Realita vs. virtuálna realita

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MayDaySK
Star
Star

Realita vs. virtuálna realita

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Aký je váš názor na toto:

Ozve sa prvá baba. Ona sama povie že som sympatický. Videla viacero fotiek zo všetkých strán so všetkými účesmi. Povieme si cez nejaký messenger všetko. Prekecáme celé dni. Povieme si názora. Sama povie že presne takého človeka si predstavuje. Súhlasí s názormi, napíše že máme veľa spoločného. Sama napíše že bola by rada kebyže sa zblížime ešte viac. A že nemal by byť prolém. Ale jakmile sa stretneme, okamžite stratí záujem. Tam už môže byť jedine chyba gestikulácie. Veď si zhrnme: Vidí ma na viacerých fotkách, počuje môj hlas, pozná moje názory a páčia sa jej, povie že máme veľa spoločného. A stretko zvykne byť prvé a zároveň posledné a hneď po tom aj komunikácia vázne. Je vidieť že odpisuje už len nasilu a aj to sa vyhovára že teraz nemôže preto, a potom pre hento. A keď jej poviem že dobre ok tak nech to povie narovinu že som jej nesadol tak znervóznie a začne písať absurdnosti (toto isté využívajú aj policajti pri výsluchu) trocha psichológie a vidím do veci.
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Ved ked vidis ,ze si jej nesadol tak ju nechaj tak a nepis jej. Ono fotky tiez niesu vsetko clovek vyzera v realite casto inac ako na fotkach ...
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

hovori ti nieco rec tela? mozno si sa spraval na stretnuti nervozne a zlakla sa , zeny to vedia hned vycitit a mozu stratit zaujem
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Abo si mal na cele nieco co tam nemalo byt ako v IT crowd.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Alebo ti smrdelo z pusy. :)
-Ber to s ľahkosťou, niekedy baby stratia záujem, ani preto nemajú racionálne vysvetlenie. Viem, že táto tématika ťa trápi už dlho, no ako sa hovorí "na kvalitu sa oplatí počkať". :wink:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

No co, ocakvala nieco ine. Virtualna realita bude vzdy len virtualna. Clovek sa v reale sprava inak (a nenahovaraj si ze Ty nie) a prave to ju zrejme odradilo. Mozes jej poslat aj 3D sken seba sameho, hlasovy "footprint" alebo cokolvek... A predsa v reali ten hlas bude iny atd. Obcas to klapne, obcas nie. Dnes Ti to nevyslo, mozno sa zadari zajtra. V sucasnosti si myslim, ze uz nema cenu do nej prilis tlacit. Skus sa jej chvilu neozvat... ak sa Ti sama od seba neozve, tak to mas potvrdene a nemusis sa nou dalej ani zaoberat. Lahko sa to povie, tazsie spravi ale je to tak.
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Ale to čo som písal som myslel vážne. Ja keď napíšem že rád robím to tak to naozaj rád robím. Ja neklamem v písme. Keď poviem že mi sadnú ženy takých vlastností tak je to pravda a naozaj takú chcem. Ja sa tvárim podobne aj v reále aj nereálne. To neporovnávajte s tým že niekto je anonymný a potom sa stretnú. To je iné.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

MayDaySK napísal:Ale to čo som písal som myslel vážne.
Ja samozrejme tiez. Nik tu nehovori o pretvarke... Ale o tom, ze proste virtualna realita sotva nahradi osobny kontakt, zvlast v takejto suvislosti. Teba to skutocne tak velmi prekvapilo? Bol si si tak isty, ze si si nepripustal neuspech alebo ako?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

MayDaySk: Jedna a najväčšia chyba - Až príliš sa snažíš. Nič viac, nič menej.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Docela reálne aj je, že si ťa zidealizovala. Ty si síce bol sám sebou, nepretvaroval si sa, no ona očakávala niečo viac a keď ste sa stretli, bola sklamaná.
-Ono keď niečo píšeš, sedíš za PC a máš klud, čas. Hovoríš písmom a skôr, než dopíšeš vetu, môžeš ju formulovať. Keď sa stretnete, tak je to ine. Všetko, čo povieš ide priamo "do éteru", všetko, ako sa správaš, gestikuluješ tvorí prvý dojem, ktorý bol zrejme iný ako očakávala.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

