Necitatelne pismena

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Avril
Medium Expert
Medium Expert

Necitatelne pismena

Príspevok od používateľa Avril »

Na klavesnici mam uz tak dostlacane pismena,ze uz vacsinu nevidiet,ako by som ich mohol obnovit?neexistuje nejaka potlac pismen na klavesnicu?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Daju sa kupit nalepky, stoji to par korun. Nova klavesnica stoji tiez par korun, uz za dakych 150 korun ju kupis... no a my - hardcore users pozname klavesnicu naspamat a vieme pisat aj bez toho :P
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

hojko: myslis klavesnicu bez popisiek? taku som mal, len sa mi podarilo znicit ju, tak som sa vratil ku klasike. inac skor sa naucis podla mna pisat na takej cistej ako na popisanej
Avril
Medium Expert
Medium Expert

hojko napísal:Daju sa kupit nalepky, stoji to par korun. Nova klavesnica stoji tiez par korun, uz za dakych 150 korun ju kupis... no a my - hardcore users pozname klavesnicu naspamat a vieme pisat aj bez toho :P
No ja tiez viem pisat aj bez tych co nevidim,ale ostatni clenovia rodiny v tom maju chaos..takze existuju normalne nalepky?A tie sa na klavesnicu akoze odtlacia,alebo co?A kebyze vyskusam kupit bielu fixku?Pomohlo by to,nezmazalo by sa to neskor? No a co sa tyka tej klavesnice tak tato moja nestala 150 sk,to je SIGMA..a bola o nieco drahsia a je bezdrotova,takze asi tak
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

su to klasicke nalepky, ktore na jednotlive tlacitka nalepis, vyrabaju sa v roznych farbach, treba prebehnut google, urcite najdes take, ktore ti budu vyhovovat :)

narychlo co mi google vyplul
http://www.lama.sk/?strom=109010000
http://www.aukro.sk/item332902465-nalep ... snicu.html
http://lama.knkcomp.sk/products/pocitac ... -109010500
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

jj, su nalepky, kamos to mal nalepene, ale velmi sa mi to nepacilo, podla mna to nevyzeralo dobre :? to nevies pisat bez toho, aby si pozeral co stlacas? :P alebo kup novu, ako bolo spominane, aj za 150 sk mas... je to lacne dnes.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Paveli, skús si prečítať, čo napísala.. :wink: okrem toho.. tá fixa by asi zmizla.. :) takže asi len tie nálepky, alebo nová klávesnica.. :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Fixka je uplne mimo, tým by si to iba dobabral(a). Tie nalepky sú jedna možnosť, druhá je kúpiť nové tlačidla a našťukať ich tam. Ak sa ti nepodarí zohnať tlačidlá, kúpiš nejakú lacnú klavesnicu a iba to prehodíš. Ten mechanizmus je skoro všade rovnaký, pripadne pre istotu vezmi staru klavesnicu (alebo iba tlačitko) do obchodu, kde je slušna obsluha a poraď sa priamo na mieste.
krasko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa krasko »

myslim, ze ked si tie pismenka zodral tak ich uz nepotrebujes :D :D :D (alebo si mal daky made-in-china shit?)

ja mam uz tiez prakticky bez pismen ;)
Avril
Medium Expert
Medium Expert

Dakujem vsetkym za rady.kazdy pise ine ohladom mojho problemu,takze sa pojdem poradit do PC shopu,co s tym mam robit.A keby niektori jedinci pozornejsie citali,tak ja viem pisat bez toho co stlacam,len ostatok familie ma s tym iste complications.A inac som chalan :D aj ked mam zenske meno :)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

toto ma dostalo "A este raz pisem,ze mam bezdrotovu klavesnciu SIGMU a ta stala 300,pre tych,co stale pisu,ze si mam kupit novu klavesnicu za 150" sorry ale :smt043
Avril
Medium Expert
Medium Expert

Mrk napísal:toto ma dostalo "A este raz pisem,ze mam bezdrotovu klavesnciu SIGMU a ta stala 300,pre tych,co stale pisu,ze si mam kupit novu klavesnicu za 150" sorry ale :smt043
ale, uz je pokrocila hodina a neviem co pisem :D
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no ze tu vravis ako je ta tvoja 300 korunova klavesnica moc draha :-) a preto nechces investovat do novej
Avril
Medium Expert
Medium Expert

Mrk napísal:no ze tu vravis ako je ta tvoja 300 korunova klavesnica moc draha :-) a preto nechces investovat do novej
a co ja viem..som si myslel,ze za taku pixslovinu hadam nebudem novu klavesnicu kupovat
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tak ale ked uz mas zodranu tu potlacat, nieje uz aj klavesnica opotrebovana?
Avril
Medium Expert
Medium Expert

Mrk napísal:tak ale ked uz mas zodranu tu potlacat, nieje uz aj klavesnica opotrebovana?
svojim sposobom je,vsak ju mam uz 3 roky
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Tak to je dovod investovat 300 korun a mas pokoj na dalsie tri roky. To vychadza na 100 korun za rok, cize necelych 30 halierov na den. Smiesna suma, vsak to viacej stoji zasvietenie a zhasnutie svetla doma.
Napísať odpoveď