Panelák

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Panelák

Príspevok od používateľa Gothar »

Co hovorite na tento serial?
Na csfd ma 30%, ale osobne nechapem preco :) Podla mna je to prvy slovensky serial, kde herci naozaj hraju, dokonca aj kamera je celkom fajn.
Scenar posobi miestami umelo, ale da sa tam aj zasmiat a popritom nie je trapny ako v Susedoch a zaroven ma aj rozumne zapletky.
Trocha mi vadi, ze to chodi kazdy den, ale na zaciatku su zostrihy, takze ak clovek 1-2 diely po sebe nevidi, o vela nepride :)

//edit z roku 2011: je to otras a hnus, mali to ukoncit po prvej serii :) Pisem to preto, lebo nedavno som videl asi polovicu jedneho dielu a uroven isla rapidne dolu, az som sa zacal hanbit, ze som kedysi zalozil tuto temu :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Suhlasim, je to prvy slovensky serial ktory sa naozaj da pozerat.
Urcite si zasluzi viac nez 30%
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Je to prvy slovensky serial, ktory ako tak sledujem. Aj ked clovek vynechana par casti sa o nic nepride. Celkom dobri su herci, vacsinu nepoznam, nie som funasik slovenskej kinematografie, ale myslim ze hercov trafili. Aj ked sa pamatam ako som po zhliadnuti prvej casti krutil nosom, ze aka volovina, nakoniec to nie je az take zle a da sa to pozerat, ale nemusel to byt daily. A mam iba sam taky pocit, ze zo vsetkych hercov je tak ospevovana Rakova nejhorsia?!
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Njn aj ja si to rad pozriem, jedine mi tam vadi kusa slaby herecky vykon Viki Rakovej, ale tak mozno casom, ale urcite je to fakt nieco prelomove na swk... a som rad ze s tym prisla JOJka :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

podla mna ovela pozeratelnejsie ako trebars Ordinacia ale ine sracky ktore vyprodukovali ostatne televizie
Gothar
Moderátor
Moderátor

theBliZZard napísal:A mam iba sam taky pocit, ze zo vsetkych hercov je tak ospevovana Rakova nejhorsia?!
No podla mna je to dane tym, ze si ju vela ludi pamata zo susedov. Mne sa zda v pohode, sice nema na Dr. Bajzu (Marian Miezga), ale aj tak sa drzi. Najhorsia je tam asi ta maserka :)
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

tiez sa mi lubi tento serial aj dobra hudba je tam vybrata :) ale tiez ma velmi slovenska tvorba nelaka
Gothar
Moderátor
Moderátor

muffy69 napísal:tiez sa mi lubi tento serial aj dobra hudba je tam vybrata :) ale tiez ma velmi slovenska tvorba nelaka
Mna tiez nelaka, ale preto, ze doteraz to bol vsetko odpad na ktory sa nedalo pozerat viac ako 20 minut v kuse. (aj mafstory pozeram len popri surfovani, lebo naraz by som to nedokazal, no sem tam maju dobre hlasky) Lenze panelak sa pozerat da a nemam pri nom pocit, ze si zo mna tvorcovia robia srandu.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

hmm 30%, to si nezaslužia :roll: všetci čo ste tam registrovany dajte za 5* nech tomu zdvihneme hodnotenie aspon trochu :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

no nazor este nemam, nepocul som dobre ohlasy, ale tak pozriem si nejaky diel a editnem to snad :wink:

k tym susedom a trapnemu scenaru: mozno bol trapny, ale miestami, nie stale... osobne som ich celkom rad povedal ako vypln vecera :P
Gothar
Moderátor
Moderátor

2Pacaveli napísal:no nazor este nemam, nepocul som dobre ohlasy, ale tak pozriem si nejaky diel a editnem to snad :wink:

k tym susedom a trapnemu scenaru: mozno bol trapny, ale miestami, nie stale... osobne som ich celkom rad povedal ako vypln vecera :P
No ja som sa na susedov nemohol ani pozerat, to bolo nieco strasne. Hlavne ta ich stara suseda ci co to bolo. S madarmi bola sranda, ale inak fakt velmi slabe.
K csfd: svedomie mi nedovolilo dat viac ako 3 hviezdicky, co je vsak stale 60%. 4 davam uz lepsim dielam :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

