Nová známosť, nový vzťah?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Nová známosť, nový vzťah?

Príspevok od používateľa Online »

Česť Práci súdruhovia a súdružky!
Mám tu trochu zamotaný problém. Do partie začala chodiť nová holka. Zo začiatku bola tichá, hanbila sa. Po čase som sa aj s ňou dal do reči a aj som od nej opýtal či má "ajsíkju". Ako šiel čas tak chodila po vyučovaní s nami za školu zaťahať si na dva ťahy. Ja som ju šiel odprevadiť k zastávke, mal som to ceste. Spolužiačka mi ju chcela dohodiť ale nič s toho. A každý mi hovorí, no čo ako s ňou? Riešiš ju? Chceš ju? Však poznáte tie reči. Podľa mňa je veľmi hanblivá. Ja som jej už dal na javo, že my dvaja spolu niečo ale ona nič. Veľmi ma má rada a samozrejme aj ja ju. Rozumieme si vo všetkom. Nieje namyslená ako niektoré pipky čo poznám. Proste šupa baba ktorá sa len tak nevidí.
Prosím vás, poradte mi čo mám robiť. Chcem naviazať nový vzťah. Ale nechcem jej nejako ublížiť.

Vopred ďakujem za (rozumné) rady. :)

Vek: Ja 14/Ona 15

edit:\\ Zatiaľ ďakujem za rady aj za to ako ste ma "vychválili". :oops:
\\Ďakujem aj za tie k+. To nemuselo byť. :oops:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Dohodni si s ňou po škole stretko - zájdite na drink, do kina, len tak sa prejsť... Nič náročné, nič zaväzujúce. Bližšie sa spoznáte, pokecáte osamote a uvidíš, či sa to nejako vyvinie. Každopádne, keď nič nepodnikneš, nič nebude :)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

pokial s tebou pojde rada von zas a zas, si na dobre ceste. netreba to vsak robit nasilu. ved vyskusaj.. opytaj sa co robi v piatok vecer, ci neskocite dakam spolu ;)
btw,fakt mas 14? gratulujem , ze este nie si zdegenerovany. xapes, co thym xcem powedat, xixi :D na urovni
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

:) Taktiež chcem zložiť poklonu, veľa 14násť ročných takto sa vyjadrujúcich a podobne zmýšlajúcich nepoznám. Želám ti veľa štastia, hlavne na ňu netlač ale dávaj najavo záujem a skus prežiť aj nejaké tie výhovorky.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nejaké stretnutie osamote bez partie by bolo vhod, podľa toho, či pôjde a ako sa to bude vyvíjať uvidíš, ako ďalej. :wink:
GL!
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

ako už ostatní povedali: choď na to postupne a veľmi na ňu netlač. skus byť trpezlivý a vyčkávaj ako sa to bude vyvíjať...nejaký kompliment raz za čas by neuškodil,alebo aj nejaké menšia pozornosť... :wink:
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

držím palce :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Nová známosť, nový vzťah?

Príspevok od používateľa jin »

Online napísal:...
Pokiaľ je aktuálna situácia skutočne taká, ako si opísal, tak je vyhliadka dobrá! :)
Pozvi dakam von, len tak, pokiaľ by Ti robilo problém choďte v trojke - ty - ona + tvoj good friend, ktorého predtým zasvätíš do svojho plánu. Predsalen bude sa menej ostýchať v relatívne väčšej skupinke. Potom môžeš aj sám, atď atď...ale najprv ju spoznaj a potom sa zariaď :wink:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

preco v trojke? stale sa jej venuj v partii atd, potom jej navrhni ci neskocite dakde samy(i? omg:D) a ked sa chyti tak poho, ale zasa by som si nerobil vyhliadky :D moja povedala ze sa chce stretnut vsetko a potom ma odoslala na dobierku :roll:
// inac nenavidim tie reci co si spominal, riesis ju ? chodis snou? ...^^ toto ked sa ma dakto pyta tak mi naskakuje husia koza, teda pokial to nieje niekto normalny kto sa to opyta normalne :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

pershing: Hneď prvé pozvanie by nemalo vypadať, že ju chce hneď spoznávať apod... Zvlášť keď je ostýchavá. Nech to radšej vypadá, ako postupné zblíženie sa. Aspoň tak to vidím ja :)

