Marek Hamsik

O športe...
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

teraz som cital ze ho chce kupit zasa Juventus :)
ani sa necudujem, minule som pozeral, ked hral Neapol a bol tam jeden z najlepsich hracov na ihrisku, aa dobu formu ma aj Marek Sapara, ten vyborne zahral s Chelseou
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

je to hrac z obrovskym prehladom a dufam ze bude pokracovat v tom co zacal a ze prestupi do lepsieho tymu ako neapol :)
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

dakde som cital ze predlzi zmluvu s Neapolom
Deejay-LoLo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Deejay-LoLo »

Neodide..Stavim sa s hocikym ze ostane do vyprsania zmluvy...Neapol sa mu strasne paci a je tam navyknuty :wink: Podla jeho interview,vyhlaseni,atd,atd, z Neapolu bohuzial tak skoro neodide :roll:
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

Deejay-LoLo napísal:Neodide..Stavim sa s hocikym ze ostane do vyprsania zmluvy...Neapol sa mu strasne paci a je tam navyknuty :wink: Podla jeho interview,vyhlaseni,atd,atd, z Neapolu bohuzial tak skoro neodide :roll:
tak sa stavme !! 8)
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Deejay-LoLo napísal:Neodide..Stavim sa s hocikym ze ostane do vyprsania zmluvy...Neapol sa mu strasne paci a je tam navyknuty :wink: Podla jeho interview,vyhlaseni,atd,atd, z Neapolu bohuzial tak skoro neodide :roll:
No neviem do kedy tam má zmluvu....ale stačí zopár dobrých zápasov a hned prídu zaujímavé ponuky...a tím kalibru Neapol,tomu iste neodolá.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

spike97:vsak uz mali o neho zaujem ale Neapol povedal ze ho nepreda lebo Hamsik je klucovy hrac
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Vermi že pridajú zopár miliónom a Neapol bude velmi ale velmi rád!!!
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tak raz ho podla mna pustia lebo aj sam Hamsik ma urcite vyssie ciele a hrat za lepsi klub
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Len nech ho nekúpi ManU,tam by už nemal miesto...ale do PL iste patrí...ja si ho viem predstaviť Tottenhame.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ja som cital ze sa rokuje o novej zmluve a hovoril ze chce hrat za neapol :? ...tak nvm
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Uz vela timov povedalo ze nepredaju niektoreho z hracov a vela z nich je uz prec. Napr. Ronaldinho, toho uz ani Barcelona nechce, aj ked bol podla nich "nepredajny".
Zelal by som Hamsikovy prestup do nejakeho lepsieho klubu, ale ak sa dostane do niektoreho z velkoklubov ako Man Utd, Chelsea, Barcelona a pod. tak bude podla mojho nazoru dost casto sedavat na lavicke kedze oni maju omnoho lepsich zaloznikov ako je Hamsik. Ale viac by sa hodil do ligy ako je ta Spanielska alebo Talianska kde prave je.
Je to mlady perspektivny hrac s velkou buducnoustou, podobne ako Skrtel zo slovenskych radov.
Deejay-LoLo
Amateur
Amateur

spike97 napísal:No neviem do kedy tam má zmluvu....ale stačí zopár dobrých zápasov a hned prídu zaujímavé ponuky...a tím kalibru Neapol,tomu iste neodolá.
Neapol ma tolko penazi, ze nie je odkazany na tych 20 milionov za Hamsika...Oni chcu renovovat kader, v dalsom roku maju za ciel sa dostat do europskeho pohara, nemozu si dovolit predat akehokolvek hraca lepsieho kalibru...A par dobrych zapasov? Tych Marek veruze mal, ponuky mal aj z ManUTD, Juventusu, atd, atd..A co z toho? Nic, pretoze Marek pri kazdej prilezitosti hovori o tom, ze v Neapole chce hrat co najdlhsie..Dam ruku do ohna, ze dalsie 2/3 roky neprestupi nikam, bohuzial :roll:
Co sa tyka tej zmluvy, myslim, ze ju ma do roku 2013
Deejay-LoLo
Amateur
Amateur

