piatok, ked dosiel z krcmy, len tak z nicoho nic: "Tento Ado ti ma sympaticky ksicht, az mi je to divnô." ( Ado je kamarat, a oco ho pred par dnami 1x videl, tak bol na vetvy:D )
sobota - spoluziak mi prisiel vysvetlit matiku, bo som bola v nemocnici:
- spoluziak zazvonil
oco: kto je to
ja: palo, prisiel mi matiku vysvetlit
oco: a uz si sa osprachovala?
( najhorsie je, ze on to fakt tak myslel...no nemohol by mat narazky radsej na nieco ine? )
Dnes dosiel kolega z ceskeho vedenia firmy a trochu sa hadal z nejakou ceskou ktora dosla s nim: Radek: Ale helenko proč tady děláš takovej cirkus?? Helenka: Pane radku a proč mi tykáte?, já sem s váma husy nepásla. Radek: Ne helenko tys řádila v hejnu.
Ja som z neho nemohol ... strasne ju zabil
Vcera si browsujem po hojku (v praci). Pride kolega a pyta sa co robim. Odpoviem, ved vidis. Chvilu mi cumakuje na monitor a o5 sa pyta: co to tam ma ten mlady za bydlisko?... Sex, peniaze, moc...a vravi: mlady asi napisal tri veci, ktore zatial v zivote nemal. To tam rovno mohol naklepat, ze je bezdomovec.(nic osobne).
vcera sa mi toto stalo v skole
ucitelka nieco hovorila uplne od temy a tak sme sa rozpravali s kamaratom . a on na to : ona je vtipna ako uhorky v sladkokyslom naleve . este ked si na nejake spomeniem tak to sem hodim
Včera vystupujeme s triedou z domu kultúry a zrazu pribehol totálne červený napitý chlapík: Deti, môžete mi poradiť, kde ja teraz vlastne som ? :D:D nemôžem...
[hawkeye] napísal:My sme už druhý deň v škole neustále opakujeme hlášku z jednej pesničky:
Palubná deska sa rozsvící, ozve sa Kitt
Naša profka ekonómie je z toho celá zúfalá, donedávna sme sa v jednom kuse vypytovali na nevestince a teraz toto. Je to blbosť a všetkým to lezie na nervy.