Dokážete tolerovať iné hudobné štýly?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
maTTer
Amateur
Amateur

Dokážete tolerovať iné hudobné štýly?

Príspevok od používateľa maTTer »

Dokážete tolerovat iné hudobnbé štýly?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

samozrejme, aj ked som napisal v teme ktore hudobne styly neznasate, ze nemusim hip hop, techno ci metal,.. neznamena ze som sa stotoznil s nazvom temy - neznasam.
ja som relativne tolerantny, takze si vypocujem vsetko, neznamena to vsak ze oblubujem dake 5 hodinove technomaratony, techno fakt nemusim, ale neznamena to ze ho neznasam. tak isto s hip hopom, je zopar fakt skvelych trackov ktore naozaj mozem, ale tak to sa najde z kazdeho stylu, dokonca aj z folkloru :D
ja si vypocujem vsetko, ale ze by som vyslovene vyhladaval styl ktory sa mi nepaci tak to nie, ale ako som uz spomenul, neznamena to, ze neznasam dany styl :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tolerujem a vacsinu pesniciek si delim do troch kategorii: predstavim si, ze pocuvam radio a zahraju danu pesnicku, v tom pripade mozu nastat 3 situacie:
1) pridam hlasitost
2) necham hlasitost ako bola
3) preladim
To preladenie vsak neznamena, ze by som teraz vsade rozsiroval, ze to je hrozna pesnicka, ale mne osobne sa nepaci a ked ju nemusim pocuvat, tak ani nechcem, ale ak by ju napriklad hrali niekde v bare, tak odtial neodidem :)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

byvam s hiphoperom :) cize sa v nasej izbe skrizili uplne rozdielne styly. ja sa skromne radim k alternative (www.last.fm/user/kachnak/). a celkom nam to klape cize som tolerantny voci inym stylom hudby pokial mi nie je nejak vnucovany. (ked ju nepocujem je mi fajn)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ano tolerujem, vacsinou mi ine styly hudby nez to co pocuvam ja nevadia, kludne necham pusteny hiphop, techno ci nejaky rock, pop atd...jedine co mi vadi su take tie typicke chlapcenske kapely kde su cukrickovy chlapci a spievaju len o laske a aj niektore dalsie styly(mozno nejaka moc romanticka hudba, ultra pomale skladby)...vtedy prepinam, ale vacsina hudby co sa v tejto dobe hrava mi nejak nevadi a vydzrim to...hudba ma musi niecim zaujat nielen spevom ale aj pouzitymi nastrojmi, alebo niecim co ma proste napad a je to zaujimave a vtedy nemam problem si to vypocut aj ked sa mi to moc nepaci...takisto nerozlisujem ludi podla toho co kto pocuva a ked si nemam s niekym o hudbe co povedat tak sa bavime o niecom inom a hotovo...to co pocuvam ja tak nepocuva len tak hocikto, ani nikomu nehovorim ze to co pocuvas su p*coviny atd...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tolerujem, pokial ini toleruju mna. Ak zacne mat niekto hlupe reci o tom, co pocuvam, moze rovnake reakcie ocakavat odo mna (zvycajne su ale radovo horsie). Plati to aj naopak - ak provokujem ja, som si vedomy, ze si koledujem. Ale kedze pocuvam casto soundtracky, tak som tercom zvycajne ja - takze bohuzial, potom to sypem aj ja a netolerujem absolutne nic, ozvem sa pri kazdej hovadine. Akcia - Reakcia.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Ja osobne ziadnu hudbu neodcudzujem ved ako by to vyzeralo na svete keby kazdý počúval tu istu hudbu ? Nebola by to trosku nuda ? takze vypocujem si vsetko aj ked nieco nemusiim :wink:
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Netolerujem ich pokiaľ s nimi prichádza aj nezmyselný štýl života, teda EMO :smt079
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Tolerujem v zmysle, že neodsudzujem ľudí, nech si počúvajú, čo chcú. Je mi to jedno. Pokiaľ je to v mojej blízkosti a dohodneme sa, že si vypočujem ja jeho štýl, on môj, v pohode. Ale pokiaľ by ma niekto nútil počúvať, čo chce on, nechcel by to ani stíšiť a nedalo by sa s ním nijako dohodnúť, tak to by som už nezniesla.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tempus7 napísal:Netolerujem ich pokiaľ s nimi prichádza aj nezmyselný štýl života, teda EMO :smt079
omg zase tu s tym niekto zacina...ako ti kedy nejaky emak ublizil? Pokial ide o styl zivota tak je omnoho lahsie odsudzovat hoperov, metlakov, punkerov...ti niekedy robia bordel aj okolo seba, ale emaci su len v svojich kluboch alebo doma. A ked im robi rezanie dobre, tak nech sa rezu, mozu ti tym akurat pomoct.
PS:emo tiez nemam rad, ale taketo odsudzovanie neznasam, ved je to ich zivot (Vcera som cital nieco taketo: EMO je styl prevazne pubertou a prvymi neuspechmi vo vztahoch zmatenych dievcat) Cize je jasne, ze z toho vyrastu, navyse ak sa tomu nevenuje naplno, tak v emo obleceni moze dievca vyzerat celkom dobre a zaroven slusne.
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