je dobre ze sa nieco taketo nataca, je to urcite zaujimave, da sa na to pozerat, ale vykony niektorych "hercov" su hrozne... napr. viki rakova nie je zla herecka, ale tato rola jej absolutne ensedi, viac jej sadla ildiko a nehovorim to kvoli zvyku na tu postavu. tam sa mohla utrhnut z retaze a ukazat co v nej je. osobne aj ako zena sa mi viac pacila v susedoch, tu je prehnane zmalovana. ale herecky vykon nic moc, je ocividne ako sa snazi hovorit spisovne aj ked jej to nejde, takze v scenari ju nahodili ako novozamocanku, aby jej nedostatky skryli. ale pre mna je uplne nepresvedciva, rozprava pomaly, afektovane ako keby na niecom ficala. zato maserka ria melie pantom o 106 :D najmenej vdacnu postavu ma asi didi morova, ale v polohe mrchy sa ocividne nasla, vyzera to tak, ako keby sa v tom vyzivala :)
nie je to tocene ako sitcom, je to u nas mozno este nieco nove, neokukane, takze sledovanost to ma dobru k spokojnosti autorov si myslim. asi tretina veci je lahko predvidatelnych, ale aj tak je to fajn odreagovanie a par casti som uz videl a je to naozaj pozeratelne ked clovek vypne mozog :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja to sem tam pozerám. Len ma rozčuľuje, že to ide 15 minút, z toho tri minúty opakujú, čo bolo v minulej časti, potom ide reklama a potom ďalších 10 minút a koniec. :roll:
Inak herci sú fajn, má to dobré zápletky, len by sa to mohlo aj začať trochu rozmotávať :) Je to asi prvý seriál, ktorý si pozriem.
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

No neviem, mne sa to moc nepaci....mi to take pomale pripada, idealne na zaspatie.....situacia: pride clovek vecer unaveny z prace, konecne si lahne do postele, zapne telku a za 10min spi....ale tak na druhu stranu beriem ze je to nove....urcite 10X lepsie ako mega trapnost na Markize...uzasna rodinka...teda aspon myslim ze sa to tak vola, videl som to len raz aj to nie cele a stacilo.....skôr som zvedavy na Mesto Tienov....ale racej nic uzasne od toho neocakavam
Gothar
Moderátor
Moderátor

PAIN napísal:No neviem, mne sa to moc nepaci....mi to take pomale pripada, idealne na zaspatie.....situacia: pride clovek vecer unaveny z prace, konecne si lahne do postele, zapne telku a za 10min spi....ale tak na druhu stranu beriem ze je to nove....urcite 10X lepsie ako mega trapnost na Markize...uzasna rodinka...teda aspon myslim ze sa to tak vola, videl som to len raz aj to nie cele a stacilo.....skôr som zvedavy na Mesto Tienov....ale racej nic uzasne od toho neocakavam
Tak ta rodinka to je este umelecke dielo oproti Priatelkam, to som len pocuval a uz mi z toho bolo zle :)
Inak Mesto tienov zaujima aj mna, som zvedavy ako to dopadne, lebo slovenska aj ceska tvorba casto pada na zlych hercoch, tak snad sa im teraz zadari.
A k tomu zaspavaniu - no ako kedy, skor asi sceny v bare alebo masaznom salone su take obkecavacky, hlavne veci sa deju v ordinacii a doma u gynekologa :)
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ved Mesto tienov islo uz minuly piatok prvy diel nie? Vraj ze je to na slovenske pomery dost dobre.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

nepaci sa mi , podla mna slovenski herci nevedia presvedcivo stvarnit postavy..proste hrat!...
Gothar
Moderátor
Moderátor

theBliZZard napísal:Ved Mesto tienov islo uz minuly piatok prvy diel nie? Vraj ze je to na slovenske pomery dost dobre.
Ano, vyzera to tak :)
http://www.qfilm.info/2008/04/mesto-tieov.html
Keď už som si myslel, že naša seriálová tvorba nadobro skončí na smetisku spolu so všetkými tými ružovými záhradami a panelákmi prišlo niečo čo nám dalo nádej na jej záchranu. Už pred pár dňami som zachytil zaujímavo vyzerajúcu upútavku na nový slovenský seriál Mesto tieňov. Žeby na Slovensku niekto dokázal predsa len natočiť slušný a hlavne POZERATEĽNÝ seriál? Verte alebo nie, ten niekto sa konečne našiel!
Eritrea: prave preto ma panelak prekvapil, herci tam podla mna hraju dost dobre :)
piskota224
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piskota224 »

tha mne sa to paci :) len tje skore reklamy ma troxu dojimaju...ale inak serjal je super..konecne volaco normalne =)

// thy, pochuj semkaj, ked sa nenaucis pisat jak clovek, poooides thy moe rychlo otaaalto (vid pravidla). Tomasito
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Najhorsie ze to Mesto Tienov takmer vobec neuvidim, kedze to ide v piatok vecer. By ma zaujimalo koho to bol napad, ved ak chcu prilakat k obrazovkam aj mladych ludi, mali by vediet ze piatky a soboty to asi nepojde :) Aj ked samozrejme sa to bude dat pozriet na nete...
Napísať odpoveď