mozno plati to co pri csku... aliases.txt?den333 napísal:nato sme uz prisli mame rovnake verzie
Age of empire 3
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Re: Age of empire 3
Zdar, kdyz si utvorim scenar s 8 hracami a ja jsem jeden. Tak ja stavam atd. ale oni nic jen tak stoji a nic nerobi. Kdyz si dam hrat za hrace dva tak mi nic nechiba a mozem stavet a hrac 1 zase nic nerobi. Jaky by byly bez zivota. Co delam zle ? CO jsem zapomnel ?
Jeste se chci spítat jestli neznate ligu AoE 3 1vs1. Rad by jsem si zahral neco jako ESL ze liga bezi cely rok a ozete se svevolne prihlasovat a vybyrat si souperou za vyhru dostavate body a posouvate se v rebricku atd. Neco take nemozem nikde najist.
Dekuju predem za odpovedi.
Jeste se chci spítat jestli neznate ligu AoE 3 1vs1. Rad by jsem si zahral neco jako ESL ze liga bezi cely rok a ozete se svevolne prihlasovat a vybyrat si souperou za vyhru dostavate body a posouvate se v rebricku atd. Neco take nemozem nikde najist.
Dekuju predem za odpovedi.
-
xjojox2246
Star
ako mozem hrat s bratom cez hamachi?????..... takze mam presne verzie na dvoch pocitacoch.....mam tam aj hamachi a na obidvoch som v hamachi napojeny na svojej vlastnej sieti co mam robit dalej??
-
skorec1
Expert
- Kontaktovať používateľa:
napis mi na icq 326532584 a ja ti poviem ako to rozbehat
vzdy ked si savnem hru a potom ju loadnem tak mi pise ze hra je pauznuta a neda sa odpauznut....
nevie niekto poradit ako to rozbehat ?
dik
nevie niekto poradit ako to rozbehat ?
dik
nainstaluj vsetky patche,presne toto robilo aj mne
okej skusim, vdaka
-
fycke
Light Expert
ahojte, plsky pomozte..po nainstalovani hry AOEIII som crackol, dal patch 1.01 ktory nesiel a nefungovala ani cestina na 1.01..tak som stiahol patch z 1.00 na 1.03 a aj slovencinu na patch 1.03...patch funguje ale slovencina nechce rozbehat..nainstaluje ju vsetko OK ale zapnem hru a stale je to v anglictine.pls ak ste mal niekto skusenost, pomozte.
-
xXPAINKILLERXx
Star
fycke - Hrávam AoE 3 so všetkými datadiskami po nete vyše 6 rokov a nikdy som tam nemal slovenčinu. Moja rada - keď si nainštaluješ Patch 1.03 na TAD (The Asian Dynasties), TWC (The Warchiefs) 1.06 + AoE 3 základ 1.13 tak nedávaj crack, pretože oni v sebe tieto najnovšie patche obsahujú No-CD fix. A Češtinu samú o sebe som NIKDY neskúšal, najlepšie je to IMO v Angličtine.
BTW: ak si niekto chce zahrať, kľudne aj cez GameRanger, hamachi, Voobly, alebo cez ľubovoľný soft nech ma kľudne kontaktuje tu cez SS, alebo mám aj ESO nick AzTk92. Ďakujem
BTW: ak si niekto chce zahrať, kľudne aj cez GameRanger, hamachi, Voobly, alebo cez ľubovoľný soft nech ma kľudne kontaktuje tu cez SS, alebo mám aj ESO nick AzTk92. Ďakujem