Čo si o tom myslíte?
Čo si o tom myslíte?
Mám kamarátku na ktorej mi veľmi záleží , má 15 rokov a spáva s 33 ročným . . .
Čo si o tom myslíte je to normálne?
Re: Čo si o tom myslíte?
Taketo holky nechaj radsej 
Normalne to urcite nie je...
brm: vsetko ako vsetko
Normalne to urcite nie je...
brm: vsetko ako vsetko
-
midnight_man
Guru
No ako co by sme si mysleli, je to proste kur*a a na svojej kariere pracuje uz odmala. Drzme jej teda palce.

Nadhera, toto dat do encyklopedie ku heslu "kur*a".Ianek napísal:...ona s nim nespava len kvoli sexu ani by nikdy nespavala ona chce len popularitu . . . proste chodit s nim obcas sa viest v jeho nabliskanom aute . . . Spoznavat novych bohatych ludi . . . Zije akokeby za jeho tienom a popri tom kazdeho koho stretne hned s nim flirtuje . . .
To ze da niekomu dvakrat starsiemu neznamena ze je lahka. Pre mna je ta lahka ktora da kazdemu... No ten tvoj priprad uz povazuje sex s niekym v jej vekovej kategorii za nieco co je pod jej uroven...Ianek napísal:Hej je pravda ze sa hraje na dospelu . . . Ale posobi strasne mlado svojimi nazormi a nevyzera urcite starsie nez 15 . . . Neni to pedofilstvo ked spava s 33 rocnym? Neni na svoj vek trosku moc lahke dievca?
Tazko z toho vykluckovat, ja by som ju nehal tak nestoji to za to aj keby slo o neviem koho... Niekedy nestaci to co mame pred nosom a hrabeme sa neviem kam...
Dobre tak neberme to ze je lahke dievca . . . Ale ona s nim nespava len kvoli sexu ani by nikdy nespavala ona chce len popularitu . . . proste chodit s nim obcas sa viest v jeho nabliskanom aute . . . Spoznavat novych bohatych ludi . . . Zije akokeby za jeho tienom a popri tom kazdeho koho stretne hned s nim flirtuje . . .Retne napísal:To ze da niekomu dvakrat starsiemu neznamena ze je lahka. Pre mna je ta lahka ktora da kazdemu... No ten tvoj priprad uz povazuje sex s niekym v jej vekovej kategorii za nieco co je pod jej uroven...
Tazko z toho vykluckovat, ja by som ju nehal tak nestoji to za to aj keby slo o neviem koho... Niekedy nestaci to co mame pred nosom a hrabeme sa neviem kam...
Ona nepochopila ze sexom sa nezacina zivot dospelaka... jedno je iste toto sa s nou bude tahat...
Ako som uz povedal daj jej pokoj, bolo by to nadherne romanticke sci-fi kebyze ju z toho vytiahnes a skoncis s nou ty, ale to sa na tomto svete nedeje
Mal som podobnu skusenost, par rokov dozadu, prisiel len prvy naznak niecoho podobneho, ovtedy ani slovo, takeko nieco nech ide mimo mna...
Ako som uz povedal daj jej pokoj, bolo by to nadherne romanticke sci-fi kebyze ju z toho vytiahnes a skoncis s nou ty, ale to sa na tomto svete nedeje
Mal som podobnu skusenost, par rokov dozadu, prisiel len prvy naznak niecoho podobneho, ovtedy ani slovo, takeko nieco nech ide mimo mna...
Ja s nou nechcem chodit nic take je to len moja velmi dobra kamaratka . . .
Samozrejme ze zo zaciatku so mnou neustale flirtovala atd. ale mne pripadala trochu snobska . . .
Sme len velmi dobry kamarati zdoverovala sa mi s dost vecami samozrejme obklukou a tak ale ked som sa dozvedel ze spava s 33 rocnym a mala uz aj 30 rocneho tak to ma zarazilo . . .
A tomu chlapovi je to ocividne jedno ked si moze uzivat s mladou . . .
Samozrejme ze zo zaciatku so mnou neustale flirtovala atd. ale mne pripadala trochu snobska . . .
Sme len velmi dobry kamarati zdoverovala sa mi s dost vecami samozrejme obklukou a tak ale ked som sa dozvedel ze spava s 33 rocnym a mala uz aj 30 rocneho tak to ma zarazilo . . .
A tomu chlapovi je to ocividne jedno ked si moze uzivat s mladou . . .
-
xivo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo si o tom myslíte?
Totlálne rozmaznané bohaté detsko ktore od radosti (z nudy) nevie čo má ...Ianek napísal:Mám kamarátku na ktorej mi veľmi záleží , má 15 rokov a spáva s 33 ročným . . .