Virus Pandex

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Fata! ChaoS
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Virus Pandex

Príspevok od používateľa Fata! ChaoS »

Nazdar, pred pár dňami som si sťiahol assassis greed s myšlienkov, že už vyšla org verzia, nuž keď som vložil .iso súbor do daemónu vypísalu chybu a NOD32 mi hneď ukazoval vírusy a bolo ich strašne veľa a aj kerio furt vyskakovalo. Tak som odobral z daemonu ten .iso súbor a vymazal som ho chvíľku bol klud, ale potom začali problémy.

Nechal som prebežať NOD32 na úplnú kontrolu, no našiel niečo aj som to ošetril, nuž čudné veci pokračovali a zrazu mi zmyzol NOD32, chcel som ho zapnúť, no vypísalo mi, že je poškodený, že pravdepodobne s nejakým vírusom. Kerio mi vždy vyskakuje, že zablokoval nejaký pokus o login a či to chem poslať im pre info. Takiež mi furt vyskakuje, že "cusgi" chce otvoriť toto a hentoto a či to povoliť, či zakázať, tak som to zakazoval ale furt sa to pýtalo tak som nastavil všetky možnosti v kerio okolo cusgi aby zakázal. Takže zatial kerio neotravuje. Ale musím sa zbaviť vírusu, keďže viacerí hovoria, že NOD32 je nanič tak som si stiahol Spyware Doctor najnovšiu verziu, dal som prehliadať aj našlo pár výrusov a dve nebezpečné dal som ich odstrániť, nuž všetky sa odstránili, len ten PANDEX sa neodtstránil, skúšal som to viackrát, no nič stále je tam. Skúšal som preinštalovať NOD32, že aj tým to skúsim, nuž hneď jak som ho zapol zbadal vírus a po takých 5 sekúnch sa mi zničoho nič vypol a zas sa už nedal zapnúť, čiže ten vírus napáda aj NOD32, tak som sa chcel obrátiť na pomoc sem nuž, nič sa mi nezobrazovalo na internete. Vypol som kerio na chvíľu a už mi šiel internet dak som išiel sem prihlásil som sa nuž do tém som nevošiel, dal som hľadať naskočili, chcel niečo hľadať už nešlo. Dal som google.sk naskočilo dal som hľadať dačo a nešlo. Skúsil som ťahať niečo a v pohode išlo ťahať. No potom som radšej zapol s5 kerio, nech mi ten víruš nekazí ďalej veci, nuž neviem, čo by som s tým mal robiť. Je nejaká možnosť to napraviť? Alebo skúsiť nejaký antivír alebo dačo? Alebo je tu len možnosť preinštalovať windows?

Za odpoveď ďakujem.

P.S. Teraz píšem z NoteBooku.
Fata! ChaoS
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fata! ChaoS »

No nič môžte :lock: už som si preinštaloval win.
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

nj co ine pod winom mozete robit :D
Napísať odpoveď