Dalo by sa nejako zariadit aby mi po zavreti NB nenasskocila hybernacia ale sa iba vypol monitor NB? ide o to ze ked cez noc stahujem musim nastavit vypnutie monitora casovo a sada mi nan prach (kedze pocas hybernacie nemozem byt online a stahovat). Dalej by to bolo uzitocne pri pocuvani hudby.
Da sa nieco take nastavit? Asi som narocny, co?
No a ked mam notas pusteny v sieti a zavriem tak mi nabehne stand by, to nastavenie neviem nikde najst..
/ty vole no ty si mudry, ty to niekam isto dotiahnes.. ked nevies tak nerad
toto riesenie co napisem bude zavisiet na dodanom softe ako na windows ale moznost by to bola. Samostatne (napr. u mna je to na klavesova skratka) vypnut len monitor
Sundevil: ale on to chce mat zavrete kvoli prachu.
mi-chau napísal:No a ked mam notas pusteny v sieti a zavriem tak mi nabehne stand by, to nastavenie neviem nikde najst..
/ty vole no ty si mudry, ty to niekam isto dotiahnes.. ked nevies tak nerad
No tak potom by to malo ist hned sakra...viem ze tam som to nastavoval iba raz a uz bolo dobre. Skus hodit screeny ako to u teba vyzera v moznostiach napajania.
GothaR napísal:No tak potom by to malo ist hned sakra...viem ze tam som to nastavoval iba raz a uz bolo dobre. Skus hodit screeny ako to u teba vyzera v moznostiach napajania.
problem je v tom ze takto to funguje iba na baterke, ked necham ntb v sieti a zavriem ho prepne sa na stand by a odpoji net... a je po stahovani
Pozri este do power schemes, mozno tam treba nastavit aj pre siet. Ja si uz nepamatam ako to je v xp Lebo mne to fungovalo spravne, ked som to tam nastavil a notas som mal skoro permanentne na sieti.