INSTALACIA HELP

Všetko ohľadom Linuxu...
Kura
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

INSTALACIA HELP

Príspevok od používateľa Kura »

Ked uz instalujem Ubuntu 7.1 tak mi instalacia postane na 82 % a dalej nic co mam robit pls ::???
Prílohy
Screenshot
Screenshot
filippo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa filippo »

A koľko si asi čakal? Zaujímavé.. zastane ti to vo fáze, kedy sa prehľadávajú zdroje a vyhľadávajú jazykové balíčky, pokiaľ si si vybral slovenskú lokalizáciu počas inštalácie Ubuntu, tak sa práve vyhľadávajú balíčky language-pack-gnome-sk a pri funkčnom pripojení na net by sa mali automaticky stiahnúť. A skúsil si čakať aj dlhšie? Ak máš nižšiu rýchlosť pripojenia na net, tak to môže trvať aj dlhšie a tebe sa zdá, že sa to zaseklo. Ak máš funkčný net vo fáze inštalácie, tak skús čakať dlhšie, prípadne ak nemáš, nainštaluj Ubuntu v anglickom jazyku a SK nahodíš neskôr po rozbehaní internetového pripojenia. Chyba môže byť aj v inštalačnom CD.
konyk87
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa konyk87 »

treba cakat...ja mam sice Ubuntu alternate cd, ale tiez mi to na tych 82% zastane vzdy a trva tomu aj 15 minut kym sa to rozbehne...z toho si nic nerob a pockaj... :) myslim, ze potom sa to este raz alebo 2x este "zasekne", ale uz na kratsie...
Kura
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Diky

Príspevok od používateľa Kura »

No cakal som asi tak 5 min xD som nedockavyyyy :D ....... A tak preto to tak dlho trva aj stranky mi dlho natahovalo ked mam otvoreny iba z cdecka 8) A dakujem vam hned to idem nahodit :wink:
Napísať odpoveď