Jedna sa o to ze ak si prehliadam nejaku flash stranku niektore casti su vpohode ale ine mi zobrazuje uplne cudne (priloha) a taktiez mi zatazi procak na 100% (ten modry pasik na liste)
Jedine co ma napada, ze tie flashe mozu byt exportovane v inej verzie(novsej) na ktore treba novsi flash player ... nic ine. Skuste helpnut.
Mam nainstalovany flashplugin-nonfree 9.0.48.0.2 aj libflash-mozplugin ... a ine
Ubuntu - Flash stranky - zle zobrazenie + procak na 100%
Aké používaš distro? x86 alebo AMD64 ? V 64 bit. to vždy nejako blblo. Vyskúšaj Adobe Flash Player version 9.0.124.0, to je najnovši Flash player. Na stránkach adobe je len RPM balík, ale cez alien ho za pár sekúnd prevedieš do DEB balíka. Prípadne by som ti ten DEB balík mohol niekam upnúť.. ja som si tento flash dal nedávno a ide super. Chyba môže byť aj v tom, že používaš veľa pluginov naraz.. Ja som vo Firefoxe povolil Flash plugin, keď sa chcel inštalovať a fungoval mi aj v Konquerori. Skús odinštalovať Flashplugin-nonfree a vyskúšaj ten z adobe stránky.
-
xivo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mám x86filippo napísal: Ja som vo Firefoxe povolil Flash plugin, keď sa chcel inštalovať a fungoval mi aj v Konquerori. Skús odinštalovať Flashplugin-nonfree a vyskúšaj ten z adobe stránky.
stiahol som rpm, prekonvertoval na deb nainstaloval a nic, potom som odinstaloval ten nonfree, nic .. stale je to rovnake ...
Skús rozbehať Flash podľa tohto návodu pre 64 bit. za použitia nspluginwrapperu: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=290785
//pardon, som si myslel, že máš 64 bit. Ubuntu
x86 je 32 bit., som to trošku poplietol. A aký používaš web browser? V Konquerori to raz ide a raz nie, vyskúšaj potom Firefox, ten by si mal sám stiahnúť flashplugin, prípadne, keď chceš, aby CPU nebol moc vyťažený skús Swiftfox - je to optimalizovaný firefox pre rôzne typy CPU. http://getswiftfox.com/deb.htm
//pardon, som si myslel, že máš 64 bit. Ubuntu
-
backslash
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Chyba, čo popisuješ, je veľmi bežná pri Linuxe, nakoľko flash plugin je uzavretý kód a nikdy nebude otvorený, tým pádom je nešťastne šitý na mieru každému distru. Tým pádom je nestabilný až až. Mne napríklad bežne spadne celý firefox 3 beta 5 (čo je asi normálne, je to beta
) s flashom9, keď zavítam na nejakú stránku, hlavne tie typu youtube a pod., no robilo mi to aj s firefox 2 a ešte častejšie, keď som mal zapnuté desktop efekty. Bohužiaľ, môžeš len čakať, že vydajú prepracovanejší flashplayer a firefox 3 bude stabilnejší. Prípadne si môžeš nainštalovať slobodnú implementáciu flash playera, ktorá sa volá gnash, už to vie prehrávať aj videá, ale niektoré flashe ti ešte stále nevie prehrať. Je asi na úrovni flash playera 7-8.
s touto chybou sa stretavam kazdy den ked zavitam na flash stranky. skusal som vsetky mozne flash playery, no zbytocne. treba len pockat na nieco novsie. alebo sa to da spravit este druhym sposobom. nainstalovat si plug in, ktory bude blokovat flash a prehravat len po kliknuti nan. tym sa ti uvolni znacna cast RAM a pojde ti len flash, ktory budes chciet prehrat. takze zbytocne reklamy ako napriklad z itnews.sk sa nezobrazia. daju sa nastavit vynimky, kde ma byt flash prehraty.