Multi-kulti
Dobre budis, v Europe ale demokracia neexistuje.Misho891 napísal:Avšak súčasný systém demokracie je zatiaľ(mozno bohužiaľ) to najlepšie čo človek vymyslel.
Aky kompromis? Kompromisi nie su mozne. Bud sem imigrantov pustime, ci uz v malich, velkych mnozstvach alebo sprisnenou kontrolou alebo ich sem jednoducho nepustime. Co bude pre nas lepsie?Misho891 napísal:Váš problém je v tom, že nie ste schopný kompromisu.
To mas pravdu ale poznam dost ludi ktory nemaju pracu ale radsej by ju nemali ako robit vo fabrike, byt upratovac alebo kopat.. radsej ziju u mamicky...turtlak69 napísal:radsej dat pracu chudobnym bielym ako imigrantom. je vela nezamestnanyych slovakov, ktori by prijali akukolvek pracu. predstav si, ze si nezamestnany a v blizkosti tvojh odomu by bola dajme tomu tovaren na vyrobu oblecenia alebo nieco take. a nejaky mily imigrant by sa tam zamestnal (ako lacna pracovna sila) namiesto teba. pochybujem, ze by to niekoho potesilo
Ale to su potom rovnaky paraziti ako cigani.Ujo Marky napísal:To mas pravdu ale poznam dost ludi ktory nemaju pracu ale radsej by ju nemali ako robit vo fabrike, byt upratovac alebo kopat.. radsej ziju u mamicky...
Druha vec je ale ked ma adekvatne vzdelanie a musi robit robotu ktora jeho vzdelaniu vobec nezodpoveda napr nejake kopanie kanlaov atd.
-
Tempus7
Star
- Kontaktovať používateľa:
Arabské riešenie multikulturalizmu http://www.eurabia.cz/Articles/1459-ara ... lismu.aspx
Multikulturalizmus ?????
Celá idea multikulturalizmu je chorá a nezmyselná........... Už len z toho dôvodu, že medzi ľudskými rasami a etnikami existujú obrovské rozdiely. Ide o rozdiely hlavne v mentalít, prirodzenej inteligencii a celkovo postoj k životu. Neviem ako vy, ale ja dobre poznám pár Arabov, Albáncov a podobných, a za susedov by som ich mať teda nechcel...... A to som neni žiadny rasista.....
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Re: Multikulturalizmus ?????
Pinhead napísal:...medzi ľudskými rasami a etnikami existujú obrovské rozdiely. Ide o rozdiely hlavne v mentalít, prirodzenej inteligencii a celkovo postoj k životu. Neviem ako vy, ale ja dobre poznám pár Arabov, Albáncov a podobných, a za susedov by som ich mať teda nechcel.
Si si istý?Pinhead napísal:A to som neni žiadny rasista.....
O mojich istotách
Ty asi Arabov a Albáncov nepoznáš, no nič to......... ty budeš asi idealista.... O tých rozdieloch, to je podľa teba rasizmus, keď sa niekto vyjadrí že medzi rasami, etnickými skupinami a národmi sú rozdiely?????
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Re: O mojich istotách
Keď si myslíš, že jedna rasa je lepšia ako druhá a myslíš si, že by mala prežiť práve tá "naša" rasa, znamená to asi, že si myslíš, že je nadradená.Pinhead napísal:Ty asi Arabov a Albáncov nepoznáš, no nič to......... ty budeš asi idealista.... O tých rozdieloch, to je podľa teba rasizmus, keď sa niekto vyjadrí že medzi rasami, etnickými skupinami a národmi sú rozdiely?????
//alebo ak nevravíš, že je nadradená, tak budeš asi zástancom xenofóbieLudia Proti Rasizmu napísal:Rasizmus je viera, že niektorí ľudia sú nadradení iným z dôvodu prislušnosti k určitej rase.