MayDaySK ani ty nevies ci by si s tou holkou vychadzal, mozno 1,2 stretnutia ano ale potom by to mohlo zase nabrat iny smer, preto ked tu holku chces, neries cez net...pretoze sanca na dobry vztah je strasne mala a hlavne v tvojom veku.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

na to existuje jedna odpoved: feromony :wink: a s tym nic nespravis
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

zeby nahoda? tak s jednou si si nesadol,s druhou si sadnes :wink:
to sa mi stalo ze som kecal s babou veeelmi velmi vela,videla ako vyzeram,suhlasila na stretnuti a na onom stretnuti sme si nemali co povedat a potom to islo dolu vodou.
a s inymi to bolo presne naopak.
cize nemusi byt chyba v tebe (alebo nemusi byt chyba nikdy.proste blba nahoda)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Yo, MayDaySK ressurection :D

Poviem Ti niečo z mojich skúseností. Realita je vždy iná. Keď sedíš doma za stolom, je to úplne iné, môžeš mať webku, mikrofón môžeš jej o sebe napísať aj celú knihu. Mohli by ste takto komunikovať aj 10 rokov, potom by stačilo jedno stretnutie a všetko by bolo fuč. Uričte aj Ty musíš uznať, že ona Ti na stretku prišla iná. v 99 percent je každý ešte trochu iný, keď sa s ním stretneš, poznal som pár výnimiek, ktoré mi prišli také ako na nete, ale to boli fakt len výnimky, a aj to môžem povedať že zažiť to naživo bolo niečo úplne iné. Až vtedy sa človek prejaví, až vtedy zistíš aký je. Až keď stojíš vedľa neho na meter, a pozeráš sa mu do očí, keď cítiš jeho dych, keď ho vidíš chodiť, pohybovať sa, jeho gestikuláciu, mimiku, keď nevie povedať niektoré veci, alebo naopak vie ich povedať. Až vtedy zistíš aký je. Takže Ti poviem mám pár zásad:

1. Nehľadám lásku ani partnerku.
2. Už vôbec nie na nete.
3. Ak niekoho spoznám na nete kto mi príde, že by stálo za to ho spoznať, urobím tak čím skôr. To znamená, pár pokecov. Možno po týždni dvoch sa s ním stretnem. Ale nestretávam sa tak s ľuďmi, fakt len raz za čas.
4. Hlavne idem na to stretnutie s čistou hlavou a čistým papierom. Proste nič tomu človeku nepíšem, žiadne rozumiem si s Tebou. To sú blbosti. Proste sa stretneme ako dvaja skoro cudzí ľudia, ktorí si dobre pokecali a chcú ísť spolu na pivo. Nič viac. Ale hovorím, že som to spravil iba pár krát, mám radšej reál. Ale proste tá iskra musí preskočiť v reále, nie na nete ty trdlo. A keď tam nepreskočí, jasné, že čaja stratí záujem. Preto, keby si sa zoznamoval rovno v reále, tam by si videl skutočný záujem alebo skutočné odmietnutie a nie vypisovať si cez net.

Zapamätaj si, to že si píšeš s babami, nič neznamená, to čo Ti napíše, nič neznamená, realita bude vždy iná. A keď už začnete s tým cieľom, že ideme sa zoznámiť a potom spoznať, tak to nie je celkom prirodzené. Keď vidíte že si rozumiete v "písmenkách", je to len základ na stretko. Nič viac.

Proste láska sa nerodí na nete, neber to tak preboha :wink: Ani sympatie, ani kamarátstvo, ani priateľstvo, nikdy nevieš aký je ten človek naozaj, stretnete sa a všetko môže byť fuč, zažil si to.

Stretnutie naživo je niečo, kde je priestor pre osobné vyžarovanie, pre vášeň, pre iskru, pre sympatie, priťahovanie, spoznávanie, pre ľudský kontakt. S chatom to nikdy neporovnávaj.

A ešte nakoniec Ti poviem, že erytrocyt to vystihol, veľmi sa snažíš, veľmi chceš a nedáš si povedať. Pozri, ja som zažil zopár sklamaní. Asi také dve najväčšie, to prvé prešlo asi za rok, bol som ešte na strednej. To druhé som zažil nedávno, necelé 3 mesiace. Bral som to ako životnú lásku, ale skončilo to.. musel som sa s tým vyrovnať, nič iné mi neostalo. Život ide ďalej... Myslíš že mi nie je smutno, že sa necítim sám, že netúžim po nikom, alebo sa mi v hlavne nevytvárajú spomienky na skoro 4 ročný vzťah. A čo teraz. Hľavne sa neľutuj a neber to ako svoj tragický osud. Tak to proste chodí, a hlavne si uvedom, že častokrát možno robíš najväčšiu chybu práve Ty.

