odsuhlasili to ze to bude na uzkych....ze je aj dake okruhle vyrocie MS ci co ci IIHFkonyk87 napísal:ako si prisiel na to, ze sa hra na uzkych klziskach? to nie je pravda - je to akcia pod zastitou IIHF, takze sa hra podla ich pravidielziadne uzke klziska
MS v hokeji 2008
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
http://www.hokej.sk/spravy/?clanok=54241
k tomu vyrociu, by mali byt specialne dresy, my budeme mat tusim tie co sme mali za slovenskeho statu alebo tak nejak
k tomu vyrociu, by mali byt specialne dresy, my budeme mat tusim tie co sme mali za slovenskeho statu alebo tak nejak
Niekde som tu precital,ze su aj lepsi hraci ako Palfy....no mozno su ale nezabudajte ze kvoli Palfymu a Bondrovi sme vyhrali Goteborg,aj ked to bola zasluha celeho tymu no nakoniec to rozhodli tito dvaja,zabudli ste ? "Palfy !,moze ist dopredu nalavo ma Bondru ! striela goool" ci uz tam Zigo bude alebo nie,v kazdom pripade to je velky hrac.
-
Sagittarius
Guru
Jasné, že to niekto napíše. Lebo je to pravda. Nič iné ani Šuplerovi nezostane ako poskladať mužstvo z hráčov z európskych líg. Mňa len sere prístup tých hráčov z NHL.Peky05 napísal:radek21:presne som si myslel ze to niekto napise.Vsak nemusime skladat hracov len z nasej ligy mozme zo Svedska,Finska,Nemecka,Ceska...vsak to su tiez velmi kvlatne ligy a v tych ligach mame kvalitnych hracov
Ano urcite by nam pomohol v defenzive, ked ma -21 bodov v statistike +/-. Gron a Kollar aspon maju formu, kdezto Handzus sa trapil celu sezonu, aj novacikovia mali omnoho viac bodov nez on. Handzus hrava oslabovky, ale videl som raz zapas na Galaxie SPort a zavinil dva goly, no proste mysli si co chces, pre mna by bol Handzus zbytocny hrac na MS
Drago tvoj nazor ti samozrejme neberiem.Ale musis brat aj ze hral za LA a urcite dobre vies ze nepatri k tim lepsim muzstvam takze je samozrejme ze nebude v statistikach vysoko samozrejme tych 21minusovych bodov je vela ale podla mna taky center by nam pomohol v NHL nezahral nic ale nemusel by tak hrat aj na MS nikde neni napisane ze ked sa hracovi nepodari sezona ze aj na MS bude tak hrat.
Podla teba by sa po polrocnej Handzusovej mizerii v NHL zrazu po dvojtyzdnovom reprezentacnom kempe zacalo na MS darit ? Prosim ta, sam tomu nemozes verit, skor si dufal v to, aby nas posilnil nejaky center z NHL.
BTW. Ako je mozne ze Handzus je az piaty v hodnoteni centrov v Kings ? A pri tom hraval v druhom alebo tretom utoku. Anze Kopitar je tiez center a nazbieral slusnych 77 bodov
BTW. Ako je mozne ze Handzus je az piaty v hodnoteni centrov v Kings ? A pri tom hraval v druhom alebo tretom utoku. Anze Kopitar je tiez center a nazbieral slusnych 77 bodov
SLovensko je po prvom prípravnom zápase...prehra 0:2 s Lotyšskom,nič dobré neveští...aj ked sa dá vyhovoriť,že bol to náš prvý a ich ak sa nemýlim tak tretí zápas...a sme ich aj peken prestrielali...Ale treba podotknúť,že viac ako polka striel boal dobrá akurát tak do štatistík a na nič viac.
Už len dúfať,že sa to zlepší
re
nase pripravne zapasy vacsinou skoncili takto... cize bat sa netreba. ale aj tak mam obavy z bliziacich sa MS a moc dobre to nevidim.spike97 napísal:SLovensko je po prvom prípravnom zápase...prehra 0:2 s Lotyšskom,nič dobré neveští...aj ked sa dá vyhovoriť,že bol to náš prvý a ich ak sa nemýlim tak tretí zápas...a sme ich aj peken prestrielali...Ale treba podotknúť,že viac ako polka striel boal dobrá akurát tak do štatistík a na nič viac.![]()
nevyhrali, ale hokej to bol pre mňa ako pre diváka príťažlivý(ofenzívny, bohužiaľ s množstvom nevyužitých príležitostí)...VaporV napísal:No a dnes skoda ze nevyhrli ten pripravny zapas:(
-zápas nakoniec skončil v pomere striel 48:17 (7:7, 22:4, 19:6)
-je mi jasné, že šance resp. strely na bránu zápasy nevyhrávajú, prevaha však jednoznačne na našej strane, čo ma s nevyspytatelným Lotyšskom a s našim neúplným kádrom potešilo...
-samozrejme som s predtuchou okamžite prechádzal hokejové fóra, drvivej väčšine "fanúšikov" stačil tento prípravný zápas na okamžité hanobenie, urážanie trénera, samotných hráčov a pod.
-prípadne "odborníci" to už jasne vidia pádom do B-kategórie, netušil som koľko "odborníkov trénerov" máme na Slovensku
-viac menej by ma v tom momente potešilo keby sa ostatné možné posily ako Chára, Višňa, G+R+D atď. vykašlali prísť pomôcť na MS, pretože pre takých antifans sa to ani neoplatí a ani si to nezaslúžia
-nakoniec som však tými nechutnými príspevkami nebol ani prekvapený, očakával som skeptické príspevky, avšak vulgárne urážky ma dostali
-prasačí slovenský quázi fanúšik zatratí národný tím pri prvom neúspechu, zhodou okolností sa však pri nejakom úspešnom podujatí okamžite stavia do funkcie verných, teda tých, čo samozrejme stále verili v úspech nášho tímu a stáli pri tíme a konali verejnú podporu v dobrom aj v zlom...
-tfuj! pľujem na také špiny
*Všetku česť výnimkám, ku ktorým sa radím*
takze Visna by mal prist a Satan ne ale v TV sporte hovorili ze z najvacsiou pravdepodobnostou by nemal prist ale ze vraj mu Supler este zavola.Ani s Charom to nevizera ruzovo.Sice hra play-off v NHL,ale rameno ma v cudu takze asi ani on nepride,no dufam ze Meszaros pride mohol by.Minnesota prehrava s Coloradom 2:3 na zapasy takze trio D+G+R by mohla prist(samozrejme ked prehraju)lebo podla mna utok mame slaby.
http://www.szlh.sk/clanok/29578-Visnovs ... hovori-nie.
http://www.szlh.sk/clanok/29578-Visnovs ... hovori-nie.
Vezmite si to tak, kazdy ma rad tu atmopsferu pri MS, tie zapasy ako si mozte niekde sadnut , pzoerat povzbudzovat, tie emocie (pre verynch fanuskov ako ja)...uz ci vyhrame ci nie
)) predsa len na taky maly stat ako sme sme podla mna na vysokej urovni. Tak verme nasim a stojme a nasimi.aj ked si budeme stale opakovat" Tak mozno o rok