Ludia Proti Rasizmu napísal:Doslovne “xenofóbia” znamená strach z cudzincov. Toto slovo sa obvykle používa na označenie neznášanlivosti k ľuďom z iných krajín alebo iných etnických skupín, rovnako ako aj nedostatok rešpektu pre ich tradície a kultúru.
Ty si hotový génius.....
Prečo mi podsúvaš veci, ktoré som nikdy nepovedal.......... ????? Nikdy som nenapísal, že jedna rasa je nadradená druhej (a ani si to nemyslím)...... Xenofóbia???? Ha, ha, ha, to nie je o nejakej mojej nenávisti k cudzincom (ja nepociťujem nič také voči nikomu), osobne proti nim nemám nič, ALE to akú majú títo ľudia morálku, ako konajú, teda ich názor a konanie v živote hlboko odporujú morálke nielen mojej, ale tej všeobecnej, ktorá je v našich ľuďoch asi vrodená a ku ktorej sú vedení....
P.S. A prečo cituješ nejakých "Ludia proti rasizmu" ????? To nedokážeš myslieť a uvažovať samostatne?????
P.S. A prečo cituješ nejakých "Ludia proti rasizmu" ????? To nedokážeš myslieť a uvažovať samostatne?????
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Re: Ty si hotový génius.....
Chcel som sem dať presné definície týchto pojmov, aby sme vedeli o čom sa rozprávame. A sorry ak som ti podsunul veci čo si nepovedal, len tvoj príspevok vyznel tak ako som to pochopil ja.Pinhead napísal:P.S. A prečo cituješ nejakých "Ludia proti rasizmu" ????? To nedokážeš myslieť a uvažovať samostatne?????
Ak sa JaJeNiektoIny stotoznuje s propagandou LPR a podporuje multikulturalizmus, tak:
- 1. nema respekt pre tradicie a kulturu europskych narodov, ignoruje znicujuci (realny) vplyv 'multikulturalizmu' na povodnu kulturu.
2. je rasista, nerespektuje rozdiely medzi ludmi, prostrednictvom 'multikulturalizmu-multirasizmu' chce docielit/docieli ich splynutie v bezmennu sedu masu bez kulturnej/rasovej identity.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Prosím ťa, Aryan Angel, povedz mi, aký by si chcel, aby bol svet o takých 1000 rokov? Lebo ak takto rozumne argumentuješ, tak asi to robíš pre nejaký cieľ - možno chceš informovať ľudí o multi-kulti, aby potom niekto niečo zmenil. Čo je tvoja vízia? Že každá kultúra ("rasa") bude mať svoje vyhradené hranice, ktoré iná kultúra ("rasa") nebude môcť prekročiť? A mohol by si to pls napísať čo najrozsiahlejšie.
-
Tempus7
Star
- Kontaktovať používateľa:
Niečo o téme: http://robertdurovic.blog.sme.sk/c/1338 ... uropy.html Zachráni nás len toto: http://www.muslim-inform.cz/ (čo by som dal zato keby to nebola pravda.. 
Momentalne nemam naladu nieco vysvetlovat takym proti-europskym extremistom ako ty.JaJeNiektoIny napísal:Prosím ťa, Aryan Angel, povedz mi, aký by si chcel, aby bol svet o takých 1000 rokov? Lebo ak takto rozumne argumentuješ, tak asi to robíš pre nejaký cieľ - možno chceš informovať ľudí o multi-kulti, aby potom niekto niečo zmenil. Čo je tvoja vízia? Že každá kultúra ("rasa") bude mať svoje vyhradené hranice, ktoré iná kultúra ("rasa") nebude môcť prekročiť? A mohol by si to pls napísať čo najrozsiahlejšie.
Zaklad je aby tu o 1000 rokov vobec nejaky Europania este boli.. a turizmus nie je zla vec.
Odporucam: David Duke on the Matt Cooper Show (Citizenship Referendum) (zhruba od 1:30)