Ja som teraz sám, ale nikoho nehľadám ani nechcem. Buď to príde samo alebo nie. Maj oči a srdce otvorené a nesnaž sa to znásilňovať za každú cenu. Žien s ktorými si rozumieš na nete môže byť tisíc ale možno ani jedna z nich Ťa nebude mať rada.

Čím viac to budeš chcieť tým viac to bude ďalej a tým viac to poserieš. Tak aby si si to neposral keď príde tá "správna" :wink:

//vždy napíšeš nejaký príspevok po ktorom som veľmi plodný :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Cim viac sa snazis, tym viac budes smutny a sklamany. :?
Je to kruta realita, poznam to...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Realita vs. virtuálna realita

Príspevok od používateľa jin »

MayDaySK napísal:trocha psichológie a vidím do veci.
:cry:

K veci: Počuj ty si šialene premotivovaný chalanisko sa mi zdá podľa všetkého. Nič viac už nenapíšem, erytrocit a ETieNne to tu napísali za mňa. Zober si ich posty k srdcu :wink:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

MayDaySK napísal:trocha psYchológie a vidím do veci.
Hej vidím jak vidíš. S takýmto prístupom budeš sám ešte ďalších 20 rokov, uvoľni sa trochu... neber všetko tak smrteľne vážne. Ty proste ideš za tým, že každú ktorú balíš a spoznáš, tak ju chceš za partnerku, mám taký pocit. Proste hľadáš to, chceš to strašne, neverím, že práve kvôli tomuto dôvodu si na stretnutí prirodzený. Podľa mňa to na Tebe vidia a cítia to z Teba, myslíš že si prirodzený, nebojíš sa povedať totálnu chu*ovinu? zasmiať sa tak ako len chceš? alebo si omylom grgnúť? Proste ak sa správaš tak, že sa na všetko sústredíš, na všetkom ti tak strašne záleží a strážiš každé slovo a každý krok len aby si niečo nepokazil tak musíš byť veľmi prirodzený. Ja sa správam tak že tam prídem na 99 percent taký aký som. Mám v p... Keby som aj holý tancoval na stole, je mi to jedno, keď na to budem mať chuť, tak to spravím. Proste ak to má mať nejaký zmysel tak nech vie aký som a nie že sa budeme na niečo hrať len aby sme to nepokazili. Najviac môžeš zapôsobiť prirodzenosťou a už keď nezapôsobíš aspoň budeš vedieť na čom si. Ja to beriem tak že budem prirodzený a buď ma zoberie takého aký som alebo dovi, dopo, dopi.... :D

A zase aj keby si bol super sám sebou, niekedy si proste nemusíte sadnúť, nepreskočí iskra, nemusíš byť jej sympatický, nemusíš ju priťahovať takisto ako ani ona Teba ale neviem prečo mám pocit, že Ty by si asi babu na žiadnom rande babu nevedel odmietnuť,lebo Tebe záleží na každom stretnutí. Proste je to cudzí človek, neber to tak vážne.

No to je maximum čo som vyplodil, dobrú noc :wink: drbnem ešte fotku konečne na fórum a idem spať :P
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

pravda, MayDay pretvarky ti nepomozu, ak si myslis ze inak to nevies tak kasli nato a raz stretnes babu ktorej sa pacit budes :wink:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ades napísal:na to existuje jedna odpoved: feromony :wink: a s tym nic nespravis
tak tak... proste si jej nevonal... aj to sa moze stat...
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

1. osobna skusenosť : našiel som babu skumal som ju zo všetkych stran či fyzickych či psychickych cez net a aj ona mna... po roku padlo stretko ano počuje spravne PO ROKU !! ... potom triezve zhodnotenie cez net ako sme si sadli a ked sme zistili že ano že to bude fungovať tak sme pokračovali a takto sa vytešujem ako mali už 2,5 roka so super vzťahu ! takže to že po tyždni neco to pochybujem že funguje.... to je proste len štastie blbcov... ako tu už bolo povedané ....na dobré sa čaka ..

2. feromony...., a každy sa sprava inač v realite ako vo v.realite o tom ma nepresvedčiš.... proste cez net budeš vždy zhovorčivejši ako normalne... ked raz si ukecany skutočne.. tak cez net budeš brutalne zhovorčivy toť na priklad

:wink:
Napísať odpoveď