Cavte mam taky problém s kúpenou myškou. Ked si ju pripojím k počítaču (cez usb) tak my ju comp nevie najst, vobec sa myška ani nerozsvieti . Ked som ju zobral reklamovat tak u nich pri pripojení v pohode isla. Pls poradte co stím mam robit
hm aspon nie som jediny komu to nejde, ale na inich to ide, len rovno na mojom to nechce ist jaj....aspon uz budem vediet ze nikdy nemam kupovat mysky na usb . Jak sa da zmenit myska z usb na ps2? v servise by to vedeli urobit?
bart1234 napísal:hm aspon nie som jediny komu to nejde, ale na inich to ide, len rovno na mojom to nechce ist jaj....aspon uz budem vediet ze nikdy nemam kupovat mysky na usb . Jak sa da zmenit myska z usb na ps2? v servise by to vedeli urobit?
no v servise neviem ale teoreticky by sa dalo ze prestknes ten kabel a neako namontujes to PS/2, no ale najrozumnejsie bude kupit tu redukciu u nas stoji 12 sk
mam tiez problem s laserovou mysou, kurzor nedrzi stopu, a ked mys zdvihnem tak kurzor automaticky bezi do praveho dolneho rohu. Skusal som uz davat aj gulickove mysi ale nepomohlo to kurzor sa vtedy ani nepohol.