"Poďakovanie" Hojkovi
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
"Poďakovanie" Hojkovi
Chcel by som srdecne podakovat Hojkovi za zakazanie udelovania karmy z dovodu ze som mu dal - za jeho aroganciu a Zakaz prezentovania svojho nazoru za ucelom toho, ze sa nedajboze stane to,ze tu bude sloboda slova.
Forum ma byt o tom ze sa ludia mozu prezentovat a ked si spojazdnil karmu tak si mal zvazit aj to, ze nie kazdy ti bude liezt do riti...
Tolko z mojej strany aby aj ostatni vedeli aka je tu demokracia....
Isto to rychlo zmazes a drbnes mi vezenie a vymyslis totalnu somarinu aby to malo opodstatnenie...
// Svoje nazory na politiku mozes do sytosti riesit v rubrike Politika. Upravil Tomasito
Forum ma byt o tom ze sa ludia mozu prezentovat a ked si spojazdnil karmu tak si mal zvazit aj to, ze nie kazdy ti bude liezt do riti...
Tolko z mojej strany aby aj ostatni vedeli aka je tu demokracia....
Isto to rychlo zmazes a drbnes mi vezenie a vymyslis totalnu somarinu aby to malo opodstatnenie...
// Svoje nazory na politiku mozes do sytosti riesit v rubrike Politika. Upravil Tomasito
-
Martin44
Professional
Jedna sa o to ze sudruh hojko ma nemusi a taktiez ja jaho a preto sa rozhodol ze demokracia nie je tem spravny smer ktorym sa uberat a preto pri udeleni karmy mi vypise toto:
Nemôžete udeľovať karmu, pretože Vám to administrátor zakázal!
Myslim vsak ze to roboi len preto aby is vykompenzoval nejaky komplex z jeho skutocneho zivota, inak si to neviem vysvetlit.
To fizz:lenze ide o to ze potom straca prosim pekne toto forum doveryhodnost a plnohodnotnost kedze si clovek v ramci slusnosti nemoze povedat to co chce....
Nepoviem, ak by som sa vyjadroval proti nejakym normam alebo podobne ale v tomto pripade mi to v skutku pripomina gestapacke tahy....
-
Martin44
Professional
Napisal som mu citujem : " Ty vies zaco " a podpisal som sa a zhodou okolnosti sa mi zablokovalo odovzdavanie karmy....
Uz uplne vidim ako si vymysli totalnu kravinu a vytiahne nebodaj na svetlo sveta nejaky moj zart z pred pol roka....
Nejde mi teraz o karmu ako taku ale o princip a o to ako sa tu prezentuje ako navacsi demokrat a neviem co a v skutocnosti je taky ako snad ani netreba nazyvat...
Mozno mu to zeru 14 rocne deti ale ja ee...
Uz uplne vidim ako si vymysli totalnu kravinu a vytiahne nebodaj na svetlo sveta nejaky moj zart z pred pol roka....
Nejde mi teraz o karmu ako taku ale o princip a o to ako sa tu prezentuje ako navacsi demokrat a neviem co a v skutocnosti je taky ako snad ani netreba nazyvat...
Mozno mu to zeru 14 rocne deti ale ja ee...
ackolvek s tym nic nenarobime, proste hojko je admin, najvyssia autorita preto ho uznavaju viac ako teba ci mna alebo hocikoho ineho, takze mozes si hovorit co chces aj tak nic nevyriesis, tusim niekde v pravidlach je napisane ze kritika na admin tim sa neuznava, takze maximalne ti povie ze chod na ine forum... 
dam ti radu. prenes sa cez to. vsade su ludia, kt si riesia komplexy roznymi sposobmi a tu je to cez karmu.
to ze sa sudruh hojko rozhodol zakazat ti karmu si pravdepodobne vyriesil jeden komplex, komplex nadradenosti. a to ze ho tu riesis je zbytocne pretoze bude stale po jeho. mozes strhnut masy na tvoju stranu alebo si vytvorit forum s nazvom www.sloboda-prejavu-a-demokracia.com a bud lepsi "vladca" ako on
to ze sa sudruh hojko rozhodol zakazat ti karmu si pravdepodobne vyriesil jeden komplex, komplex nadradenosti. a to ze ho tu riesis je zbytocne pretoze bude stale po jeho. mozes strhnut masy na tvoju stranu alebo si vytvorit forum s nazvom www.sloboda-prejavu-a-demokracia.com a bud lepsi "vladca" ako on
-
uplink
VIP
Na hojkovi nie je demokracia, skus[te] to pochopit. Je tu hojkokracia. Cize vlada hojka a admina [t0m4s3ho]. To je vsetko. Tak ako na kazdom fore. Keby ste platili poplatok za navstevovanie fora, kazdy do jedneho, mohla by tu platit demokracia [daco ako dan], ale nie je to tak. Je to monarchia a skus sa s tym zmierit. Ked hojko rano vstane lavou nohou a prvy nick ktory uvidi bude Tvoj Martin, tak mu da bann a nemusi to ani odvovodnit. To ze sa sprava pseudodemokraticky je len hojkova dobra vola, nikoho ineho.
mne Hojko blokol karmu už ani neviem kedy..bolo to dosť dávno asi niekedy v polovici roku 2007..už si to ani nepamätám a stále som tu..žijem...je pravda že niekedy mi chýba keď sa chcem odvďačiť nejakému ochotnému userovi a rád by som mu dal k+ či,už v témach "Hladám,uprava vašich avatarov alebo Pomoc" a je mi to potom také blbé že by sa patrilo nejak mu to odvdačiť a ja nič..bohužial karma locknuta...timto nič nevyriešiš 
co takto
Kód: Vybrať všetko
pop[color=black]i[/color]ci