/ Sheep: No ja neviem. Trapi ma to, ze uz nebudeme taky kamarati jak predtym. Ale to, ze som jej povedal co som chcel tak som len rad, ze som sa odhodlal.
Ovplyvnil som ju :(
No takze.. bol som dnes snou v buse.. ona sa na nic vraj nepameta co bolo.. to neverim, ale ajtak som jej povedal co sa stalo.. ona nato iba, ze bola opita, ze to nemam brat tak.. Ja som jej povedal, ze jej sa uz verit neda... a povedal som, ze ak by to aj brala vazne to vyznanie lasky tak nechcem a ani nebudem sucast jej kur**nia... ona sa rozplakala no uz som vystupoval (isiel som do skoly) povedal som cau a ani sa neodzravila.. takze takto.. neviem co bude dalej 
/ Sheep: No ja neviem. Trapi ma to, ze uz nebudeme taky kamarati jak predtym. Ale to, ze som jej povedal co som chcel tak som len rad, ze som sa odhodlal.
ked si sa k tomu odhodlal a otvorene si povedal co si myslis, tak co ta teraz trapi?Patyk napísal:No takze.. bol som dnes snou v buse.. ona sa na nic vraj nepameta co bolo.. to neverim, ale ajtak som jej povedal co sa stalo.. ona nato iba, ze bola opita, ze to nemam brat tak.. Ja som jej povedal, ze jej sa uz verit neda... a povedal som, ze ak by to aj brala vazne to vyznanie lasky tak nechcem a ani nebudem sucast jej kur**nia... ona sa rozplakala no uz som vystupoval (isiel som do skoly) povedal som cau a ani sa neodzravila.. takze takto.. neviem co bude dalej
Patyk celu vec beries priliz vazne, v tvojom veku to je ale normalne. Dievca neurobilo v podstate nic zle a nechapem preco hned lutujete jej dieta. A neviem ci sa da vyjadrit o babe ktora ma sex na jednu noc ze je kua. Nikoho ani nepodviedla ani si za to nedala zaplatit, opiti ludia robia nerozvazne veci, podla ktrorych nemozete hned odsudit celu jeho osobnost. Mimo ineho, sex nechyba len chlapom...
V mojom okoli poznam podobny pripad ako toto dievca, rovnako sa po roku spoluzitia rozviedla s chlapom a tiez nebola svetica. Ma malu dceru o ktoru sa stara celkom slusne. Po urcitom case si nasla partnera s ktorym je doteraz a maju aj dalsie spolocne dieta a funguju ako rodina.
A co tym chcel basnik povedat? Nikto nie je dokonaly. A ak sa Patyk vydavas za jej kamarata, mal by si sa dopatrat pricine jej konania aby si ju lepsie pochopil. No ak ti tato udalost prekaza a nepotrebujes vysvetlenia, tak tento kamaradsky vztah mozes jednoducho ukoncit. Je len na tebe ako sa zachovas v ramci svojho svedomia, kazdy mame ine zasady a priority, ktore sa mozu casom menitv
V mojom okoli poznam podobny pripad ako toto dievca, rovnako sa po roku spoluzitia rozviedla s chlapom a tiez nebola svetica. Ma malu dceru o ktoru sa stara celkom slusne. Po urcitom case si nasla partnera s ktorym je doteraz a maju aj dalsie spolocne dieta a funguju ako rodina.
A co tym chcel basnik povedat? Nikto nie je dokonaly. A ak sa Patyk vydavas za jej kamarata, mal by si sa dopatrat pricine jej konania aby si ju lepsie pochopil. No ak ti tato udalost prekaza a nepotrebujes vysvetlenia, tak tento kamaradsky vztah mozes jednoducho ukoncit. Je len na tebe ako sa zachovas v ramci svojho svedomia, kazdy mame ine zasady a priority, ktore sa mozu casom menitv
-
Začiatok Konca
Professional
Nie, vola sa to dedukcia.ZitePunkom napísal:Gangy.. myslím, že to čo si napísal sa v modernom svete nazýva paranoja..![]()
Myslim ze by si si mal prestudovat slovnik cudzich slov
Staci si pozriet udaje v jej profile a je evidentne ze nevedela ze musi byt regnuta a chcela odpovedat, tak si ten prispevok napisala bokom a registrovala sa. Pockala kym jej pride mail, aktivovala a hned naklusala do tejto temy, prispevok sem nakopcila a odisla.
Ale nie, mas pravdu posledna navsteva 20 minut po registracii a cas straveny na fore 13 sekund ako aj formulacia prispevku nasvedcuje tomu ze je to ostrielany user muzskeho pohlavia ktory sa len do pripadu vzil a snazi sa dotycnu branit. Svoju ostrielanost samozrejme domyselne kryje