vymena k610i za nokiu n72
vymena k610i za nokiu n72
oplati sa mi to vymenit?ake su vyhody n72 oproti k610i ? dik za help
Pozri si sam a uvaz...
Kód: Vybrať všetko
http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.getha že sa pamaťovky ťažko zhanaju dobre trepeš ale nevadí no tak ti poviem ja by som nikdy nevzal tú k610 po prvé je to vrak telefon nič sa do toho poriadne nedá dať a vyzerá to strašne zle. No pokial ide o nokiu n72 tak je to presne ako n70 nokia len je to trocha inak urobene myslím telo mobilu. Do tohoto telefonu pamaťovka stojí asi 300sk 1 gb no a kokio asi tak stojí 1 gb m2? je to predražene.Dalej ak sa troška vieš zvrtať na nete tak do toho získaš také programy že sa ti ani nesnívalo čo všetko mobil dokáže myslím tú n72 a nie ten vrak 610 čiže je to ok výmena podla mňa urobíš lepšie.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja som mal tiez na vyber mdzi tymito dvoma a vybral som prezmenu 6120 heh preco ? nechcem slider drahe prislusenstvo mam iny prehravac plus koss spark plug urcite lepsie zvokovo a hlavne mi slo o symbian no ten se tiez nieje zly ak niekto nema prehravac a nechce osFero270 napísal:a ku tej N72 ..kamos si zhanal pametovku MMC a za 256MB pitala 300sk...
ine uz nemala.
aj tak to nekupil..vari 512mb kupil za 400sk
ja osm mal minule zas moznost si zobrat Nokiu 6120classic a sony ericsson w580i . nakoniec som si zobral w580i .
-
cORP.
Addict
displej ma nokia vzdialene lepsiFero270 napísal:ja keby som chcel tak mam prehravac...
ale zas...musis uznat aky ma ten w580i dysplej malo ktore SE maju taku jemnost...
a ta nokia? no ja som sa rozhodoval...nakoniec w580i ...
a symbian? no neni zly ale ta nokia ma oznacenie "classic" tak mozno nema este tak vela moznosti..ale nemusi to tak byt..
tak dobre no....INDIGOcorp. napísal:displej ma nokia vzdialene lepsia oznacenie classic neznamena ze nema niektore funkcie ma vsetky ako aj nokia n73 a ine, classic je oznacenie pre dizajn ze je to klasicka konstrukcia a kontroverzny dizajn
a displej ma ta nokia podla mna lepsi v tom ze viac farieb..
pozeral som jemnost displeja taka ista 6197bodov na cm2..
tak dajako...ale aj tak ma ta nokia lepsi dysplej...a co je najlepsie na nokiach drzi dlho baterka..
OPAK
co ma kto zobrat?
-
cORP.
Addict
tou baterkou sa mylis myslim ze tvoj se vydrzi dva krat viac minimalne ako 6120inaFero270 napísal:tak dobre no....
a displej ma ta nokia podla mna lepsi v tom ze viac farieb..
pozeral som jemnost displeja taka ista 6197bodov na cm2..
tak dajako...ale aj tak ma ta nokia lepsi dysplej...a co je najlepsie na nokiach drzi dlho baterka..
OPAK
co ma kto zobrat?
no tak pisat to tam mozu ze max.pohotovost do 370hod...INDIGOcorp. napísal:tou baterkou sa mylis myslim ze tvoj se vydrzi dva krat viac minimalne ako 6120ina
ak mi dakedy vydrzi 4dni tak to nemozem pomaly skoro nic s nim robit...max.mu davam 5dni...
a ked pocuvam hudbu tak minule som skoro cely den pocuval a za den baterke kaput....proste NOKIA tam je super vydrz baterky....a co ma najviac stve preco tam davaju na nokiach iba 2.5" konektory ked mozu rovno dat 3,5" lebo tie sa najviac pouzivaju..
pocuj kolko ti vydrzi na tej tvojej NOKII 6120 classic baterka??INDIGOcorp. napísal:sorac preklepmyslim a pisem asi ine
ale inak je t ojedno snad sa chapeme co som myslel
skus to napisat ze ked pocuvas hudbu a pod , a ked s nim nic nerobis.
pocuj aky je vlastne rozdiel medzi tou Nokiou 6120 classic a Sony Ericssonom w580i ??