Caute, mam taky problem. Asi pred 7 mesiacmi som sa zacal kamaratit s byvalou spoluziackou. Asi hlavne preto, ze nie je ako ostatne baby, je slusna, mila, zalezi jej na skole a este je aj pekna, proste taku babu sa len tak najist neda.Rozumiem si s nou velmi dobre, stale sa mame o com rozpravat, mame spolocne zaujmy. Zozaciatku sme obcas zasli v nejake partii von, casom
sme si pisali stale ako bola na icq, kedze sa vela uci tak chodi von len v piatok, sobotu alebo v nejake volne dni ale ked ide von, tak vacsinou so mnou.Potom ako som ju lepsie spoznal tak som ju zacal mat radsej ako kamratku, len neviem ci to mam dat najavo, aby som si to u nej nejako neposral a este som dost hanblivy a aj ona je.
Este moj vek je 14 za 3 mesiace 15 a ona ma 15 za 6 mesiacov 16.
Pisem to sem, lebo sa mi zda, ze je tu dost vela rozumnych ludi a rad si precitam vas nazor.
Mozny vztah
-
DYLYNO
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
mmyslim ze toto je je presne ten isty pripad:
http://www.hojko.com/nova-znamost-novy- ... 92689.html
ale ako pises poznate sa uz dost dlho, tak preco sa o nieco nepokusit..za skusku nic nedas a ak je taka rozumna ako pises, tak sa urcite nenahneva aj keby k tebe nic necitila....treba vyskusat a uvidis, co s toho bude...a este taka otazka..dava ti nejak najavo, ze by s toho mohlo nieco byt???
http://www.hojko.com/nova-znamost-novy- ... 92689.html
ale ako pises poznate sa uz dost dlho, tak preco sa o nieco nepokusit..za skusku nic nedas a ak je taka rozumna ako pises, tak sa urcite nenahneva aj keby k tebe nic necitila....treba vyskusat a uvidis, co s toho bude...a este taka otazka..dava ti nejak najavo, ze by s toho mohlo nieco byt???
-
qwerty-xyz
Re: Mozny vztah
rozumni ludia tu su, to je sice pravda ale vasa vekova kategoria hovori za vsetko. CEST VYNIMKAMAshaan napísal:Caute, mam taky problem. Asi pred 7 mesiacmi som sa zacal kamaratit s byvalou spoluziackou. Asi hlavne preto, ze nie je ako ostatne baby, je slusna, mila, zalezi jej na skole a este je aj pekna, proste taku babu sa len tak najist neda.Rozumiem si s nou velmi dobre, stale sa mame o com rozpravat, mame spolocne zaujmy. Zozaciatku sme obcas zasli v nejake partii von, casom
sme si pisali stale ako bola na icq, kedze sa vela uci tak chodi von len v piatok, sobotu alebo v nejake volne dni ale ked ide von, tak vacsinou so mnou.Potom ako som ju lepsie spoznal tak som ju zacal mat radsej ako kamratku, len neviem ci to mam dat najavo, aby som si to u nej nejako neposral a este som dost hanblivy a aj ona je.
Este moj vek je 14 za 3 mesiace 15 a ona ma 15 za 6 mesiacov 16.
Pisem to sem, lebo sa mi zda, ze je tu dost vela rozumnych ludi a rad si precitam vas nazor.
-
midnight_man
Guru
No nazaciatok. Neodbijem ta tym ze ti poviem ze ste pubertaci.Skusim privret oci nad tym (ved koniec koncov aj ja som mal 15). Sam uvat si je spravy cas na to aby si jej nieco take dal vediet.I ked sa tii zda zeby to mohla tusit.Nieje to pravda.Ste kamarati, teda priatelia..No zrejme jej to tak vyhovuje ako v kazdom pripade ktory sa na hojku vacsinou rozobera.Holky potrebuju kamaratov kpu kamaratov.U nas chlapov sa to vzdy prevynie do dacoho ineho.Bohuzial druha strana to bere kusok inac a teda tu nastava zasadny problem. Ak na to nieje pripravena tak stratis kamaratku, presnejsie povedane uz to nebude take ake to bolo. Uz ta bude vnima inac. Ak jej to ale nepovies bude ti to vrtat v hlave. Riesenie? Hodime teoriu Risk je zisk.(nie vzdy) Skus ju zobrat na romanticku veceru a tak..vystihni dobru chvilku a skus s nou o tom hodit kus reci.
//Na toto je uz odbornik Aiden sak?
//Na toto je uz odbornik Aiden sak?
midnight_man heh odbornik asi nie, ale skusenosti nejake su
...
napad mas sice pekny, ale ber to tak, ze su to este deti...teraz to nepisem v zlom, ibaze neviem si predstavit romanticku veceru v takom veku (teda pokial na to chalan uz nema vlohy
)...
skor ju zober len kamsi na cokoladu, pripadne najprv podniknite nieco zabavne (bowling, korcule, ...) a potom ju kdesi zober...do nejakeho podniku trosku na urovni (nevravim, ze to musi byt drahy podnik, ale nech to nie je pajzel
)...a porozpravajte sa...myslim, ze vies co jej chces povedat, tak to sprav a cakaj co bude dalej 
GL
qwerty-xyz preco si taky pesimista?...Never regret. If it's good, it's wonderful. If it's bad, it's experience.
napad mas sice pekny, ale ber to tak, ze su to este deti...teraz to nepisem v zlom, ibaze neviem si predstavit romanticku veceru v takom veku (teda pokial na to chalan uz nema vlohy
skor ju zober len kamsi na cokoladu, pripadne najprv podniknite nieco zabavne (bowling, korcule, ...) a potom ju kdesi zober...do nejakeho podniku trosku na urovni (nevravim, ze to musi byt drahy podnik, ale nech to nie je pajzel
GL
qwerty-xyz preco si taky pesimista?...Never regret. If it's good, it's wonderful. If it's bad, it's experience.