PACO8 napísal:Uz vela timov povedalo ze nepredaju niektoreho z hracov a vela z nich je uz prec. Napr. Ronaldinho, toho uz ani Barcelona nechce, aj ked bol podla nich "nepredajny".
Zelal by som Hamsikovy prestup do nejakeho lepsieho klubu, ale ak sa dostane do niektoreho z velkoklubov ako Man Utd, Chelsea, Barcelona a pod. tak bude podla mojho nazoru dost casto sedavat na lavicke kedze oni maju omnoho lepsich zaloznikov ako je Hamsik. Ale viac by sa hodil do ligy ako je ta Spanielska alebo Talianska kde prave je.
Je to mlady perspektivny hrac s velkou buducnoustou, podobne ako Skrtel zo slovenskych radov.
Ano, o Ronaldinhovi hovorili, ze je nepredajny, pokym nestratil formu..Musis vsak pochopit, ze Neapol nie je ziadna Barca, ktora ma v kadri dalsich 10 hracov, ktori dokazu Ronaldinha nahradit....Neapol vsak ma za ciel dostat sa v nasledujucich rokoch do poharovej europy, k comu by bolo, ak by predali Lavezziho, Hamsika a stratili by tak poharovu perspektivu, ale mali by pri tom viac penazi ako teraz? Neapol najblizsie roky preda niekoho asi len tazko..To nie je klub,ktory by mal extra problemy s financiami..Na ich zapasy chodi asi najviac ludi zo vsetkych timov talianskej ligy, Marek sa tam citi dobre, ma tam fanusikov, byt, priatelov, atd, atd....Okrem toho, hrac je zvacsa len tovar klubu, cize je jedno, ci by Marek chcel ist prec, alebo nie..Zmluvu ma do roku 2013 a tu musi dodrzat, kym ho vedenie,trener nepreda same, co sa tak skoro urcite nestane..Stavim sa s hocikym
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

nech len zostane tam kde je. neapol je pre ne ho idealny tim pretoze hra v kvalitnej sutazi, kde ziskava skusenosti a hlavne hrava pravidelne a patri medzi tahunov muzstva...co by mal z toho ak by bol v manchesteri alebo chelsea kde by len vysedaval na lavicke ? najlepsie pre neho bude ak este 2-3 sezony zostane v neapole, ziska skusenosti, vypracuje sa na top hraca a potom moze prestupit do nejakeho velkoklubu
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Deejay-LoLo
Amateur
Amateur

..

heLLhole napísal:nech len zostane tam kde je. neapol je pre ne ho idealny tim pretoze hra v kvalitnej sutazi, kde ziskava skusenosti a hlavne hrava pravidelne a patri medzi tahunov muzstva...co by mal z toho ak by bol v manchesteri alebo chelsea kde by len vysedaval na lavicke ? najlepsie pre neho bude ak este 2-3 sezony zostane v neapole, ziska skusenosti, vypracuje sa na top hraca a potom moze prestupit do nejakeho velkoklubu
No hej, ale ja si myslim, ze Marek ma uz teraz na nejaky kvalitnejsi klub ako Neapol..Stylovo by sa do takeho Atletico Madrid alebo Villarreal hodil..V takomto veku je dolezite hravat pravidelne, to je pravda, ale pochybujem, ze keby prestupil napr. do takehu Manchestru, tak by Ferguson zatratil jeho talent...Je to vsetko na rovine "keby",konkretne sa hovorit neda,lebo Marek zrejme v Neapole ostane az do vyprsania sezony
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

len nie do chelski !! dufam ze si marek nepremarni talent kvoli peniazom :?
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Peky05 napísal:o Hamsika ma zaujem Chelsea:

http://sport.aktuality.sk/futbal/zahran ... lionov-eur
no super,o tomto bude rec,na prvych zapasoch bude hore,a na ostatnych uz len plat a lavicka mu ostava ...
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

podla mna nieje hamsik na anglicku ligu, skorej spanielska....
Napísať odpoveď