tak to musis mat fest zazobanych rodicov .... a o tych holkach s ktorymi chodis von si nieco pomyslim ... lebo raz zacas zaplatit dobre ale ked si to dotycna osoba necha stale tak je to pre mna obycajna hlupucka pipka ... ktora ide len a len po peniazoch ...Ing. FijoK napísal:hm, ja som nikdy nenechal babu zaplatit ked sme spolu niekam vysli. ako myslim kamaratku. a vobec ma to nestve
Mám platiť za kamaratku?
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
By ma zaujimalo ako by sa tvarila tvoja priatelka ak by zistila ze takto pozyvas "kamaratku" ...
Teraz neber doslova ak nemas priatelku, ale cisto teoreticky...
No mne by sa to urcite nepacilo...
Predstav si situaciu:
Frajerka:Drahy ideme do kina ???
Ty: Prepac, ale bol som vonku s kamaratkou a kupoval som jej drinky.
Frajerka *URAZENA*
Pochopil, ze?
Teraz neber doslova ak nemas priatelku, ale cisto teoreticky...
No mne by sa to urcite nepacilo...
Predstav si situaciu:
Frajerka:Drahy ideme do kina ???
Ty: Prepac, ale bol som vonku s kamaratkou a kupoval som jej drinky.
Frajerka *URAZENA*
Pochopil, ze?
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
tak ked ta bude volat nabuduce na pivo tak jej napis: "pozyvas?"
bol by som zvedavy ako zareaguje...
no ale je dost blbe ked to uz bere ako samozrejmost ked ani nepodakuje...a keby bola normalna tak ti aspon povie ze pocuvaj nemam peniaze alebo aspon nieco k veci...alebo by pozvala niekedy aj ona...
a kludne jej daj najavo ze zanu nechces platit, ved je to kamaratka tak by to mala pochopit, a ked nepochopi tak taku kamaratku by som ani nechcel...
no ale je dost blbe ked to uz bere ako samozrejmost ked ani nepodakuje...a keby bola normalna tak ti aspon povie ze pocuvaj nemam peniaze alebo aspon nieco k veci...alebo by pozvala niekedy aj ona...
a kludne jej daj najavo ze zanu nechces platit, ved je to kamaratka tak by to mala pochopit, a ked nepochopi tak taku kamaratku by som ani nechcel...
-
Tempus7
Star
Mám zas opačný problém, bo platia mne aj ked už nechcem piť
(robia to dve), A takýto problém som však mal s 1 kamošom, riadne ma za to už sral, no povedal som mu to diplomaticky na rovinu. Zabralo na istý čas, zase prestal, a tak už s ním nechlascem. Niektorý ľudia sa robia hlúpimi a využívajú takto iných alebo im proste ešte nezapína ako to funguje...
-
jin
VIP
Sporadicky sa stane, že keď vidím, že kamarátka je nasuchu, tak za ňu zatiahnem dáku kávu, no medzi mnou a mojimi kamarátkami sú vzťahy na tej úrovni, že to nezneužívajú a nikdy ma nepožiadali, aby som to zatiahol.
Even: Pokiaľ medzi vami nie je nič viac, tak nevidím dôvod, aby si cvakal. Otázne by to bolo, aj keby ste spolu chodili, ale to už je iný topic.
Even: Pokiaľ medzi vami nie je nič viac, tak nevidím dôvod, aby si cvakal. Otázne by to bolo, aj keby ste spolu chodili, ale to už je iný topic.
nic v zlom, ale su veci, ktore nepovies ani kamaratke. aspon mne by to pripadalo drze povedat jej nech plati. chlapovi to poviem rovno, ked treba, ale dame sa to podla mna nepatri.bolek napísal:A keď je to kamarátka, prečo jej to normálne nepovieš, že tiež nemôžeš stále platiť, či by nemohla ona?
a zase nic v zlom, ale co mate za kamaratky, ked ste ochotni im povedat, nech plati? resp. preco pozyvate take, ktorym nechcete zaplatit?
nechcelo sa mi citat temu ale....
rozhodne nie... ak ju pozves ty tak potom sa to ocakava, ale ak ona tak potom by mala platit ona, ak sa dohodnete nejako spontanne tak kazdy za seba... ja tak chodievam s kamoskou na kofolu... raz platim ja, raz ona... ale samozrejme dost zalezi od toho aka ta baba je... ak rozumna tak nenecha za seba platit... aj je to vyuzivacska kur*a tak sa necuduj potom... a ak ani po naznaceni nepochopi tak s nou prestan chodit von
a odporucam toto - http://www.qark.net/clanek/jak-naucit-h ... be-platila
rozhodne nie... ak ju pozves ty tak potom sa to ocakava, ale ak ona tak potom by mala platit ona, ak sa dohodnete nejako spontanne tak kazdy za seba... ja tak chodievam s kamoskou na kofolu... raz platim ja, raz ona... ale samozrejme dost zalezi od toho aka ta baba je... ak rozumna tak nenecha za seba platit... aj je to vyuzivacska kur*a tak sa necuduj potom... a ak ani po naznaceni nepochopi tak s nou prestan chodit von
a odporucam toto - http://www.qark.net/clanek/jak-naucit-h ... be-platila
-
erytrocyt
VIP
Lenka, vieš čo, dnes som nejak nespočítal dobre peniaze, nemohla by si to pre dnešok zatiahnuť ty? Veď vieš, že nabudúce ťa pozvem zasa ja, potom zasa tyEven napísal:No neviem ako jej to mam povedať... zdá sa mi to trošku divne jej povedať počuj nemohla by si platiť sama za seba? btw...ani nepoďakuje...