strata vášne vo vzťahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Mizuki
Novice
Novice

strata vášne vo vzťahu

Príspevok od používateľa Mizuki »

Ahoj. Mam 23 a s priatelom som uz 5 rok. No a riesim asi klasicku vec po niekolkych rokoch vztahu - priatel ma uz nevzrusuje. Teda nie tak, ako na zaciatku. Viem, ze je to normalne, ale ked to clovek zazije a pride ten moment, zacne sa pytat preco, vymyslat, spekulovat a skratka riesit to nejak... No na nic extra som neprisla...
Chyba mi to, a vsimam si, ze mam tendenciu ten pocit hladat inde...
A zaroven ma to mrzi, lebo s tym vnutorne nesuhlasim.
Mozno preto ma to trapi, lebo z priatela vzrusenie ani po takej dobe neopadlo,... hovori mi, ze prave naopak...
A ja som kvoli tomu asi zlenivela a prestala sa snazit ho ziskavat, lebo mi robi viac prace ho odhanat, a pritom neodmietnut :|
Ked to tak po sebe citam, pride mi zvlatne, ako to opisujem... ale tak nejak to vnimam...

Prosim napiste nejaky postreh, mozno sa posuniem z mrtveho bodu
Nopredsaja
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nopredsaja »

podla mna by si si mala uvedomit ci ho este lubis alebo si snim uz len "zo zvyku"
Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

nevzrušuje - myslíš že ťa fyzicky nepriťahuje alebo ho už nemáš rada?
Každopádne, držím palce :)
mi-chau
Darca
Darca

Re: strata vášne vo vzťahu

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mizuki napísal:.... lebo mi robi viac prace ho odhanat, a pritom neodmietnut :|
Boze! Preco si aj zenam nenadelil non-stop chut ako nam.. :?
Mizuki
Novice
Novice

Mam ho praveze velmi rada. Neviem si predstavit realne lepsieho cloveka po boku. No v posteli to skripe z mojej strany, lebo castokrat musim siahnut tak hlboko do fantazii a predstav, aby som sa naladila na spravnu vlnu, ze je mi z toho az do placu...
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Asi ti sem viaceri napisu, nech niecim skusis okorenit vztah. Nemas napr. nejake fantazie, ktore pred nim tajis, no rada by si ich vyplnila? Pravdaze iba take, ktore sa tykaju vas dvoch. Ci uz v posteli alebo mimo nej. Spolocne vyvedte nejake blaznovstvo, napr. tandemovy bungee jumping. Ked idete na prechadzku, blaznite sa a kaslite na to,co si kto o vas pomysli. Napriklad taky spontanny valcik uprostred pesej zony... Alebo zvolaj "na kone!", vyskoc mu na chrbat a nech ta chvilu nesie. No musi tu hru hrat s tebou. Mozno pri jeho blaznovstvach najdes znova to, cím si ta ziskal...

// tak si zahrajte nejaku eroticku hru. Nieco,co ti pohne fantaziou a chutou. Je problem zaviazat ruky,oci, zhasnut svetlo,zapalit sviecky a nechat sa zmyselne drazdit?
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Neviem do akej miery su Tvoje "postelne" predstavy naplnene - ci je to pocit stereotypu, alebo proste nedostavas to, co ocakavas. Stereotyp lahko vznikne ale o to horsie sa bura. Vie partner o tom co Ta trapi? Rozpravali ste sa o tom spolu? Alebo cakas "co bude" ?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

mozno si skus pohladat knihu Päť jazykov lásky. Je v nej opísaný presne tvoj problém.

čo vo vzťahu chýba tebe? Skús priateľa podnietiť nenápadne k tomu, aby ti to splnil a uvidíš, že i ty rada splníš jeho túžbu v posteli :)
Mizuki
Novice
Novice

k6 napísal:Neviem do akej miery su Tvoje "postelne" predstavy naplnene - ci je to pocit stereotypu, alebo proste nedostavas to, co ocakavas. Stereotyp lahko vznikne ale o to horsie sa bura. Vie partner o tom co Ta trapi? Rozpravali ste sa o tom spolu? Alebo cakas "co bude" ?
Do istej mieri je mu to jasne, sam sa tym trapi a vymysla nove veci (co ma velmi tesi). Velakrat som mu hovorila, ze cim viac ma chce, tym som odtazitejsia, lebo nemam sancu dostat sa do stavu, ze on je ten, koho dnes vecer "zvediem" a "dobijem", alebo ako to popisat....
Proste ten pocit, ze ho poznam a presne viem, co mozem cakat. Jeho dotyk je mi tak samozrejmy... a viem, ze vzdy pride, a hned.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

myslim ze chybu robi tvoj chlapik.. ako si povedala cim viac ta chce tym menej ta pritahuje.. mal by zmenit taktiku..
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Možno.. resp. asi to v tom bude, ale.. keď ho priťahuješ.. tak sa len uvoľni.. :) alebo si skúste zaviazať oči.. predsa je to väčšia sranda, keď nevieš, čoho presne sa dotkneš.. :) okrem toho.. som počul, že vie strašne dostať masáž.. proste úplne naladiť na tú správnu frekvenciu.. ale bez toho, aby si sa dotkla partnerovho nahého tela.. vo mne to strašne vyvoláva túžbu.. Skús, za skúšku predsa nič nedáš.. :)
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