(S tým riešiť 100% súhlas!!)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ako sa nehnevajte ale zacinate tu riesit kazdu blbost ktora sa vam prihodi...
neviem, mozno si o mne niekto bude mysliet ze som debil, alebo co... ale tak myslim ze tu sa riesia vaznejsie problemy ako toto...
je tu milion podobnych tem a vsade je to iste...
na to ze mas 14 tak respect, lebo podla toho textu by som tipol aj viac...
takze povedzme ze mas na 15tku... tak sa posnaz, bud mily bud s nou viac osamote a ono to pride samo ked sa trochu posnazis. netlac na pilu...
a ked to nepride tak to nepride a pohnes sa dalej...

BTW, ja som sa minule zoznamil s jednou babenkou vo vlaku, dalsia, spevacka u nas bola v stredu v radiu, a na diske som stretol dalsie... Boze pomozte mi ako ich mam zbaliiit :roll:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Will.I.am neviem, podľa mňa je to prirodzený a normálny proces, že sa niekto chce o takých veciach poradiť s druhými. Ja to väčšinou robím s kamošmi, ktorí mňa aj dotyčnú osobu poznajú osobne, ale keby som mal nejaký problém, určite by som napísal aj tu, viem, že je tu veľa schopných ľudí mi poradiť. Tiež by som radšej riešil vážnejšie veci ako "stretol som milú babu, čo ďalej?" ale čo už... Tu má chlapec problém, že nevie asi na čom je...

K téme len toko, že fakt chlapec pôsobí vyspelejšie na svoj vek. A poradil by som mu dať tomu čas a hlavne sledovať jej reakcie a správanie v rôznych situáciách. Zavolal by som ju niekam von. Určite by som išiel na ňu pomaly, ale keby som videl aspoň náznaky že sa chytá tak by som bol aktívnejší a inicatívnejší. Skôr či neskôr by som ju asi postavil asi do situácie, kedy by ma musela nejak odmietnuť alebo priať (a nehovorím teraz rovno o vyznaní lásky). ak máš pocit, že nevieš na čom si, alebo že je príliš hanblivá, stále budeš musieť prvý krok spravit ty :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Nezabudnime podotknut ze dievcina ma 15 treba na vsetko ist mierne s rezervou. Nikdy nevies co sa moze stat. Drzal by som si mierny odstup :idea:

///Dievcata v tomto veku nerady chodia s mladsimi chalanmi :(
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal: ///Dievcata v tomto veku nerady chodia s mladsimi chalanmi :(
No ja mám o dva mesiace 15. Ale jej to pravdepodobne nevadí. V mojom prípade nerozhoduje vek.

\\V pohode, mne to nevadí. :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Online napísal:No ja mám o dva mesiace 15. Ale jej to pravdepodobne nevadí. V mojom prípade nerozhoduje vek.
to bol len taky pod komentar
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

No, takže nič s toho. :cry: Povedala mi, že ľúbi iného a nebudem mi predstierať city. Uvidím časom ale aj tak pochybujem. :smt017
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

Online napísal:No, takže nič s toho. :cry: Povedala mi, že ľúbi iného a nebudem mi predstierať city. Uvidím časom ale aj tak pochybujem. :smt017
chlape, tak teraz ti radím čo najskôr na ňu zabudnúť :? viem, bude to hrozne ťažké(teraz som niečo podobné zažil) ale časom sa to spraví a uvidíš nájde sa lepšia a krajšia :wink: nezúfaj, život ide ďalej a si dosť mladý, tak máš ešte čas na všetko :)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Aspoň si to skúsil.
Napísať odpoveď