tolerujem, ale nevyhladavam... okrem, ako som uz pisal v inej teme, CZ a SK rapovej sceny...
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Jedna vec je tolerovat a druha obdivovat. Ja ich toleruje v tom zmysle ze ich znesiem(väcsinou) ked nie je ine vychodisko, ale ked je ina moznost nie je o com...
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja nemam jeden konkretny hudobny styl ktory pocuvam(aj ked mam niektore velmi oblubene) a dokazem tolerovat ine hudobne styly pokial ich nepocujem velmi vela.....cize ked prevlada moj oblubeny styl a obcas ide nejaky indy da sa to zvladnut...
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Tolerujem akýkoľvek štýl a žáner, ale netolerujem amaterizmus a diletantstvo v týchto štýloch.

Takže v pope uznám Madonnu (a nie No Name), v rocku Franz Ferdinand (a nie Cmorika) ... etc.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

nemam problem tolerovat aj ine styly ako pocuvam ja, zvlast ak nejde o "invazivnu" hudbu typu kabat alebo landa - to fakt nemusim pocuvat, ale tak nemam problem ked si to chce niekto pustit v mojej pritomnosti - no skutocne pustit nie pustat dookola. inac nikdy nepi*ujem nikomu do toho co pocuva v sukromi, vsak kazdi sme ini ... nemozu vsetci pocuvat to iste. navyse ked daky styl nepocuvam, znamena to, ze nechapem preco su niektori ludia danym stylom osloveni - teda nechapem jeho podstatu. takze sa drzim toho, ze pokial niekto nekecia do stylu, ktory pocuvam ja, moze ocakavat rovnaky pristup odo mna.
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

tolerujem("ži, a nechaj žiť") v skoro každom štýle sa nájde niečo dobré a ak nie, tak ho jednoducho nepočúvam a ak niekde ide, tak si to buď nejak potichu pretrpím,alebo idem preč... :wink: všetci sme iní a každému sa páči niečo iné
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

netolerujem pustanie pesniciek na mobiloch ....vacsinou je to SVK Rap a ficia na nom "zéeškári" vo veku 13+ ... to je skratka hrozne :lol:

inak takisto neodchadzam z podniku ked sa hra nieco co mi nieje po chuti :)
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Samozrejme... Či už hudba spĺňa estetickú funkciu alebo slúži len na odreagovanie, stále je to otázka vkusu...

Nemám rád obmedzencov, ktorí posudzujú ľudí na základe toho, aká hudba sa im páči a taktiež ľudí, čo odsudzujú celú "kategóriu hudby" resp. "štýl"...

Ako som už písal, z každého štýlu sa môže nájsť niečo, čo sa mi bude páčiť, tým pádom je takéto odsudzovanie nezmyslom...

Ale taktiež nemám rád ľudí, ktorí sú príliš ovplyvnení hudbou a pózy, frázy a pod. prenášajú na okolie...
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

GothaR napísal:...
Ich hudba mi nevadí, obliekanie tiež, no iste percento emakov(viem že nízke) inklinuje ku sebapoškodzovaniu, a je škoda že tie pekné dievčatá majú potom dorezané ruky, svoju frustráciu by sa mali naučiť ovládať, alebo uvoľňovať iným spôsobom.
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

samozrejme... ved ja ako hip-hopovy fanusik kludne si vypocujem napr. Linkin park. Paci sa mi aj spev a tvorba Avril Lavinge. Z domacej sceny je to napr. Zuzana Smatanova. Dalej Tina aj ked ta sa uz povazuje viac za hip-hopovu tvorbu. Proste s kazdeho stylu sa mi daco paci.
Napísať odpoveď