NHL (aktualne)
-
BiBo
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
nuž teda pravdu povedať mne sa Huet velmi pači jeden čas mi bol velmi oblubený ked tak vynikal v motreale pred dvoma rokmi no... proste neni to best... teda better than Cam Ward... tak ale je to istota pre Washington ale zas.. u mna ma skor väčšie sympatie tam Kolzig...ale ten ked je už teraz dvojka tak ho to položí...už je veteran a pojde len dole kvalituou a teraz ešte viac ked nebude pravidelne chyttať.... niečo podobne je aj u curtisa Josepha... odkedy šiel do detroitu kde nebol istou jednotkou a odvtedy bol len čiastočne vo Phoenixe ktore sa však trapilo a aj tam skušali všelijakých v branke ...až zakotvil tutok v Calgary od januara tam brani no už to nie je ono za to može aj vek... no a Kipper je o triedu lepší golman síce ani o n nema dobru sezonu snad sa prebere
pripájam sa Anaheim sklamal v tom v čom som si myslel, že je jeho sila - a to je prehnana agresivita - a teda z toho plynúce časte vylučenie, ved v základnej časti a aj teraz patria k najvylučovanejším mužstvam ak vôbec nie sú najvylučovanejším mužstom NHL. Musia sa vschopiť a vyhrať tretí zápas lebo ak ho vyhrajú ešte niečo zo seriou urobiť môžu ale ak prehrajú môžu myslieť na dovolenku a novú sezonuhojko napísal:Detroit dnes prehral, dost necakane, ale co ma viacej prekvapilo, tak to je stav serie medzi Anaheimom a Dallasom. Zda sa, ze Anaheim je teraz na tom biedne a pevne verim, ze sa im podari zvratit celu seriu a pojdu dalej.
btw. mne už Anaheim odpasal ťažke dukatiky na podavaní za tie prve dva zápasy
-
hojko
Site Admin
Edo Shinoda: Ak dobre divam posledny zapas (klikni vpravo na WATCH!), tak som si vsimol, ze Hossa mal len jednu asistenciu.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
Hossa1881
Medium Professional
tak pittsburg presiel cez ottawu, hossa sa moze usmievat pri pohlade na Scotiabank Place, ale teraz sa ukaze ako je natom pit skutocne pretoze ottawa sa do PO dostala zotracne, vsak od januara pozbierala body ako LA ci ATL, takze sa zatial este neda porovnat skutocna sila PIT
PS: tego naco robis tolko tem kazdu druhu ti zamkli....
PS: tego naco robis tolko tem kazdu druhu ti zamkli....
prečo hanbamasterX napísal:aach no tak mne uz moj favorit vypadol..New Jersey posli domov s Rangers prehrat 1:4 na serie..hanbasnad nabuduce ..
btw. vyzera to tak, že v druhom kole sa stretne dvojica Pittsburgh - Rangers, čo je príslub kvalitného hokeja, za podmienky že Montreal a aj Philadelphia postupia