odblokovanie k800i
odblokovanie k800i
cafte ako odblkujem k800i ? vynechajte servisy
Kód: Vybrať všetko
http://www.wotanserver.com/en/-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=7740 <--- tu mate link
Filipito: ano je to v podstate to iste a le myslim ,ze patch ti pojde len na prislusnom FW .
Filipito & IMI : Aj tak nevidim problem preflashovat k800i na k810i ,kedze je to v podstate to iste....
Filipito: ano je to v podstate to iste a le myslim ,ze patch ti pojde len na prislusnom FW .
Filipito & IMI : Aj tak nevidim problem preflashovat k800i na k810i ,kedze je to v podstate to iste....
-
->slavo<-
Addict
chlapci to co tu pišete su pekne hluposti zaprve K800i sa neda odblokovat korektne zadarmo .
potrebujete nato okrem programu aj špecialny Usb kluč +datacabel,
a tieto 3 veci stoja peniaze a tie programi čo su širene po internete
akurat doje*** vaše telefony pretože niesu oficialne .
ja budem len rad lebo aspon možem opravit viac telefonov
zadruhe možno sa da nejakym sposobom patchnut zadarmo a telefon sa bude tvarit odblokovany . ano tak sa to roby lenže ked to niekto vživote nerobil tak to akurat na 99% dokašle odflashuje si telefon do stavu , ked nejde zapnut ,alebo len blika . a potom ajtak nakoniec pridete zamnou do mobilshopu alebo niekde inde a zaplatite za to keš
-korektné odblokovanie _ po o upgrage SW sa MT opäť nezablokuje,
-odblok pomocou patchnutia - telefon je odblokovany , Po upggrade SW sa telefon naspat zablokuje.
tak par mudrych viet a ja idem von čavteee
keby dačo som vam k dispozicii.
potrebujete nato okrem programu aj špecialny Usb kluč +datacabel,
a tieto 3 veci stoja peniaze a tie programi čo su širene po internete
akurat doje*** vaše telefony pretože niesu oficialne .
ja budem len rad lebo aspon možem opravit viac telefonov
zadruhe možno sa da nejakym sposobom patchnut zadarmo a telefon sa bude tvarit odblokovany . ano tak sa to roby lenže ked to niekto vživote nerobil tak to akurat na 99% dokašle odflashuje si telefon do stavu , ked nejde zapnut ,alebo len blika . a potom ajtak nakoniec pridete zamnou do mobilshopu alebo niekde inde a zaplatite za to keš
-korektné odblokovanie _ po o upgrage SW sa MT opäť nezablokuje,
-odblok pomocou patchnutia - telefon je odblokovany , Po upggrade SW sa telefon naspat zablokuje.
tak par mudrych viet a ja idem von čavteee
-
RoQa
Darca
LOL vies kolko existuje patchov ? si prebrowsuj se tuning a tam to najdes lebo som si 100% isty ze tam to bolo jasne napisane ze niektore patche neodstranis ani flashom . A k odblokovaniu k610 cid 52 patche sa zacali robit od zaciatku roka 2008 a preto nevidim problem , mal som k610i @w660i to je jedno aj tak je to cid 52 a odblokoval som ho programom se tool a tymto patchom ---->( 3 Odblokování telefonu pro SIM karty ostatních operátorů) -
;W660 SW-R8BB001
;Remove SIM-Lock
;Odstranění blokace na operátora
;(c) IronMaster
;(p) simox SIM_lock_remover patch generator v2.1
+44140000
619BEC: 30B5041C00231A1C111C1C2088F4 F0B505213A228FF4D5FA0020F0BD
Odblokoval som ho za 1.5 minuty
inaac , sorry ze ti beriem trzbu
;W660 SW-R8BB001
;Remove SIM-Lock
;Odstranění blokace na operátora
;(c) IronMaster
;(p) simox SIM_lock_remover patch generator v2.1
+44140000
619BEC: 30B5041C00231A1C111C1C2088F4 F0B505213A228FF4D5FA0020F0BD
Odblokoval som ho za 1.5 minuty
inaac , sorry ze ti beriem trzbu
Somarina mobil oflashuje aj totalna lama, povedz mi niekoho kto nevie dat do mobilu dat. kabel vypnut fon a vsetko urobit podla navodu->slavo<- napísal:zadruhe možno sa da nejakym sposobom patchnut zadarmo a telefon sa bude tvarit odblokovany . ano tak sa to roby lenže ked to niekto vživote nerobil tak to akurat na 99% dokašle odflashuje si telefon do stavu , ked nejde zapnut ,alebo len blika . a potom ajtak nakoniec pridete zamnou do mobilshopu alebo niekde inde a zaplatite za to keš
a ked aj das ze nejde zaúnut t.j. biela obrazovka alebo blikanie tak tam dam originalny FW dpc to je az take tazke??
-
dair
Guru wannabe
SIM LOCK PATCH GENERATOR
http://www.topsony.com/forum/showthread.php?t=6329
http://www.topsony.com/forum/showthread.php?t=6329