Prijali vas uz na stredne skoly, na ktore ste sa hlasili?
Mne zatial este nic neprislo...
to boli nejaki divni jednotkariZavulon napísal:No stredna mozno az tak nie.
Urcite zas lepsie jak sukromna.
Gymnazium ti da len jedno : vedomost ako sa ucit. Inak nic.
Ani remeslo ani ho*no. Kebyze nemusim prejst asi by som na gympli zostal...ale okolnosti proste ma donutili aby som musel prestupit....
A konieckoncov ty co maly na gymploch jednotky vacsinou sa na vysku nedostali a predavaju hotdogy v stankoch...
P.S Omg jak to po sebe citam tak sa hambim ale je neskoro uz mi to nemysli
myslis?Zavulon napísal:No stredna mozno az tak nie.
to zavisi od pristupu studenta, pokial ma zaujem o ucenie, tak sa bude ucit aj na SOU, aj na sukromnej (jasne, na take skoly povacsine ucenlivi studenti nechodia)Zavulon napísal:Urcite zas lepsie jak sukromna.
to taktiez zavisi od pristupu studenta.. to, ako sa ucit, ta na gympli nikto ucit nebude, na to musis prist sam, musis na to prist aj na SPS ci SOU (pokial mas zaujem o vedomosti)... gymnaziu ti da vseobecny prehladZavulon napísal:Gymnazium ti da len jedno : vedomost ako sa ucit. Inak nic.
to je pravda, teoriou si na gymnaziu v praxi velmi nevyskusas, ale od jedincov studujucich na gymnaziu sa ocakava pokracovanie studia na vysokej skole, bez tej ti je gymnazium akurat tak na Riskuj!, ci ine vedomostne sutazeZavulon napísal:Ani remeslo ani ho*no.
zaujimava statistika. priznam sa, o niecom takom pocujem prvykrat... alebo je to len tvoja sukromna statistika vydedukovana v momente, ked si videl v lete na kupalisku nejaku 16-rocnu brigadnicku v stanku s hot-dogmi?Zavulon napísal:A konieckoncov ty co maly na gymploch jednotky vacsinou sa na vysku nedostali a predavaju hotdogy v stankoch...
predpokladam, ze ty si chodil na tu, uz spominanu, sukromnu...Zavulon napísal:P.S Omg jak to po sebe citam tak sa hambim ale je neskoro uz mi to nemysli
tu sa neda reagovat inak:Zavulon napísal:Hej lebo na gympli sa vacsinou ucis na spamat.