Ovplyvnil som ju :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
eNeS
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eNeS »

No takze.. bol som dnes snou v buse.. ona sa na nic vraj nepameta co bolo.. to neverim, ale ajtak som jej povedal co sa stalo.. ona nato iba, ze bola opita, ze to nemam brat tak.. Ja som jej povedal, ze jej sa uz verit neda... a povedal som, ze ak by to aj brala vazne to vyznanie lasky tak nechcem a ani nebudem sucast jej kur**nia... ona sa rozplakala no uz som vystupoval (isiel som do skoly) povedal som cau a ani sa neodzravila.. takze takto.. neviem co bude dalej :(

/ Sheep: No ja neviem. Trapi ma to, ze uz nebudeme taky kamarati jak predtym. Ale to, ze som jej povedal co som chcel tak som len rad, ze som sa odhodlal.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Patyk napísal:No takze.. bol som dnes snou v buse.. ona sa na nic vraj nepameta co bolo.. to neverim, ale ajtak som jej povedal co sa stalo.. ona nato iba, ze bola opita, ze to nemam brat tak.. Ja som jej povedal, ze jej sa uz verit neda... a povedal som, ze ak by to aj brala vazne to vyznanie lasky tak nechcem a ani nebudem sucast jej kur**nia... ona sa rozplakala no uz som vystupoval (isiel som do skoly) povedal som cau a ani sa neodzravila.. takze takto.. neviem co bude dalej :(
ked si sa k tomu odhodlal a otvorene si povedal co si myslis, tak co ta teraz trapi?
Dr Phill
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Dr Phill »

Patyk celu vec beries priliz vazne, v tvojom veku to je ale normalne. Dievca neurobilo v podstate nic zle a nechapem preco hned lutujete jej dieta. A neviem ci sa da vyjadrit o babe ktora ma sex na jednu noc ze je kua. Nikoho ani nepodviedla ani si za to nedala zaplatit, opiti ludia robia nerozvazne veci, podla ktrorych nemozete hned odsudit celu jeho osobnost. Mimo ineho, sex nechyba len chlapom...
V mojom okoli poznam podobny pripad ako toto dievca, rovnako sa po roku spoluzitia rozviedla s chlapom a tiez nebola svetica. Ma malu dceru o ktoru sa stara celkom slusne. Po urcitom case si nasla partnera s ktorym je doteraz a maju aj dalsie spolocne dieta a funguju ako rodina.
A co tym chcel basnik povedat? Nikto nie je dokonaly. A ak sa Patyk vydavas za jej kamarata, mal by si sa dopatrat pricine jej konania aby si ju lepsie pochopil. No ak ti tato udalost prekaza a nepotrebujes vysvetlenia, tak tento kamaradsky vztah mozes jednoducho ukoncit. Je len na tebe ako sa zachovas v ramci svojho svedomia, kazdy mame ine zasady a priority, ktore sa mozu casom menitv :wink:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nenapadne, dam si odveci nick, nevyplnim pohlavie a hned prvy prispevok (za celych 13 sekund co na tomto fore stravim) slahnem do tejto temy s ucelom obranovat inkriminovanu.

Oh spominal som, ze pre mna si kur*a? :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Gangy napísal:Nenapadne, dam si odveci nick, nevyplnim pohlavie a hned prvy prispevok (za celych 13 sekund co na tomto fore stravim) slahnem do tejto temy s ucelom obranovat inkriminovanu.

Oh spominal som, ze pre mna si kur*a? :)
ako by sa dozvedela o tomto fore? :D

K+ za tento prispevok, nema chybu :D
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Gangy.. myslím, že to čo si napísal sa v modernom svete nazýva paranoja.. :lol: :happyrespect:
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

:lol: ne ne v ziadnom pripade to ona nemoze byt :lol: ma PC ale nema internet a ja som jej o tomto fore v zivote nehovoril... ona je dost lama do takehoto niecoho :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Patyk napísal:ja som snom v LC po skole a na Strehovej na diskotekach...
jj LC 4ever heh (sry za spam) :lol:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

ZitePunkom napísal:Gangy.. myslím, že to čo si napísal sa v modernom svete nazýva paranoja.. :lol: :happyrespect:
Nie, vola sa to dedukcia.
Myslim ze by si si mal prestudovat slovnik cudzich slov :wink:

Staci si pozriet udaje v jej profile a je evidentne ze nevedela ze musi byt regnuta a chcela odpovedat, tak si ten prispevok napisala bokom a registrovala sa. Pockala kym jej pride mail, aktivovala a hned naklusala do tejto temy, prispevok sem nakopcila a odisla. :welc:

Ale nie, mas pravdu posledna navsteva 20 minut po registracii a cas straveny na fore 13 sekund ako aj formulacia prispevku nasvedcuje tomu ze je to ostrielany user muzskeho pohlavia ktory sa len do pripadu vzil a snazi sa dotycnu branit. Svoju ostrielanost samozrejme domyselne kryje :reporter: (vidis, toto je paranoja)...
Napísať odpoveď