelni, preto sa nicoho takeho nebojim. pruser by bol keby sa pokazili nase vztahy z USA, potom by sme uz fakt nevedeli ci na nas nieco "terorosti" nechystaju
Stotoznujem sa s touto myslienkou, lepsie by som to urcite nepovedal. Pekne ironicky vykreslena dnesna doba, aplikovatelne na cely dnesny ''moderny'' svet.
Napadol ma jeden vtip .... Slovensko zhodilo na USA bombu (dost nemozne ja viem) ziadna odozva nikto nevola nic sa nedeje. Tak tam poslali este jednu. O 10 minút zazvoní telefon a v nom:,, ved pockajte ked vas najdeme na mape !!!
No mna osobne pobavil ten vtip ...... no a k Teme nie neobavam vlastne je to tak pol na pol doteraz som sa tym nejako nezaoberal ... naco by im to bolo znicit taku malu krajinu myslim si ze zbytocna bomba .....