Mizuki napísal:Do istej mieri je mu to jasne, sam sa tym trapi a vymysla nove veci (co ma velmi tesi). Velakrat som mu hovorila, ze cim viac ma chce, tym som odtazitejsia, lebo nemam sancu dostat sa do stavu, ze on je ten, koho dnes vecer "zvediem" a "dobijem", alebo ako to popisat....
Proste ten pocit, ze ho poznam a presne viem, co mozem cakat. Jeho dotyk je mi tak samozrejmy... a viem, ze vzdy pride, a hned.
a presne tomu sa hovori stereotyp... skus vziat opraty do vlastnych ruk a ukaz mu, ze sa to da robit aj inak... zaviaz mu oci a ruky a skus sa s nim nezne maznat... ver mi, ze sa ti nabuduce bude chciet odvdacit a bude sa snazit omnoho viac... :wink:
qwerty-xyz

Re: strata vášne vo vzťahu

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Mizuki napísal:Ahoj. Mam 23 a s priatelom som uz 5 rok. No a riesim asi klasicku vec po niekolkych rokoch vztahu - priatel ma uz nevzrusuje. Teda nie tak, ako na zaciatku. Viem, ze je to normalne, ale ked to clovek zazije a pride ten moment, zacne sa pytat preco, vymyslat, spekulovat a skratka riesit to nejak... No na nic extra som neprisla...
Chyba mi to, a vsimam si, ze mam tendenciu ten pocit hladat inde...
A zaroven ma to mrzi, lebo s tym vnutorne nesuhlasim.
Mozno preto ma to trapi, lebo z priatela vzrusenie ani po takej dobe neopadlo,... hovori mi, ze prave naopak...
A ja som kvoli tomu asi zlenivela a prestala sa snazit ho ziskavat, lebo mi robi viac prace ho odhanat, a pritom neodmietnut :|
Ked to tak po sebe citam, pride mi zvlatne, ako to opisujem... ale tak nejak to vnimam...

Prosim napiste nejaky postreh, mozno sa posuniem z mrtveho bodu
ked mas 23 a stale NEVIES co chces tak to nedopadne dobre. Si uvedom ci ho naozaj chces a lubis alebo ako tu pisal kolega ci si s nim len vo zvyku. Skus nieco vymysliet a NEHLADAJ tu vasen u niekoho ineho lebo by si len potvrdila vseobecne platny nazor o dievcatach ktory tu radsej nebudem prezentovat --si ho chlapi domyslia sami-- Vymysli nieco na to aby ta opat tak pritahoval :wink: neviem ti poradit co pretoze na kazdy par plati nieco ine a v niektorych pripadoch to je dost strelene. :P
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Skuste Bukake :wink:
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

Martin44 napísal:Skuste Bukake :wink:
ty by si na to siel zo svojou holkou a pozeral sa, ako si to s nou rozdava iny....??? :roll:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Man It was just joke.... ale pre upresnenie bukkake je ked na jednu zensku masturbuje viacero muzov s tym ze na nu drbnu semeno.
Ale to uz je iny pribeh.

Vratme sa k meritu veci.
Mizuki
Novice
Novice

lol dik za tipy 8)
Zatahovat do praktizovania veci dalsie osoby nebudem (z toho su len zbytocne komplikacie), ale nieco speci uz vymyslim, nech je to znovu :smt057 --> :aasmile23:
xivo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xivo »

Mizuki napísal:lol dik za tipy 8)
Zatahovat do praktizovania veci dalsie osoby nebudem (z toho su len zbytocne komplikacie), ale nieco speci uz vymyslim, nech je to znovu :smt057 --> :aasmile23:
Heh ja by som poradie tych smajlov vymenil (ako tak citam tvoj probelm) :aasmile23: --> :smt057

k teme, 5 rokov je 5 rokov, uz ste si "trochu" blizsi, vsednejsi... Fakt treba skusit nieco ine (nove) a v horsom pripade sa zamysliet nad otazkou "Ako by to asi vyzeralo po 50 rokoch spolocneho zivoat ;)"
Mizuki
Novice
Novice

xivo napísal:...sa zamysliet nad otazkou "Ako by to asi vyzeralo po 50 rokoch spolocneho zivoat ;)"
sak prave preto sa toho desim, ze uz ked teraz mame taky problem, co bude neskor :?
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Mizuki napísal:sak prave preto sa toho desim, ze uz ked teraz mame taky problem, co bude neskor :?
Ono to je taka sinusoida myslim si... Raz je dobre, inokedy horsie. Dobre casy nemozu trvat vecne, ale ani tie zle. Zaklad je v komunikacii s partnerom a samozrejme v odvahe vymyslat nove veci a naplnat spolu nenaplnene predstavy. Vzdy sa najde niec, cim sa da prekvapit, potesit a ozivit vztah. Treba na to ale mysliet a snazit sa, samozrejme obojstranne.
Napísať odpoveď