Assasin`s Creed

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
AXO
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Kelko napísal:nikto nevie wtf? docela by som si tu hru aj zahral :) cital smo aj na TL komenty a niektorym ludom to tiez pada... ja som sa napr nemohol dostat za tutorial lebo mi to pada stale... mna zaujima preco... pc na to mam je to repack tak kde je problem :((
ved si si aj sam odpovedal.. ze mas REPACK... zatial mi nikto zo znamych nepovedal zeby mu padala orig. hra....(opravte ma ak sa mylim)

TO ZABZO: no ako sa to vezme, kazde ma nieco do seba, je to novsie, takze to ma aj lepsiu grafiku, zo zaciatku ta to chyti ako kliest, ale po case hrania to zacne byt stereotyp, lebo to mas tak: dostanes misiu, zhanas informacie, planujes utok, vykonas vryzdu, utekas pred strazami, zase po misiu...

ale ako vazne mozem odporucit, je to good hra
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Pacho_007 »

Pani mam na vas otazku......aku verziu treba na to aby mi to slo a ake patche a crack???proste vse na spustenie......a myslim ze mem verziu reloaded...pls odpiste nech sa s tym neserem bo mam toho dost vela :cry:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Pacho_007 napísal:Pani mam na vas otazku......aku verziu treba na to aby mi to slo a ake patche a crack???proste vse na spustenie......a myslim ze mem verziu reloaded...pls odpiste nech sa s tym neserem bo mam toho dost vela :cry:
ak mas repack(fixed) od reloaded, tak po pripojeni image suboru do virtualnej mechaniky tam mas v zlozke crack, staci cracknut... teda aspon mne to funguje takto zatial bez problemov ťuk,ťuk,ťuk
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

AXO napísal:ved si si aj sam odpovedal.. ze mas REPACK... zatial mi nikto zo znamych nepovedal zeby mu padala orig. hra....(opravte ma ak sa mylim)
ved ano repack len nechapem preco stovkam /tisickam ludom co ho maju to ide bez problemu a mne to pada... ci je chyba vo mne alebo v hre.. (repacku
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Kelko napísal:ved ano repack len nechapem preco stovkam /tisickam ludom co ho maju to ide bez problemu a mne to pada... ci je chyba vo mne alebo v hre.. (repacku
v tebe... konkretne v PC.. SW zalezitost
Kels
King
King

mozes byt konkretnejsi? aky soft tomu moze vadit?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

narazal som skor na drivere...
pretoze ten repack je plne funkcny.. mozno mas len ty smolu (aj par inych ludi ako som cital)
Kels
King
King

praveze drivere su setky v pohodicke:( kuwa to snad nee ...
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Kelko napísal:praveze drivere su setky v pohodicke:( kuwa to snad nee ...
ak mas ovladace od grafiky najnovsie tak potom moze byt problem este v chybnych suboroch hry (chybycka se vloudila...)

inak uz neviem
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

Dobre pani netusim aku mam verziu ani od koho....crackol som a nic nejde ....upne nic sa nestane iba nieco sa mi tam zabliskne za sa nacitava mislim ze nejaky update.....som ochotny to hrat aj pa rusky len mi pls niekto na SS poslite link bo uz stracam nervi a asi spacham samovrazdu skokom z prizemia :cry:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Pacho_007
ak nemas CPU s SSE2 tak to ani nespustis
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Co je SSE2?
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

ja som z toho v kome...jednoduch by ste mi mohli povedat ci ma moj procak to s...neviem co......mein cpu is AMD Sempron 3300+ a pracuje na 2.1Ghz
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

3300+ ma SSE2.. cize v tom to nebude..
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

Šu-Do napísal:3300+ ma SSE2.. cize v tom to nebude..
oh to mi odlahlo...prave som mal diskusiu s kamosmi o tomto......takze mi vie niekto poslat na SS link(kedze predpokladam ze je tu zakazane linkovat) na ten rusky patch s podrobnym navodom pre bambavych na spustenie hry??? :cry:
Mike55
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mike55 »

Ahoj. Mám takový problém. Stáhl jsem si hru od skupiny reloaded vše v pořádku, jeruzalém fičí atd..ale mám problém se zvukem. Normálně ve městě je zvuk úplně normální, slyším úplně vše i rozhovory atd..ale když mi třeba zadávají úkol, nebo když je jakýkoliv důležitější rozhovor, tak prostě slyším jen zvuky jak chodím nebo ostatních lidí, ale ten co na mě mluví neslyším. Těžko se to vysvětluje, to by jste to museli vidět :D. Nemá někdo taky stejný problém? Děkuji
lekoklatik
VIP
VIP

Ja mam taky problem ze to na mojom PC ani len nezapnem :D ale s tym zvukom to mozno bude nieco v nastaveniach.... :?
davo2006
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa davo2006 »

Mike55 napísal:Ahoj. Mám takový problém. Stáhl jsem si hru od skupiny reloaded vše v pořádku, jeruzalém fičí atd..ale mám problém se zvukem. Normálně ve městě je zvuk úplně normální, slyším úplně vše i rozhovory atd..ale když mi třeba zadávají úkol, nebo když je jakýkoliv důležitější rozhovor, tak prostě slyším jen zvuky jak chodím nebo ostatních lidí, ale ten co na mě mluví neslyším. Těžko se to vysvětluje, to by jste to museli vidět :D. Nemá někdo taky stejný problém? Děkuji
pouzi iny eax.dll z inej hry (z GTA:SA napr)
lekoklatik
VIP
VIP

davo2006 napísal:pouzi iny eax.dll z inej hry (z GTA:SA napr)
pockaj pockaj... To nebude nejaka blbost? Tak je to min hovorim min 10 uzivatelov co tuto hru maju tak nech mu ten subor radsej uploadnu.... Ja sice neviem co to je ale pchat nieco z uplne oinej hry do uplne inej hry mi pride strelene...
Napísať odpoveď