moni19 napísal:fajn,kedze nemam s cim porovnavat,lebo toto je jedine forum na ktore chodim( ak sa nerata warez).ale niekedy,ked citam tie temy,nemam k vela veciam co povedat a uz sem ani tak casto neprispievam ako kedysi
asi tak nejak niekedy ma to tu bavilo omnoho viac ale aj teraz je to v pohode...
a kibo ide jak masina za posledny mesiac 200 prispevkov ci kolko
Páčiť sa mi to tu páči. No minimálne 50% tém čo je tu, je premňa zbytočných. Niekedy sa až chytám za hlavu čo dokáže človek vytvoriť za tému.. Kedysi to tu fakt bývalo oniečo lepšie.. Teraz je tu hádam väčšina pod 16r Aspoň mi to tak pripadá...
Soviet napísal:Páčiť sa mi to tu páči. No minimálne 50% tém čo je tu, je premňa zbytočných. Niekedy sa až chytám za hlavu čo dokáže človek vytvoriť za tému.. Kedysi to tu fakt bývalo oniečo lepšie.. Teraz je tu hádam väčšina pod 16r Aspoň mi to tak pripadá...
No neviem musim sa priznať že mám 14 a že niektoré moje témy boli maximalne hovadiny keď sa tak zamyslím ale tak čo už neskoro preto už radšej žiadne nezakladám ...
2. Paci sa mi...
Moc fora nenavstevujem, ale toto je jedno z tych, ktore si zvyknem precitat pravidelne. I ked niekedy sa mi az rozum pozastavuje, co vam tu nenapadne V pohode, moze byt, hlavne je to tu prehladne, nie ako inde...
2.paci sa mi....je zaujiamve precitat si nazory inych a ine forum nepoznam jedine co sa mi nepaci je hrozne tazke vyhladavanie .tu kym daco najdem, aj ked je mozne ze je chyba u mna....a samozrejme tie "super" temy - sranda tu je aj novinky nemusim citat v nejakych novinach pretoze ak je nieco naozaj super tak je to tu hojko.com
Treba poznamenat ze o kvalitnejsom fore neviem, dalej treba podotknut ze je tu poriadok, no mozno niekedy az prisni modi. A urcite stoji za zmienenie, ze stupidit je tu az az a tem co by ma zaujali velmi malo. Ale to je moj subjektivny nazor, kazdeho bavi ine. Chcel som dat 1 ale je tu regnuta fizz takze 2.
nj dal som 1.
som tu "asi dlho " a aj ked mam malo casu furt a furt sem pridem proste je to ako ked kazdy den idete na WC
----------edit k 18:09 ------ mi-chau wau nice si to spravil myslel si to to takze sa ti paci fizz nie ?:) spravne som pochopil ....
ked ano aj ja davam 2 bo mne sa paci tiez
Suhlas s kinjeril-om, ale dal som 3. Hasenie nezmyselneho flame mi az tak nevadi, ale casto sa hasi aj to co netreba. Dalej mi dost vadia decka ktore tu len spamuju a praktikuju posthunting a v podstate sa nicoho nemusia bat.
A k tej zavislosti: Som tu uz nejaky ten piatok a necitim sa byt zavisly. Mal som obdobie ked som tu nebol asi 2-3 mesiace, alebo len minimalne. Proste sa mi nechcelo. Teraz som trosku aktivnejsi, ale zaroven viem, ze kedykolvek moze forum zaniknut a urcite si kvoli tomu nehodim maslu (aj ked by to samozrejme bola skoda).
hodnotim 3. keby ste sa pytali tak pred polrokom, dal by som 1, ale musite uznat, ze uz to nie je co bejvavalo. asi to bude tym, ze sa vycerpali napady na dobre temy a ked su dobre temy, tak su dobre pre velmi uzky okruh ludi (do 10 ludi). uz sem viac-menej chodim iba zo zvyku a kvoli vtipom, tie musim uznat su super
Mno neviem ako to tu bolo predtym, ale ako citam tak tu bol niekedy warez.Co by tu uz vobec nebolo o com rozpravat.Chcem tym povedat ze by to bol ten naj Diskusne-Warezove forum.
davam tak 3... toto forum uz vazne nieje co byvalo... mozno som sa v poslednej dobe rozpisal ale to asi len preto,ze uz tu nepadaju tak kvalitne nazory ako kedysi a teda som nepotreboval vyjadrit ten svoj, lebo sa napisalo to co som chcel... v poslednej dobe akosi ee